Blog

Najbolji Apple Pencil 2 kućišta i navlake 2021. godine

Pokretan vodećom industrijskom niskom latencijom, Apple Pencil 2 izvrstan je alat za crtanje, skiciranje i bilježenje. Takav jedinstveni alat zaslužuje svaku brigu i potrebnu zaštitu od oštećenja. Kako bismo vam pomogli u odabiru pravog podudaranja koje može pružiti osnovnu njegu vaše investicije, nabrojali smo neke od najboljih slučajeva za Apple Pencil 2. Ovi su poklopci prilično lagani i čvrsto se drže oko olovke. A teksturom protiv klizanja pružaju poboljšano prianjanje.

 1. MoKo
 2. FRTMA
 3. pzoz
 4. Fintie
 5. Hydream
 6. ProCase
 7. JIA JUN
 8. WERONE
 9. iMangoo
 10. TechMatte

1. MoKo

Čini se da je ovaj slučaj iz MoKo-a potpuni poklopac za Apple Pencil. Razlog zašto mi se jako svidio je taj što je vrlo izdržljiv.

Mekana unutrašnjost od mikrovlakana pomaže mu apsorbirati šok, dok vanjska strana PU kože jača konstrukciju. Osim toga, također je otporan na vodu.

Zip vam omogućuje sigurno zatvaranje držača futrole. Ako imate posebnu naklonost prema šarenim dizajnom, preslatke će vam biti 16 opcija boja s atraktivnim uzorcima.

USP: Vodootporna PU koža

Pogledajte na Amazonu

2. FRTMA

Sportskog dizajna, FRTMA se savršeno uklapa s vašom olovkom. Materijal od prave kože pojačava izdržljivost i daje mu estetski izgled. Olovku možete udobno instalirati i ukloniti.

S teksturama kože, vaši bi prsti uživali u protukliznom držanju. Nudi potrebnu zaštitu vrha od oštećenja. Na kraju, pronalazim sve četiri opcije boja poput crne, smeđe, sive i ponoćno plave.

USP: Prava koža

Pogledajte na Amazonu

3. pzoz

"Pzoz" kućište za drugu generaciju Apple Pencil-a izgleda prilično elegantno. Poklopac dobro leži na olovci i nudi željenu zaštitu od ogrebotina.

Mekani silikonski materijal ugodan je na dodir, a ujedno pruža i gripp osjećaj. Kao rezultat, prsti će udobno držati olovku. Povrh svega, naslovnica dolazi u tri opcije boja: crnoj, ružičastoj i bijeloj.

USP: Mekani silikonski materijal

Pogledajte na Amazonu

4. Fintie

Široka paleta šarenih varijanti zapela mi je za oko u Fintieu. Lijepo su izrađeni i pružaju potrebnu zaštitu digitalnoj olovci.

Sintetička koža profinjene izrade daje joj estetski izgled. A poklopac poklopca osigurava da olovka sigurno ostane unutra. Nadalje, ima mali džep koji čuva USB adapter.

USP: Šareni dizajn s atraktivnim uzorkom

Pogledajte na Amazonu

5. Hydream

Hydream je osmislio impresivan izgled kože za novi Apple Pencil. Silikonski poklopac ima mekanu završnu obradu i omogućuje vam magnetno punjenje olovke. Stoga ne trebate uklanjati kućište za napajanje olovke.

Još jedna od odlika ove glatke kože je što se bez napora može oduprijeti prljavštini i ogrebotinama. Osigurava da vrh ima potreban štit od oštećenja.

Štoviše, sedam lijepih varijanti boja poput ružičaste, zelene, ljubičaste i više osiguravaju da odabir zadivljujućeg para nije velika stvar.

USP: Elegantan dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. ProCase

Ono što me se jako dojmilo u držaču ProCase je profesionalni dizajn. Ako želite da se naslovnica idealno podudara s vašim izvršnim profilom, vrijedi ozbiljno razmotriti ovaj.

