Blog

Mane Apple Watcha koje morate pogledati prije kupnje

Toliko o značajkama Apple Watcha i prekrasnim specifikacijama, što je s drugom stranom stvari? Nitko ne može poreći da prvi Appleov nosivi uređaj zaslužuje svu pažnju i pohvalu koju ima do sada. Ipak, postoje brojne rupe, među mnogim atraktivnim značajkama, koje su i dalje skrivene ispod privlačnosti Watch-a.

Kako je predbilježba za Apple Watch započela od danas, uslijed kombinacije odgovora i recenzija, a Munster već predviđa da će se sat vjerojatno prodati milijun u prvom vikendu, vrijeme je da pogledamo nedostatke sata. Ako ćete kupiti Apple Watch, željeli biste baciti pogled na tamne strane sata kako biste se uvjerili treba li vam ovaj sat zaista ili možete pričekati da se bolje pripremi u sljedećoj generaciji.

Apple Watch nedostaci kojih biste trebali biti svjesni

Prije polako

Da bi stvar nazvao stvarnom stvari, Apple Watch mora se snaći i izvesti nešto brže od onoga što je prijavljeno. Kao korisnik ne bih volio kupiti tako skup sat koji je previše zaostao u pogledu funkcionalnosti.

Samo 75 MB prostora za pohranu fotografija

Naravno, možete pohraniti tone svojih omiljenih fotografija na svoj iPhone ili iCloud i spasiti svoj dragocjeni Apple Watch od nereda, ali posjedovanje samo 75 MB prostora za fotografije uopće ne ostavlja dobar dojam. Apple Watch bolje bi bilo pružiti više prostora koji će vam omogućiti da lokalno držite neke svoje osobne fotografije ili videozapise.

Apple Watch ima ukupno 8 GB interne memorije od čega samo 2 GB prostora za pohranu glazbe. Bez obzira koji model odabrali, sat ima isti kapacitet pohrane.

Baterija jedva traje cijeli dan

Baterija Apple Watcha teško bi mogla izdržati cijeli dan nakon opsežne upotrebe. Pogled na rane recenzije mnogih stručnjaka sugerira vam da biste morali češće loviti izvor napajanja kako bi sat bio napunjen. Stvarno ne postaje uređaj koji će vas toliko koštati.

U usporedbi s drugim jeftinijim pametnim satovima, Apple Watch muči vijek trajanja baterije.

Previše ovisan o iPhoneu

Kako Apple Watch nema vlastitu GPS tehnologiju, u velikoj bi se mjeri oslanjao na iPhone koji će mu pomoći u izvršavanju mnogih funkcija poput slanja poruke ili upućivanja poziva. Morali biste držati iPhone sa sobom da biste održali svoj sat živ i udarali zbog brojnih bogatih funkcija. Što ako ste zaboravili povesti iPhone, ne bi li to bio hendikep sata?

Još uvijek u modi

Vaš iPhone može obavljati gotovo sve aktivnosti koje mogu raditi Apple Watch. Pa, zašto se odlučiti za ovaj izuzetno skupi sat samo radi modne izjave? Watch mora stajati samostalno i biti u mogućnosti privlačiti korisnike na temelju onoga što može, a što iPhone ne može.

Kratko pada u pokušaju da učini previše stvari

Bez najmanje sumnje, Apple Watch jedan je od najljepših nosivih uređaja. Međutim, sat pada u pokušaju da učini previše stvari u svojoj prvoj generaciji. Naravno, čak ni iPhonei nisu bili sjajni kao danas 2007. godine, ali kao kupac imate pravo očekivati ​​od sata najbolje što najbolje.

Nije dovoljno dosljedan

Kako Apple Watch uključuje svoj zaslon samo kad ga pogledate da biste vidjeli vrijeme, nema puno dosljednosti s ovom funkcijom. Prema Bloombergu, ponekad Apple Watch ne aktivira svoj zaslon čak i kad ga dodirnete. Ponekad morate pomicati zglob prema gore da biste aktivirali zaslon.

Željeli biste da vaš sat prikazuje vrijeme kad god želite bez ikakvih gnjavaža. Ako sat ne izvršava pravilno osnovnu funkciju, svakako ga treba poboljšati.

Copyright calisportfest.com 2023