Blog

Najbolji iPhone SE, 5 / 5s priključne stanice 2021. godine

Otkako je Apple predstavio iPhone 5, u industriji dokova nikad više nije bilo isto. Lightning dock, masovni pomak s 30-pinske priključne stanice, doveo je do nekoliko novih proizvoda. Lansiranjem iPhonea 5, Apple je krenuo prema novom dock sustavu, i evo nas, s nekim od najboljih priključnih stanica za iPhone 5 i iPhone 5s, koji su također kompatibilni s najnovijim iPhone SE. Ovisno o vašem proračunu, tražili biste od niza minimalističkih dokova od Philipsa do Boseovih zapanjujućih.

1. Sincetop

Sincetop je izradio ovaj iPhone dock s velikom jednostavnošću koja plijeni vašu pažnju. Udoban dizajn omogućuje vam brzo instaliranje i uklanjanje iPhonea. Osim svog iPhonea, AirPods možete puniti i na ovoj podnožju za punjenje.

S obzirom na značajke i kvalitetu ove priključne stanice, čini se da je proizvod podcijenjen i morate odmah prihvatiti ovu priključnu stanicu.

USP: Stabilno i pouzdano

Pogledajte na Amazonu

2. iHome iPL8XHG

Želite li imati svestranu priključnu stanicu za vaš iPhone? iHome iPL8XHG može biti jedna od boljih opcija.

Osim što iPhone puni, on također oživljava vaše glazbeno vrijeme. Sa komorama zvučnika Reson8 pruža zvuk vrhunske kvalitete.

Tu je i FM radio s 6 memoriranih postaja, tako da se možete prilagoditi nekom hladnom radijskom programu. Osim toga, dvostruki alarm pomaže vam da budete u koraku sa svojom promjenjivom rutinom.

Podesivi timer za spavanje s odvojenom glasnoćom dobro vam dođe ako želite zaspati uz glazbu.

USP: Zvučničke komore Reson8

Pogledajte na Amazonu

3. BEACOO

Ono što definira "BEACOO" je kompaktna i izdržljiva konstrukcija. Dizajniran je da bude učinkovit punjač ne samo za vaš iPhone već i za Apple Watch.

Uz dizajn prilagođen kućištu, omogućuje vam udobno držanje iPhonea čak i bez uklanjanja maske. Dobivate praktičnije iskustvo gledanja tijekom poziva bez gledanja.

Zahvaljujući mekom jastučiću, pametni telefon ima potrebnu njegu kako bi se izbjeglo struganje. I na kraju, "BEACOO" dolazi u dvije varijante boja poput crne i prekrasne ružičaste.

USP: Trajna izgrađenost

4. Pritisnite Reproduciraj JEDNU priključnu stanicu

Kad govorite o najboljim postoljima za punjenje iPhonea, ne možete držati "ONE Dock" Press Playa izvan pogleda. To je tako impresivna priključna stanica koja idealno otkuca sve bitne kutije.

Prvo, certificiran je za Apple MFi i pruža brzo i sigurno punjenje. Stoga se nećete uvijek suočiti s porukom pogreške poput "Ova dodatna oprema možda nije podržana". Osim toga, također se ističe u uključivanju Apple Watcha s potrebnom učinkovitošću.

S podesivim Lightning portom radi u većini slučajeva. Osim toga, čvrsta aluminijska konstrukcija čini ga dugotrajnim pratiteljem iPhonea.

USP: Podesivi otvor za munju

5. Pezin & Hulin

Što je s idejom za potpunom organizacijom priključnih stanica, ne samo za iPhone ili Apple Watch, već i za tablete i laptope? Upoznajte "Pezin & Hulin" drvenu priključnu stanicu koja je dizajnirana da vam omogućuje visoku učinkovitost punjenja više uređaja.

Izrađen je od prirodnog bambusa i ima čvrstu konstrukciju. Udobno drži vaše uređaje za sigurno punjenje.

S urednim upravljanjem kabelima, ne dopušta da kablovska smetnja naruši izgled vašeg stola. Osim toga, postoji i pretinac za odlaganje koji će vam omogućiti sigurno držanje kabela i adaptera.

