Blog

Najbolje iPhone aplikacije za poticanje spavanja u 2021. godini

Čvrst san potreban je za zdravo tijelo. Ove najbolje iPhone aplikacije za induciranje spavanja stvorene su kako bi vam pružile neprekinuti san. Ako se želite opustiti, budite mirni, umirite bebe ili želite zaspati, za to postoji aplikacija! Možete odabrati široku paletu umirujućih zvukova kako biste stvorili osobni ambijentalni miks koji vam može pomoći u nevjerojatnom snu. AirPlay zvuči na Apple TV-u ili drugim Bluetooth uređajima. Provjerite što sve ovi induktori spavanja za iOS mogu učiniti za vas ...

1. Mirno: meditacija za opuštanje

S Calmom možete preuzeti kontrolu nad tjeskobom i imati bolji san. Vođene meditacije, priče o spavanju i programi disanja vrlo su učinkoviti u vraćanju vašeg krhkog sna na pravi put.

Sesije vođene meditacije dostupne su u različitim dužinama, poput 3, 5, 10, 15, 20 i 25 minuta. Prema svojoj udobnosti, možete odabrati duljinu koja idealno odgovara vašem ukusu. Postoji više od 25 zvukova prirode koji vas uspavljuju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Opustite melodije

"Opustite melodije" omogućuje vam da izmislite svoju ljubav za dobar san. Sadrži 52 različita ambijentalna zvuka i 12 frekvencija moždanih valova koji su ključni za izazivanje sna. S podrškom za pozadinski zvuk možete i dalje slušati svoje mikseve čak i kada koristite aplikacije.

Na temelju vaših želja stvorite vlastite mikseve. Tu je i odjeljak otkrića u kojem možete pronaći nove mikseve i podijeliti vlastite jedinstvene mikseve s drugim članovima zajednice. Pročitajte savjete i članke stručnjaka koji vam pomažu ne samo poboljšati san već i zdravlje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Jastuk za spavanje

"Jastuk za spavanje" omogućuje vam da preuzmete kontrolu nad svojim spavanjem i uživate u svakom njegovom djeliću. Vrhunski ambijentalni zvukovi idealni su za poboljšanje sna. Mixovi zvuka s do 300 000 kombinacija mogu biti od velike pomoći čak i za teške spavače.

Neki od zvukova uključuju laganu kišu, nježne valove na plaži, ptice i nježne žabe, potok. Ako vam se ponude ne sviđaju, možete stvoriti vlastite mikseve zvuka i slušati ih čak i dok koristite druge aplikacije. Besplatna verzija aplikacije sastoji se od 9 različitih zvukova.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Kiša Kiša Spavanje

Je li vam teško spavati tako mirno koliko biste željeli? "Kiša Kiša Spavanje" može vam vratiti vaš otuđeni san. Ima 49 veličanstvenih zvukova koji su vitalni za stvaranje zdravog sna.

Zvukovi prirode, vremenski zvukovi, zvukovi ljetne plaže, pjesme kitova i mnogi drugi pripremljeni su da stimuliraju san. Štoviše, imate potpunu slobodu stvarati čarobne zvukove koji mogu izliječiti vaš stres. Upotrijebite tajmer za spavanje kako biste nesmetano izvukli najbolje iz sna i probudili se u pravo vrijeme.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Bijeli šum

White Noise dolazi s raznim zvukovima prema različitim potrebama. Aplikacija se može koristiti za smirivanje glavobolje, migrene, a može biti korisna i za uspavljivanje beba.

Postoji više od 40 zvukova, a dodatne zvukove možete dobiti na Tržnici bijele buke (//whitenoisemarket.com) besplatno. Stvorite prilagođene zvukove koji će zadovoljiti vaš odabir. Ostale korisne značajke uključuju napredni alarm, sustav tajmera i mogućnost AirPlay zvuka na Apple TV-u, kao i na drugim Bluetooth uređajima.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

6. Zvukovi spavanja budilice

"Zvukovi spavanja budilice" sjajna su budilica i induktor spavanja. Možete birati između više programa spavanja i buđenja kako biste ušli u sjajne snove i započeli dan s osvježenom energijom. Postoje tri vrste moždanih valova među kojima su Binauralni ritmovi, Izokronični tonovi, Monauralni ritmovi.

S 44 cool zvuka koji su na raspolaganju moći ćete stvoriti duševan ambijent. Ima 13 prilagođenih alarma koji će vas probuditi s obnovljenom nadom. Možete postaviti onoliko alarma i odbrojavača koliko želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Stroj za spavanje

Sleep Machine je aplikacija s realističnim zvukovima kiše, plaže, zvona, satova itd. Možete kombinirati zvukove kako biste stvorili vlastiti zvuk. Aplikacija vam nudi opciju kontrole glasnoće za ugrađene pjesme i one koje stvarate.

Ima alarm s prigušenim zvukom tako da se probudite osjećajući se osvježeno. Blokiranjem neželjenih zvukova i distrakcija, osigurava vam da imate potreban mir. Korištenjem vašeg omiljenog ambijentalnog miksa moći ćete ojačati svoje iskustvo meditacije i joge.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

8. Zvučni spavač

Trebate "Sound Sleeper" kako biste pomogli bebi da zaspi i bolje spava. Način reprodukcije uključuje brojne umirujuće zvukove koje bi vaša beba voljela slušati.

Također možete snimiti bilo koji zanimljiv zvuk kako biste priredili iznenađenje svojoj slatkoj bebi. Grafikonima spavanja kodiranim u boji moći ćete pratiti i analizirati obrasce spavanja. Jednostavno korisničko sučelje i uredne značajke čine ovu aplikaciju korisnim sredstvom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. San o moždanom valu

"Mozak vala sna" vrlo je učinkovit induktor spavanja. Postoji pet naprednih programa dvostruke indukcije snova koji mogu biti od velike pomoći u poboljšanju vašeg sna. Kombinirajući opuštajuće ambijentalne zvukove s binauralnim sekvencama, u stanju je uskladiti vaše moždane valove.

Svaki program ima fazu indukcije spavanja koja proizvodi alfa, beta i theta snove viših frekvencija. Dok se moždani valovi pokušavaju podudarati s frekvencijom, um se polako i mirno inducira.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

10. Zvukovi spavanja i SPA glazba

"Zvukovi spavanja i SPA glazba" dolazi s više od 100 opuštajućih zvukova koje možete kombinirati i kombinirati kako biste stvorili svoj osobni zvuk. Bilo da se radi o lomljenju valova ili cvrčku cvrčaka, možete odabrati između različitih zvukova.

Pomoću timera za buđenje probudit ćete se u vrijeme prirode i ambijentalne glazbe. Postoji stranica Favoriti koja vam omogućuje dodavanje nekih vaših lijepih zvukova. Štoviše, ima šest uspavanki za uspavljivanje vaših mališana.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

Odjava

Ključ dobrog sna je miran i opušten um. Stoga se pobrinite da se i dalje rashladite i uživate u svom životu punim plućima. Iskoristite ove visokokvalitetne umirujuće zvukove na najbolji način da potaknete san. Također, pogledajte savjete i stručne savjete za poboljšanje sna.

Također biste željeli pogledati ove popise aplikacija

  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja
  • Aplikacije alarma za iPhone i iPad
  • Najbolje alarme za Apple Watch
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found