Blog

Najbolji nosači za automobile za iPhone Xs Max i XR 2021. godine

Postoje mnogi nosači telefona za nosače čaša, ali ne dolaze svi s univerzalnom podrškom za uređaj. Evo našeg pregleda nekih od najboljih nosača za držače za čaše koji su kompatibilni s iPhone X, XS, XS Max, iPhone XR i svim Android uređajima. Ovi mobilni držači koji se mogu uklopiti u držače čaša naših automobila stvorili su popriličnu pomutnju na tržištu i sada razumijemo zašto.

1. TopGo

Držač za iPhone TopGO držač za automobil izrađen je od kvalitetne i izdržljive plastike. Ova priključna stanica može smjestiti bilo koji telefon između 2,01 ′ do 3,4 ′ zaslona i može se uklopiti u razne držače za čaše različitih automobila zbog svoje podesive baze.

Dolazi s 8-inčnim gooseneckom koji možete podesiti prema svojim željama za nesmetan kut gledanja. Omogućuje sigurno držanje vašeg iPhonea, a njegova protuklizna površina osigurava vožnju bez trzaja vašeg telefona.

USP: Otpuštanje i zaključavanje jednim gumbom

Pogledajte na Amazonu

2. Makalijski

Držač za telefon Macally držač za čaše jedan je od najfunkcionalnijih držača ove vrste. Držač je dizajniran na način da u njega mogu držati iPhonei uski poput 1,77 ′ i široki 4,1 ′. Dakle, bio bi kompatibilan sa svim iPhoneima, čak i iPhoneom 5 i svim ostalim iPhoneima i android telefonima.

Poklopac ima jedinstveni držač koji se može okretati za 360˚ za podešavanje kuta gledanja. Također može držati telefone s najmasovnijim futrolama, ali imajte na umu da futrole za baterije možda neće stati u držač.

USP: Fleksibilni okretni dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Marrrch

Ovaj držač za iPhone ima dva načina postavljanja; možete ga prilagoditi u držaču za čaše ili ga postaviti u otvor za zrak automobila. To bi vam dobro došlo kada koristite navigaciju.

Jedan od elemenata koji je uobičajen u svim držačima čaša je univerzalna kompatibilnost s mobilnim telefonima svih marki. Stoga se ne morate brinuti imate li iPhone XS max ili maleni iPhone 5S. Držač je smješten pod nižim kutom, tako da vam ne blokira vid tijekom upravljanja stereo ili AC kontrolama u vašem automobilu.

USP: Fleksibilno pozicioniranje

Pogledajte na Amazonu

4. Amoner

Držač dolazi u obliku konusa na vrhu baze kako bi se savršeno uklopio u vaš držač za čaše. Dizajn oblika konusa pomaže u lakoći podešavanja držača u nosaču čaša i neće vam trebati previše pritiskati.

Držač za telefon s držačem za čašu dolazi s 12 mjeseci ’; povrat novca ili zamjensko jamstvo koje osigurava da vam ne ostane oštećen i beskoristan proizvod. Potpuno je fleksibilan i može se rotirati na 360˚, a može se i saviti za savršen vid.

USP: 360˚ rotacija

Pogledajte na Amazonu

5. Daluz

Pristanište za držač čaša Daluz ima fantastičnu značajku među mnogim drugima, a to je da se telefon može spojiti na kabel dok je držač u upotrebi. Otvorena donja ladica omogućuje vam punjenje telefona bez muke.

Baza ovog doka može se prilagoditi svakoj veličini držača čaše s tri koraka jednostavne instalacije. Visina držača omogućuje nesmetan vid i ne uzrokuje nikakve vrste smetnji tijekom vožnje.

USP: Kratka visina za vožnju bez ometanja.

Pogledajte na Amazonu

6. Podrum PH600

Nosač držača za automobilske čašice Cellet PH600 za iPhone dolazi s mekanim držačima držača tako da ne ogrebe površinu vašeg telefona. A u slučaju da imate bilo kakvih problema s držačem, možete ga zamijeniti u roku od godinu dana.

Ovaj jednostavan za postavljanje i podešavanje držač dolazi s jednim otpuštanjem gumba za vaš telefon. Može držati telefone kao što su iPhone XS Max, XR, X i drugi te svi drugi android uređaji pomoću gumba za otpuštanje jednim dodirom. Držač je savršeno dizajniran da vam pomogne da se lako krećete cestama.

USP: Mekani držači kako bi se izbjegla oštećenja telefona

Pogledajte na Amazonu

7. iKross

Jeste li među onima koji vole svugdje nositi svoj iPad? Tada je ovo savršen nosač držača za automobilske čaše za vas. Nosač iKross držača za čašu dolazi s prilagodljivim držačem 2 u 1 za sigurno držanje vaših tableta i telefona. U ovaj držač mogu se postaviti iPadovi s zaslonom od najviše 10,2 ′.

Ljuljačka ruka od 10 inča osigurava pravilan i stabiliziran kut gledanja. Savršena je dodatna oprema za iPhone za vozače koji moraju ploviti na velike udaljenosti.

USP: Držač za tablete i mobitele 2 u 1

Pogledajte na Amazonu

8. MiiFans

Držač za automobilske čaše za iPhone MiiFans može primiti sve nove modele iPhonea, uključujući i razne android telefone. Držač ima 9,4 ′ gusjeg vrata i 360˚ rotirajućeg dizajna za ugodan kut gledanja.

Držač ima bravu s jednim gumbom i otpušta se na stražnjoj strani držača za držanje i uklanjanje vašeg iPhonea s lakoćom. Ruke i noge doka mogu se prilagoditi veličini vašeg telefona.

USP: Podesive ruke i noge držača kako bi vaš telefon bio siguran

Pogledajte na Amazonu

9. IOVECT

Pokretni priključak IOVECT držača za čaše za automobile može stati u bilo koji držač automobila u standardnoj veličini. , zakrenite gornji dio konusa držača kako biste podesili bazu prema vašem držaču čaša. Da biste ga popravili na mjestu, okrenite točkić za izbor, a dno će se proširiti, zaključavajući držač na mjestu.

Dolazi s različitim položajima kuta gledanja za savršen kut gledanja. Prilagodite visinu i glavu telefona željenom vidu.

USP: Podesiva baza

Pogledajte na Amazonu

10. Tackform

Pa, najbolje sam sačuvao za posljednje. Držač čaše Tackform dolazi s magnetskom potporom. Da, ne morate više prolaziti podešavanje visine i širine držača. Budući da je držač magnetski, nema zapreke veličine za vaše pametne telefone.

Kompatibilan je sa svim pametnim telefonima, a izgleda i super šik. Držač dolazi bez gusjeg vrata, tako da je uređaj siguran bez vibracija i podrhtavanja.

USP: Magnetski nosač

Pogledajte na Amazonu

Odjava ...

Ako morate svakodnevno putovati na posao, posjedovanje jednog od tih vlasnika je neophodno. Osigurava sigurnost vaših telefona dok vozite. I neće ometati vašu navigaciju; niti vam blokira vid niti vam odvlači pažnju tijekom vožnje.

Možda će vas zanimati čitanje:

  • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone Xs
  • iPhone bljeskalice za prijenos podataka
  • Najbolji slučajevi bežičnog punjenja iPhone X
  • Nosači za automobil za iPhone 12, 12 Mini, 12 Pro, 12 Pro Max

Jeste li već odabrali svog nositelja? Javite nam u komentarima u nastavku koji je vaš omiljeni držač telefona za držač čaša za vaš iPhone.