Blog

4 najbolja futrola za folio za iPad 4 i starije iPade

Futrola za iPad folio prilično je klasičan dodatak; profesionalni, uredni i dobro građeni sa svestranom zaštitom. Bilo je dosta sorti u kućištima izrađenim za novi iPad (3 i 4), ali po meni su futrole za folio jedna od najboljih.

I ne govorim ovo samo zbog izgleda.

Evo primjera onoga što mi čini futrole za iPad folio toliko dobre:

  • Pružaju kompletan zaštitni pokrov: sprijeda i straga
  • Prilično su cool izgleda, ali nisu drastično udaljeni od određenog profesionalnog izgleda
  • Dobro su građeni s doista impresivnim hardshell izvedbama
  • Ovih dana dolaze s estetskom privlačnošću s impresivnim odabirom boja, uzorcima i ostalim ukrasima

Većina ih je u rasponu od 40 do 70 američkih dolara, što nije baš puno za zaštitu gadgeta od 400 i više dolara.

U našem pregledu dodataka za iPad, posebno futrola, evo nekoliko informacija o četiri izvrsno dizajnirana, visokokvalitetna i vrlo popularna futrola za iPad folio. Izgrađeni su za novi iPad (iPad 4. generacije).

Najbolji futrole za folio za iPad 4 i starije iPade

# 1. DODOCase Classic

Čitav paket futrola za iPad DODOCase folio Engadget je nazvao Rolls-Royce of iPad futrole. Pa, to bi moglo biti samo potcjenjivanje. DODOCase Classic savršen je primjer onoga što znači biti Rolls-Royce iz iPad slučajeva.

Savršeno se uklapa u iPad, a u foliju donosi neke nevjerojatne značajke. Tu je poklopac s pametnim magnetom, elegantan dizajn, stojeći načini rada, fino izrađena ladica od bambusa: sve se kombinira kako bi pružilo najbolju zaštitu, istovremeno osiguravajući lak pristup iPadu. A tu je i više opcija u bojama i personalizaciji (s ugraviranim inicijalima).

USP: Vintage Retro stil

Pogledajte na Amazonu

# 2. Fintie

Fintie je popularna marka u iPhone i iPad dodacima. Ova futrola za folio odnosi se na iPad 4 i starije verzije tableta. S ovom futrolom za folio možete sigurno prilagoditi svoj tablet pod više kutova i uživati ​​u gledanju vizualnih sadržaja. Tu je džep za kartice s dokumentima za pohranu vaših posjetnica, bankovnih kartica, novčanih računa i još mnogo toga.

O svom se sastavu ovaj slučaj može pohvaliti vrhunskom vanjskom kožom i mekom unutrašnjošću od mikrovlakana. Ova kombinacija osigurava ugodno prijanjanje, trajnost i zaštitu vašeg iPada.

USP: Vrhunska kompozicijska koža

Pogledajte na Amazonu

# 3. Anker

Anker je nesumnjivo lider u području Appleove dodatne opreme. Ova futrola za folio za iPad izgleda niskoprofilno, ali može vas impresionirati svojim nevjerojatnim značajkama. Opremljena Bluetooth tipkovnicom, ovo kućište od sintetičke kože izgleda poput prijenosnog računala i ima udobnu tipkovnicu s brzim tipkanjem. Zahvaljujući svestranim mogućnostima gledanja, na iPadu možete lako promijeniti kut gledanja medija i čitanja knjiga.

Kada otvorite i zatvorite poklopac, on automatski uspava vaš uređaj ili ga probudi, štedeći bateriju vašeg iPada.

USP: Vanjski dio od sintetičke kože

Pogledajte na Amazonu

# 4. UrSpeedtekLive

UrSpeedtekLive je ovu futrolu za folije izradio od vrhunske PU kože. Zahvaljujući ugrađenom magnetu za automatsko spavanje / buđenje, kućište sigurno štedi bateriju vašeg iPada. Njegova robusna vanjska strana od kože pruža snažnu zaštitu vašem iPadu od padova i oštećenja. Nikad se ne brinite zbog ogrebotina jer je UrSpeedtekLive upotrijebio visokokvalitetnu unutarnju oblogu od mikrovlakana.

Njegov dvosmjerni stalak nudi prilagodljiv kut gledanja i pretvara ovaj slučaj u sklopivu kožnu futrolu u stilu knjige. Uživajte u čitanju e-knjiga, gledanju videozapisa i tipkanju dugih poruka.

USP: Dvosmjerni stalak

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Završavati…

Futrole za folio daju vašoj osobnosti izvrstan izgled i stil. Za postizanje više ciljeva dovoljan je jedan slučaj. Zaštita, stil, funkcionalnost i još mnogo toga! Bez obzira koristite li iPad za ured ili za osobnu upotrebu, futrola za folio najbolji je pratitelj vašeg tableta.

Ne propustite : Jedinstveno pametni kućišta za iPad 4 i starije iPade

Koji biste futrolu za folije voljeli kupiti za iPad 4? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found