Blog

Recoverit 8.0 Data Recovery za Mac i Windows

Gubitak podataka prilično je uobičajen za korisnike prijenosnih ili stolnih računala. Nije važno koristite li Mac ili Windows, povremeno možete naići na probleme kod kojih nemate priliku napraviti sigurnosnu kopiju podataka. U takvim vremenima možda će vam trebati moćan alat za oporavak podataka. Alat za oporavak podataka iz Wondershare - Recoverit 8.0 je ono što vam treba u takvim situacijama.

Jedan od uobičajenih problema s kojima se suočava korisnik sustava Windows je plavi zaslon smrti; gdje korisnici nemaju drugu mogućnost osim formatiranja pogona i ponovne instalacije OS-a. Recoverit omogućuje stvaranje pogona za pokretanje i pomoć pri oporavku podataka i iz srušenog sustava. I ne samo to, značajka omogućuje i oporavak podataka na Macu.

Bez obzira na to što je razlog da imate alat za oporavak podataka, Recoverit će se suprotstaviti vašim očekivanjima. Evo detaljnog pregleda aplikacije, pročitajte i onda sami odlučite.

Pregled - Recoverit 8.0 Data Recovery za Mac i Windows

# 1. Značajke oporavka

Prije nego što prijeđe na oporavak podataka, jedna stvar koju korisnik treba učiniti je onemogućiti csrutil iz aplikacije Terminal ponovnim pokretanjem Maca u načinu oporavka. Bez onemogućavanja ove funkcije, Recoverit neće pokrenuti postupak skeniranja datoteka. Evo naredbe:

csrutil onemogućiti

Nakon ponovnog pokretanja Mac računala, možete ponovno pokrenuti aplikaciju Recoverit. Sve značajke dostupne su na samom zaslonu za pokretanje. Možete oporaviti podatke s tvrdog diska, vanjskih uređaja, otpada, radne površine ili bilo koje druge određene mape.

Ove su opcije korisne. Nije potrebno da svaki put izgubimo sve na Macu ili Windowsu. Možda smo izbrisali određenu mapu, a zatim je uklonili i iz Otpada.

Umjesto skeniranja cijelog tvrdog diska, kao i mnogi drugi alati za oporavak, Recoverit rješava ovo ograničenje. Omogućuje vam odabir odredišne ​​mape u kojoj želite izvršiti skeniranje. To značajno smanjuje vrijeme skeniranja i oporavka.

# 2. Dizajn i osjećaj

To možda nije presudni faktor za većinu korisnika. No, stabilan i čist dizajn softvera prikazuje napore uložene u njegov razvoj. Pokazuje predanost uloženu upravljanjem mikro stvarima tijekom razvojne faze. U svakom slučaju, kada prvi put pokrenete softver, sve značajke dobivate ravno na zaslonu za pokretanje.

Recoverit ima uredan i čist dizajn za prosječne korisnike koji se ne žele upuštati u tehničke stvari i jednostavno obaviti posao. Sve što trebate je odabrati izvor za skeniranje i kliknuti gumb Start. Recoverit obrađuje sve ostale stvari i započinje skeniranje datotečnog sustava.

Također možete provjeriti pregled fotografija prije nego što ga odlučite oporaviti. Prozor pregleda je dovoljno velik da ima jasan pogled na sliku. To je još jedan dodatak vrijednosti aplikaciji.

# 3. Oporavak srušenog OS-a

Tipičnim alatima za oporavak datoteka možete oporaviti datoteke i mape. Ali Recoverit čini korak ispred. Pomoću Recoverita možete stvoriti pokretački disk / USB i zatim ga koristiti za pokretanje u srušeni sustav. Oporavit će većinu vaših važnih podataka, čak i ako je macOS u potpunosti srušen.

I ne samo to, Windowsova verzija Recoverit može vam pomoći da se oporavite od plavog zaslona smrti, što je vrlo često na Windows računalu. Nakon što oporavite podatke, možete formatirati uređaj, a zatim možete oporaviti sigurnosne kopije podataka.

# 4. Kompatibilne vrste datoteka za oporavak

Oporavak fotografija, videozapisa, tekstualnih datoteka ili bilo koje druge vrste datoteka nalik je na šetnju vrtom za Recoverit. Jedinstvena značajka koju nudi je mogućnost oporavka i sirovih podataka. I da, sve ove kompatibilnosti odnose se na vanjske uređaje poput SDD-a, RAID-a, SAN-a, DAS-a, fotoaparata, videokamere, glazbenog uređaja i video uređaja.

Još jedna značajna značajka je da Recoverit može podržati skeniranje 10+ tvrdih diskova na računalu. Dakle, ako imate veliko stolno računalo s više tvrdih diskova, Recoverit je alat koji biste trebali imati.

# 5. Cijene i kompatibilnost

Recoverit je dostupan za više platformi - Mac, Windows, iOS i Android. Besplatnu verziju možete isprobati s ograničenjem od 100 MB oporavka. Najbolje je to što su sve značajke u potpunosti otključane u besplatnoj verziji, ali postoji ograničenje oporavka podataka.

Ovo je izvrstan pristup koji korisnicima omogućuje neograničeno iskustvo svih značajki. Za razliku od ostalih alata, koji imaju neke osnovne značajke dostupne besplatno, dok su značajke potrebne za isprobavanje zaključane za besplatne korisnike.

Što se tiče cijene, postoji više mogućnosti:

Windows

  • Recoverit Professional - Jedna godina za jedno računalo - 49,95 USD
  • Recoverit Ultimate - godinu dana za jedno računalo - 59,95 USD
  • Tehničar za oporavak - godinu dana i 500 računala - 299,95 USD

Kupite sada (SENLWD02 20% popusta na kôd)

Mac

  • Recoverit Professional - Jedna godina za jedno računalo - 89,95 USD
  • Recoverit Ultimate - Jedna godina za jedno računalo - 99,95 USD
  • Tehničar za oporavak - godinu dana i 500 računala - 399,95 USD

Kupite sada (SENLWD02 20% popusta na kôd)

Završavati…

Ono zbog čega je Recoverit vrijedan novca je povjerenje koje su stekli. Do sada više od 5 milijuna korisnika širom svijeta koristi Recoverit i vraća svoje podatke natrag. Osim toga, Wondershare je poznata tvrtka koja razvija aplikacije na razini poduzeća za rješavanje složenih problema. Konačnu odluku prepustit ću vama.

Jeste li već isprobali besplatnu verziju Recoverit? Podijelite svoje komentare u komentarima.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found