Kompozicijska vanjska koža može se pouzdati da će izdržati neravnine. Zahvaljujući uključenju poklopca, možete zaštititi digitalnu olovku.

Elastičnom gumicom moći ćete sigurno pričvrstiti olovku na iPad Pro. Nadalje, poklopac ProCase držača dostupan je u samo četiri nijanse, uključujući crnu, crvenu, smeđu i mornarsku.

USP: Dizajn profesionalnog izgleda

Pogledajte na Amazonu

7. JIA JUN

JIA JUN predstavlja prozirnu futrolu za vašu Apple Pencil. Nakon što instalirate ovaj rukav, možete olovku napuniti magnetskim putem bez uklanjanja kućišta. Precizno je dizajniran za drugu generaciju Apple Pencil.

Ova silikonska navlaka pruža meko korisničko iskustvo i poboljšava prijanjanje. Čak i nakon korištenja satima, nećete osjetiti grč u prstima. Olovku možete postaviti na kosi stol jer će silikonski materijal spriječiti pad.

USP: Prozirni slučaj

Pogledajte na Amazonu

8. WERONE

WERONE je posebno dizajnirao ovaj rukav za drugu generaciju Apple olovke. Olovku je prekrio malim česticama kako bi stala na vaš prst i pružila vam najbolji stisak za slikanje, skiciranje, potpisivanje dokumenta ili vođenje bilješki.

Ova silikonska futrola čvrsto grli vašu olovku Apple i štiti je od ogrebotina, udaraca, prljavštine i drugih opasnosti. Olovku možete napuniti magnetno, jer gumena presvlaka ne utječe na bežično punjenje Apple olovke. Ovaj se kućište isporučuje s poklopcem vrha za zaštitu vrha olovke.

USP: Zaštitni poklopac vrha

Pogledajte na Amazonu

9. iMangoo

iMangoo vam nudi rješenje na jednom mjestu za pohranu vaše druge generacije Apple olovke i ostalih srodnih dodataka poput vrha i kabela za punjenje. Dimenzije ovog slučaja 8 "(D) x 2,4" (Š) x 1,2 "(V) dovoljno govore o njegovoj korisnosti. To je vrećica EVA (etilen-vinil acetat) otporna na udarce za pohranu poklopca olovke, memorijskih kartica i vrhova.

iMangoo je koristio EVA materijal vrhunske kvalitete kako bi spriječio ogrebotine na olovci. Štoviše, njegova glatka prevlaka omogućuje vam ugodno držanje dok koristite olovku.

USP: EVA materijal

Pogledajte na Amazonu

10. TechMatte

TechMatte je poznat po proizvodnji vrhunskog Appleovog pribora. Ova visokokvalitetna PU kožna futrola kompatibilna je s vašom prvom olovkom Apple i drugom generacijom. Najbolja stvar u ovom slučaju je što dolazi s ugrađenim džepom za adapter za grom i kabelom za punjenje.

Cocoon štiti vašu olovku od udaraca i ogrebotina i pruža izvrsnu zaštitu od prašine i prljavštine. TechMate je upotrijebio vrhunsku bijelu PU kožu i mekanu unutrašnjost od mikro vlakana koja se ne ogreba.

USP: Ugrađeni kožni džepovi

Pogledajte na Amazonu

To je sve o našim omiljenim naslovnicama za Apple Pencil!

Vaš odabir?

Mislim da ste uživali u mom društvu dok ste istraživali gore navedene slučajeve. Ali prije nego što uprijete pogled u druge priče, podijelite svoje mišljenje o njima.

 • Najbolji iPad Pro 12,9 ″ kućišta
 • Najbolji iPad Pro 11 ″ kućišta
 • Aplikacije za bilješke za iPad Pro i Apple Pencil u 2018. godini
 • Kako pronaći verziju firmvera za Apple Pencil

Koja vam maska ​​za Apple Pencil izgleda lijepo?