Blog

Kako sinkronizirati iPhone fotografije s Apple Watchom

Apple Watch ovih dana bruji širom svijeta. A zašto ne, nesumnjivo je nevjerojatna u svakom pogledu. Mali OLED zaslon sa svim mogućim aplikacijama nije jedini razlog zašto imate Apple Watch; puno je više od toga.

Jeste li znali da možete kopirati svoje fotografije s iPhonea na Apple Watch? Svakako je moguće, pa ako imate usne usne uspomene, možete ih imati točno na zapešću. Naravno, zaslon je malo premalen, ali uvijek je bolje imati nešto, a ne ništa.

Pogledajte naš vodič naveden u nastavku za prijenos vaših iPhone fotografija na Apple Watch. Također imajte na umu da istovremeno možete sinkronizirati samo jedan album i ako je vaša knjižnica velika; trebat će više vremena dok se postupak prijenosa vrši putem Bluetootha.

Kako premjestiti iPhone fotografije na Apple Watch

Korak 1. Na uparenom iPhoneu otvorite Gledati aplikacija s početnog zaslona.

Korak 2. Ispod toga idite na Moj sat i odaberite Fotografije.

Korak # 3. Sada dodirnite Sinkronizirani album opcija, smještena pod FOTOGRAFICIJA.

Korak # 4. Sada odaberite album koji želite sinkronizirati s Apple Watchom.

Korak # 5. Pričekajte dok postupak sinkronizacije ne završi; moglo bi potrajati neko vrijeme ako vaš album ima ogroman broj fotografija.

Voila! Album je sada sinkroniziran s vašim Apple Watchom; možete ga podijeliti, pogledati ili postaviti kao prilagođeni brojčanik. Kvaliteta fotografije smanjena je u usporedbi s iPhoneom, a smanjuje se i veličina fotografije.

Pazite kako kopirati iPhone fotografije u Apple Watch:

Je li vam ovaj vodič pomogao? Koristite naše stranice na društvenim mrežama ili je okvir za komentar naveden u nastavku.