USP: Napunite više uređaja

Pogledajte na Amazonu

6. DPNAO

DPNAO vam daje kompletan paket u svojoj priključnoj stanici. Nakon što je ispunio svoju primarnu dužnost pristajanja vašeg iPhonea, priključna stanica nudi vam budilicu, Bluetooth zvučnike, daljinski upravljač zvučnika, FM radio, USB priključak za punjenje i Aux priključak. S toliko stvari spakiranih u jednu kutiju, ne biste trebali čekati ni minutu da iskoristite ovu priliku.

Osim iPhonea, na ovaj Bluetooth zvučnik možete povezati i druge uređaje. Želite li gledati videozapise na iPhoneu dok se puni? Samo zakrenite bazu za 90 stupnjeva i uživajte u svojim omiljenim filmovima i video zapisima.

USP: Bluetooth daljinski

Pogledajte na Amazonu

7. iHome iPL23

Ova priključna stanica iz iHomea prilično je slična onoj koju smo gore spomenuli. Pokretan sustavom zvučnika Reson8 (R), nudi bogatu kvalitetu zvuka. A FM radio s memorijom s 6 unaprijed postavljenih postaja omogućuje vam sustizanje omiljenih radijskih programa.

Tajmer za spavanje možete iskoristiti za slušanje omiljene glazbe noću i isključivanje zvučnika u unaprijed određeno vrijeme. Što se tiče punjenja, ono je do oznake i omogućuje vam sigurno napajanje uređaja. Osim toga, iPL23 dolazi u dvije boje poput crne i bijele.

USP: FM radio s 6 memoriranih stanica

Pogledajte na Amazonu

8. Comsoon

Jednostavnost je najveći vrhunac "Comsoon-a". Sadrži funkcionalniji dizajn koji vaš iPhone stabilno drži.

Dock možete prilagoditi željenom kutu radi praktičnog doživljaja gledanja. Stoga ćete uživati ​​u FaceTimeu ili će vam biti malo lakše komunicirati s uređajem dok se puni.

Visokokvalitetni aluminij daje mu potrebnu čvrstoću da izdrži neravnine. Uz to, mekana silikonska podloga štiti uređaj od ogrebotina.

USP: Mekani silikonski jastučić

Pogledajte na Amazonu

9. TOBSON

TOBSON je u jednom proizvodu kombinirao priključnu stanicu i razvodnu traku. Ova jedinstvena USB stanica za punjenje uredno organizira vašu radnu površinu jer na ovu priključnu stanicu možete napuniti četiri uređaja. Štoviše, traku za napajanje možete koristiti za povezivanje Mac ili drugog računala.

TOBSON je upotrijebio plastičnu ljusku protiv požara i 100% bakrenu žicu kako bi zaštitio vaše uređaje od prenapona i prekomjernog punjenja. Prikladan dizajn omogućuje vam da odvojite priključnu stanicu od trake za napajanje i USB priključaka.

USP: Izmjenjiva priključna stanica

Pogledajte na Amazonu

10. Avantree

Ako je minimalistički dizajn na vrhu vašeg popisa prioriteta, pokušajte s „Avantree“. Ovo je Lightning pristanište izuzetno prijenosno i dolazi s dizajnom prilagođenim kućištu. Dakle, nećete imati problema s punjenjem iPhonea čak ni s futrolom.

Još jedna važna značajka koju vrijedi spomenuti je Apple MFi certifikat. To znači da je potpuno kompatibilan za napajanje iOS uređaja. Uz to, stalak za punjenje Avantree dolazi u četiri varijante u boji s 24-mjesečnim ograničenim jamstvom.

USP: Izuzetno prenosiv dizajn

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Vaš odabir?

Koju ste od gore navedenih priključnih stanica odabrali za svoj uređaj? Je li to jednostavan ili multitasker?

Možda biste htjeli i provjeriti:

  • Najbolje Power 5 banke iPhone 5 / 5s
  • iPhone 5 / 5s Bluetooth slušalice
  • Najbolji punjači za automobile iPhone 5 / 5s
  • Najbolje narukvice za iPhone 5 / 5s

Copyright calisportfest.com 2022