Blog

Najbolje Viber alternative za iPhone i iPad u 2021. godini

Ranije smo napravili dugački popis WhatsApp alternativa. A sada smo spremni postaviti najbolje Viber alternative za iPhone. Možda vam Viber više nije dovoljno zanimljiv ili ste voljni isprobati druge aplikacije kako biste dodali faktor koji nedostaje X vašem iskustvu komunikacije. Šanse su da ovi dostojni kandidati ne samo da će izvrsno popuniti prazninu, već će vam pružiti i veću zabavu!

1. WhatsApp

S više od 1.000 milijuna aktivnih korisnika, WhatsApp je daleko najpopularnija aplikacija za razmjenu poruka. Bogat je značajkama i omogućuje vam komunikaciju uz željenu praktičnost. Možete poslati glasovnu / tekstualnu poruku, uputiti audio / video poziv sa svojim prijateljima i voljenima.

Pošaljite sjajni GIF kako biste razmjenu poruka učinili urnebesnom. Dodajte emojije i crtajte na slikama i isječcima. Značajka statusa omogućuje vam dodavanje privremenog statusa kako biste privukli pažnju svih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Facebook Messenger

Nakon WhatsAppa, Facebook Messenger je najomiljenija aplikacija za razmjenu poruka na cijeloj platformi. Da budem iskren, mogu donekle preskočiti prvu, ali drugu je malo teško ignorirati jer je duboko integrirana s Facebookom.

Instant videozapise možete poslati prijateljima kako bi razgovor bio začinjen. Želite li unijeti još malo uzbuđenja u predstavu? Idite na Instant igre kako biste oživjeli raspoloženje. Pošaljite srce i brojne GIF-ove koji vas potresu kako bi vaš chat bio uzbudljiviji!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Kik

Jednostavno rečeno, Kick nije tako snažan kao neki od njegovih najvećih rivala. Međutim, do visine je kad vam treba omogućiti brzu i jednostavnu komunikaciju.

Razne nijanse svojih osjećaja možete izraziti GIF-ovima, naljepnicama, fotografijama, videozapisima i još mnogo toga. Pokrenite skupinu istomišljenika i komunicirajte jedni s drugima. Postoji i opcija da se pridružite grupi koja vam se sviđa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Telegram Messenger

Tvrdi se da je najbrža aplikacija za razmjenu poruka, Telegram Messenger brzo postaje najdraži ljudima. U konkretnom slučaju, u samo dvije i pol godine ima više od 100 milijuna aktivnih korisnika.

Omogućuje vam slanje medija i datoteka bez ograničenja njihove veličine. Svi su vaši podaci sigurno šifrirani upotrebom 256-bitne simetrične AES enkripcije, 2048-bitne RSA enkripcije, a Diffie – Hellman osigurava razmjenu ključeva. Kako se vaša povijest razgovora automatski pohranjuje u oblak Telegram, ona ostaje sigurna.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. WeChat

Što se tiče pouzdane funkcionalnosti i vrhunskih značajki, WeChat je dobar kao i svaka aplikacija za razmjenu poruka. To je sve na jednom mjestu za tekstualne, audio / video pozive, dijeljenje fotografija i još mnogo toga. Aplikacija za razmjenu poruka omogućuje vam besplatne pozive bilo gdje u svijetu.

Možete stvoriti grupni chat s do 500 ljudi. Aplikacija omogućuje grupni video poziv s do 9 osoba. Podijelite neka od najljepših uspomena na osobnom streamu fotografija.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Hangouti

Neće biti pogrešno reći da svi u nekom trenutku koriste Gmail za slanje i primanje e-pošte. Neki profesionalni korisnici možda koriste više Googleovih usluga kao što su Disk, Fotografije ili za sinkronizaciju kontakata. U svim tim proizvodima Hangout je još jedan Googleov proizvod koji se ističe kada je riječ o čavrljanju.

Najbolji dio Hangouta je taj što ne trebate dijeliti svoj broj mobitela. Svatko vam može poslati zahtjev za chat samo sa vašom e-adresom. Osim toga, gotovo sve vrste datoteka možete poslati kao privitak putem aplikacije Hangout. I na kraju, kao i svi Googleovi proizvodi, i ovaj je besplatan za upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Skype

Iako postoji niz vrhunskih aplikacija za video pozive, Skype mi je i dalje omiljen. Uz uredno korisničko sučelje i vrlo intuitivne značajke, volim ga koristiti za komunikaciju sa svojim kolegama na poslu. Osim što je vrhunska aplikacija za video pozive, ovo je i vrlo zgodan program za razmjenu poruka.

Možete poboljšati svoj razgovor slanjem slika, videozapisa, emojija i još mnogo toga. Podijelite najvažnije dijelove koji ostaju 7 dana sa svojim prijateljima i sljedbenicima. Kao neki vrhunac? Pošaljite privatnu poruku kako biste osobnije cijenili svoje prijatelje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Tango

Poznato je da Tango pruža izuzetno pouzdano iskustvo video poziva. Govorne i video pozive možete obavljati bilo gdje u svijetu. Igrajte igrice bočnog razdvajanja sa svojim prijateljima bez napuštanja poziva. Upotrijebite maske, naljepnice i avatare kako biste održali raspoloženje razgovora u visokom raspoloženju. Osim toga, možete pratiti i komunicirati s preslatkim ljudima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Crta

Ono što se meni osobno sviđa kod Line je vrlo funkcionalno korisničko sučelje. Puno olakšava komunikaciju s prijateljima. Ovisno o vašim potrebama, možete birati između poruka i glasovnih / video poziva. Koristeći mnoštvo smiješnih naljepnica, lako ćete dati pravu boju svojim osjećajima.

Aplikacija vam omogućuje upućivanje grupnih poziva s do 200 ljudi. Također možete upućivati ​​međunarodne pozive na telefonske brojeve i fiksne mreže po relativno niskoj cijeni. Još bolje, omogućuje vam da nazovete čak i one koji ne koriste ovu aplikaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. KakaoTalk

Prava suština KakaoTalka leži u jednostavnosti i pouzdanoj funkcionalnosti. Odmah ćete se povezati s prijateljima i s lakoćom dijeliti fotografije, videozapise i poruke.

Ogromna kolekcija emotikona i naljepnica uvijek je tu da oživi vaše chatove. Svoje najmilije možete podijeliti i sa svojim najmilijima kako biste im javili gdje se nalazite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Posljednje, ali ne najmanje - iMessage

Kako ne možemo uključiti izvornu aplikaciju Messages za iOS? Uz širok raspon vrhunskih značajki poput Digital Touch, Bubble / Screen efekata, omogućuje vam komunikaciju svim sredstvima i načinima.

Možete podijeliti svoju lokaciju s prijateljima, slati / primati Apple Pay gotovinu, pa čak i voditi poslovni chat sa svojim klijentima. Štoviše, svoje poruke možete sinkronizirati s iCloudom kako biste im odmah pristupili s različitih uređaja.

Vrijeme je da odaberete svoju najbolju okladu!

Koja će se od ovih najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka instalirati na vaš iOS uređaj? Hoćete li isprobati aplikaciju koja je poznata ili je voljna pokušati s manje popularnom? Podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

Možda biste htjeli pogledati i ove povezane postove:

  • Najbolje aplikacije za video chat za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za izradu kolaža za iPhone i iPad
  • Kako trajno izbrisati svoj Viber račun