Blog

10 najtanjih slučajeva iPhonea Xs 2021. godine

Spremni ste za ultra tanki kovčeg na vašem X-u? Ova opsežna kolekcija najtanjih futrola za iPhone Xs je za vas. Iako je većina sljedećih slučajeva relativno tanka, uopće nisu skliske. Iako su svi tako vitki, ne dopuštaju da ogrebotine naštete vašem pametnom telefonu. Štoviše, većina ih dolazi u nekoliko boja tako da možete pronaći živopisno odijelo za svoj uređaj. Dosta razgovora; saznajmo koja izgleda prikladnije za vaš iPhone Xs!

1. Spigen Thin Fit

Kao tanki slučaj, "Spigen Thin Fit" dobitnik je s različitih aspekata. Prvo i najvažnije, čvrsto se uklapa u dizajn i ima protukliznu vanjštinu. Precizni izrezi i glatki gumbi čine ga idealnim odijelom za redovitu upotrebu.

Ugrađena metalna ploča čini je kompatibilnom s magnetskim nosačima automobila. Ako iPhone upotrebljavate bez ruku na pogonu, smatrat ćete da je ova funkcionalnost primjetna.

"Thin Fit" također radi s bežičnim punjenjem i pruža dodatnu zaštitu fotoaparatu. A s glatkom površinom, kućište nudi poboljšano držanje.

USP: Podrška za magnetske nosače automobila

Pogledajte na Amazonu

2. totallee

Ako ste odlučili prihvatiti najtanji poklopac, ova ponuda od “totallee” je pravi put. Nevjerojatno je tanak (samo 0,02 inča) i čini lijep par s X-ima.

Iako je tako vitka, naslovnica može odoljeti ogrebotinama. Visoko kvalitetni polipropilenski materijal zadržava otiske prstiju i znoj.

Mekana vanjska strana pruža ugodan osjećaj tako da vaš pametni telefon ostaje miran u vašim rukama. Osim udobnog držanja, odabrat ćete ovaj vitki pokrivač u nekoliko fascinantnih boja: jet crna, siva, tamnoplava i još mnogo toga.

USP: Impresivan elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. ESR

Što kažete na to da svojim X-ovima predstavite ultra bistro odijelo? ESR je izuzetno fleksibilan i razmeće se prozirnim dizajnom kako bi vaš pametni telefon svijetlio bez ikakvih zapreka.

Govoreći o zaštiti, ovaj se poklopac može oduprijeti abraziji. S podignutom usnom, kućište ne dopušta da OLED zaslon klizi po površini. Osim toga, nudi i bitnu obranu dvostruke kamere. Osim toga, ESR dolazi u devet atraktivnih boja.

USP: Fleksibilan dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Ljubavna serija TORRAS

Ono što mi se najviše sviđa u "TORRAS Love Series" je tanak, ali zaštitni dizajn. Napravljen je od tekuće silikonske gume i ima završni izgled nježnog dodira.

Gumirana vanjska strana podnosi manje padove i također štiti vaš uređaj od ogrebotina. Glatka vanjska ovojnica pruža ergonomsko prijanjanje.

S povišenim rubom, Love Series dizajniran je da ponudi potrebnu zaštitu fotoaparata i zaslona. Na kraju, možete odabrati ovu elegantnu naslovnicu u četiri varijante boja: crnoj, crvenoj, žutoj i metvici.

USP: Tekuća silikonska guma

Pogledajte na Amazonu

5. Apple silikonska futrola

Samo pogledajte ovaj "Silikonski kofer" i znate da je to pravo na novac za vaš iPhone. Izrezan od mekog silikonskog materijala, naslovnica izgleda prilično.

Zahvaljujući nježnom dodiru, vaš iPhone ugodno leži na dlanu. Kućište ima unutrašnjost od mikrovlakana za borbu protiv ogrebotina. Prekriveni gumbi nude kliknuti odgovor.

