Blog

iClever Himbox: Bluetooth hands-free automobilski komplet za iPhone

Opuštajuća glazba u vožnji automobila izvrsno se zabavlja! Radost prilagođavanja vašoj omiljenoj glazbi postaje još veća kada također možete s relativno lakoćom odgovarati / primati pozive. Iako možda već radite isto, možda nećete toliko uživati ​​u tome bez napredne tehnologije koja vam omogućuje da to učinite s najvećom učinkovitošću.

iClever Himbox HB01 elegantan je automobilski komplet koji se može pohvaliti najnovijim Bluetoothom 4.0 za prijenos brzinom kao i za malu potrošnju energije. Uz to će vaše vrijeme u vožnji imati zavidno iskustvo. Sofisticirano napravljen da vam omogućuje odgovaranje i primanje poziva bez upotrebe ruku, osim što vam omogućava da glazbu iskoristite na najbolji mogući način, prilično je svestran alat koji biste voljeli imati u pokretu.

Doznajmo više o tome što Himbox sprema za vas!

AVRCP tehnologija

Tehnologija AVRCP omogućuje vam kontrolu glazbe s najvećom lakoćom. Vrlo je jednostavno fino podesiti svoju omiljenu glazbu. Bez obzira želite li reproducirati, zaustaviti, prethodnu pjesmu, sljedeću pjesmu ili se jednostavno držati iste pjesme, prilično je jednostavno.

Automatsko povezivanje s posljednjim uparenim uređajem

Automobilski komplet automatski se spaja na zadnji upareni uređaj. Bluetooth tehnologija čini sve izuzetno povoljnim za vas.

Upotreba bez ruku

Omogućuje vam odgovaranje i odbijanje poziva bez upotrebe ruku bez potrebe za uzimanjem telefona. Tehnologija osigurava da bez problema provodite vrijeme dok ste u pogonu. Dvaput brzim pritiskom na kontrolnu tipku možete nazvati zadnji odlazni poziv.

Aktivirajte Siri tipkom za upravljanje

Možete aktivirati Siri pomoću kontrolnog gumba i maksimalno iskoristiti ovu jedinstvenu značajku čak i dok ste u pokretu. Samo pritisnite kontrolnu tipku jednu ili dvije sekunde i spremno je za vas!

Magnetska baza

Magnetska baza se lako odvaja od regulatora. Za razliku od ljepljivog gela, prilično je dobar u vašem poslu koji koristite.

Dvostruki USB punjač za automobil

USB automobilski punjač omogućuje vam punjenje dva uređaja odjednom, tako da ne morate brinuti hoćete li potrošiti svoj uređaj gladan energije. Priključci koji imaju 1amp i 2amp dovoljno su dobri za brzo punjenje uređaja.

Ugrađeni mikrofon i visokokvalitetni stereo audio kodek

Bluetooth automobilski komplet ima ugrađeni mikrofon i visokokvalitetni stereo audio kodek. Osiguravaju vam uživanje u svakom trenutku vožnje bez ikakvih neugodnosti. Ekologija i tehnologija za uklanjanje buke osiguravaju da nemate smetnji povezanih s prometom.

Obavezno provjerite ima li u vašem automobilu stereo priključak 3,5 mm Aux ulaz

Morate biti sigurni da vaš stereo uređaj ima 3,5 mm Aux ulaznu utičnicu ako želite koristiti ovu tehnologiju. Bluetooth vezu možete dodati i u zvučnik bez Bluetooth funkcije za kućnu zabavu.

Himbox je vrlo preporučljiv alat i još važnije, impresivan program koji bi svi željeli imati dok su u pokretu. Dostupna je za samo 29,99 USD, pametna je ponuda. Neka vam vrijeme u vožnji bude ugodno cool s ovim automobilskim kompletom!

Cijena: 69,99 USD (29,99 USD na Amazonu dok ovo pišemo.)

Kupite ga na Amazon.com

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found