Osim toga, kompatibilnost bežičnog punjenja čini "Apple Silicone Case" sigurnom okladom iz dugoročne perspektive.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Appleu

6. Humixx

Oh, ovaj iz Humixxa moderan je poput bilo kojeg tankog kućišta na tržištu. Vitka struktura besprijekorno se obavija oko vašeg pametnog telefona. A budući da su izrezi na meti, imat ćete bezbolan pristup svim funkcijama.

Mat površina ne dopušta prljavštini ili otiscima prstiju da unište poznati sjaj. S glatkom teksturom koja je uvijek u pripravnosti, dlanu neće biti nezgodno držati iPhone s velikim zaslonom. Nadalje, Humixx je dostupan u tri boje: crnoj, kristalno čistoj i mat crnoj.

USP: Mat obrada

Pogledajte na Amazonu

7. Casetify

Tanko kućište (0,45 mm), elegantno poput Casetify, zaslužuje priliku na vašem pametnom telefonu. Izlažući poluprozirni dizajn, omogućuje iPhoneu da pokaže svoj primjetan dizajn.

Poklopac ima mat površinu koja igra vitalnu ulogu u zadržavanju mrlja. Teksturirana površina također smanjuje mogućnost slučajnih padova.

Zahvaljujući prstenu kamere, strijelac ima pouzdanu zaštitu protiv ogrebotina. Govoreći o izrezima, prilično su točni.

USP: Poluprozirni dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. X-razina

Ono zbog čega sam poželio "razinu X" je fleksibilni dizajn koji se besprijekorno smješta oko iPhonea. Zahvaljujući mekanom TPU materijalu, zahvatljive je vanjštine.

Iako je X razina prilično tanka, možete se osloniti na nju kako biste spriječili abraziju. Baš kao i mnogi drugi slučajevi spomenuti u ovoj liniji, pruža dodatnu njegu dvostrukoj kameri.

Želite li šareni dizajn? Pa, ovaj elastični poklopac dolazi u pet prekrasnih boja poput crne, plave, crvene i drugih.

USP: Otporan na ogrebotine

Pogledajte na Amazonu

9. elago Inner Core Series

Ne podcjenjujte elagovu "Seriju unutarnjih jezgri". Pa, razlog zašto toliko visoko ocjenjujem ovaj slučaj je taj što je obuhvatio sve osnove.

Jedina stvar koja mi je zapela za oko u ovoj navlaci je polipropilenski materijal koji je istovremeno fleksibilniji i otporan na ogrebotine. Sposobnost sprječavanja prašine i otisaka prstiju pomaže mu da dugo zadrži izgled.

A s podrškom za bežično punjenje, kućište ne postaje prepreka kada želite iskoristiti tehnologiju punjenja novog doba.

USP: Kvalitetni polipropilenski materijal

Pogledajte na Amazonu

10. 1Anberi

"1Anberi" je možda došao na 10. mjesto u ovom pregledu, ali je bez premca kada je u pitanju stvaranje hladnog para s X-ima. PC materijal čini ga vrlo izdržljivim.

Naravno, ne može podnijeti gadne padove. Međutim, možete mu vjerovati da lako uklanja dlačice. Dodatna zaštita fotoaparata čini ga pouzdanim odijelom.

Uz prisutnost mat završne obrade, također pruža znatno poboljšano držanje. To nije sve; odabrat ćete 1Anberi u sedam očaravajućih boja.

USP: Dodatna zaštita za kameru

Pogledajte na Amazonu

Dakle, ovo su moji omiljeni uglađeni slučajevi za X-ove. Mislim da vam se svidjelo baciti pogled na njih.

Koji je tvoj najdraži?

Sada kada ste se kretali kroz ovaj pregled, podijelite svoja razmišljanja o gore navedenim slučajevima. I ne propustite nas obavijestiti o onom koji se najviše dopao.

Ne propustite:

  • Najbolji slučajevi za iPhone Xs
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone Xs
  • Tanke futrole za iPhone 12 i 12 Pro
  • iPhone 12 Mini tanki kućišta