Blog

Sakrij Instagram postove ili priče bez prestanka praćenja računa na iPhoneu [How-to]

Instagram je izbacio tiho ažuriranje koje omogućava korisnicima da sakriju Instagram postove i priče ili oboje bez prestanka praćenja računa (vaših prijatelja i kolega). Ranije je ova značajka bila dostupna na Instagramu, ali mogli ste isključiti samo priče, a ne i postove. Štoviše, postojala je malo drugačija metoda za utišavanje i uključivanje zvukova. U svom najnovijem ažuriranju, Instagram je olakšao korisnicima da utišaju ili uključe postove, priče ili oboje.

Nemoj pogriješiti; trenutni vodič ne govori o skrivanju Instagram priča od nekoga na iPhoneu. Umjesto toga, sakrivate postove drugih kontakata kako biste mogli izbjeći one dosadne sadržaje podijeljene na Instagram feedu. Ova je značajka korisna jer se možete spriječiti da ne konzumirate nezanimljive postove / priče bez prestanka praćenja nekih računa; tako vam pomaže u održavanju zdravog odnosa s korisnicima s kojima ste povezani na Instagramu.

Kako isključiti Instagram postove, priče ili oboje na iPhoneu bez prestanka praćenja računa

Korak 1. Pokreni Instagram na vašem iPhoneu.

Korak 2. Zatim pomaknite se dolje / gore pronaći post / priča želite isključiti ili sakriti.

Korak # 3. Sada dodirnite tri vodoravne točke (...) vidi se u gornjem desnom kutu posta.

Korak # 4. Izbornik će prijeći prstom prema gore s nekim opcijama. Te su mogućnosti Kopiraj vezu, uključi obavijesti o postu, prijavi, zanemari, i Prestani pratiti.

Mnogi korisnici onemogućuju "Dopusti dijeljenje" opcija u Control Controls iz Settings. To vam sprječava dijeljenje njihovih priča ili postova na Facebooku, WhatsAppu ili Messengeru. Dodirnite Nijemo.

Korak # 5. A iskočiti pojavljuje se na vašem iPhoneu ili iPadu s tri mogućnosti: Zanemari postove, Zanemari postove i Priča i otkaži. Možete odabrati bilo koju opciju. Čak i ako odaberete Nijemi postovi ili Nijemi postovi i priča, vaši prijatelji na Instagramu neće moći znati za ovu vašu akciju.

Možete i otići na određeni profil i tapnite na tri vodoravne točke iz gornjeg desnog kuta.

Ovo će otvoriti mnoge mogućnosti, uključujući mogućnost isključivanja postova i priča. Kad dodirnete Isključi zvuk, od vas će se zatražiti Nijemi postovi, Nijema priča i Nijemi postovi i priča.

Koristeći još jednu opciju, možete dodirnite i držite ikonu profila iz ladice Instagram i isključite zvuk postova i priče računa.

VAŽNO: Čak i nakon zanemarivanja postova ili priča, možete pregledati profile ljudi kojima ste prigušili ili sakrili stranicu profila. Štoviše, u slučaju da vas isključeni korisnici označe u svojim postovima ili napišu komentare na vaše postove, primit ćete push obavijesti.

Kako uključiti zvuk Instagram postova, priča ili oboje na iPhoneu

U budućnosti možete uključiti zvuk Instagram računa koje ste ranije isključili. Međutim, morate se sjetiti koga ste prigušili jer trebate pretraživati ​​te račune dodirujući ikonu pretraživanja (povećalo) na donjem izborniku. Ako ste često vidjeli postove ili priče s isključenim računom, oni će se prikazati na karticama Nedavno ili Predloženo kada dodirnete ikonu pretraživanja.

Korak 1. Otvoren Instagram i dodirnite Ikona pretraživanja s donjeg izbornika.

Korak 2. Sada potražite račun koji želite uključiti se i dodirnite ikona profila.

Korak # 3. Kad se račun pojavi, dodirnite tri vodoravne točke (...) u gornjem desnom kutu.

Korak # 4. Od opcija koje se prikazuju odozdo, dodirnite Uključi zvuk. Ovo će vam pokazati tri mogućnosti: Omogući uključivanje postova, uključi uključivanje priče i uključi uključivanje objava i priča. Ymožete dodirnuti bilo koju od opcija.

To je sve narode!

Sumirati…

Nije potrebno gledati objave ili priče računa koje pratite na Instagramu. Zanemarivanje ili skrivanje postova korisna je značajka koju je ažurirao Instagram.

Možda će vam se svidjeti i čitanje:

  • Kako onemogućiti status aktivnosti u Instagramu na iPhoneu
  • Kako dodati glazbu u Instagram priče na iPhoneu
  • Preuzmite Instagram fotografije i videozapise na iPhone Camera Roll
  • Kako preuzeti i pregledati Instagram podatke s iPhonea

Želite li zanemariti Instagram priče ili postove svojih prijatelja? Podijelite svoje povratne informacije s nama u okviru za komentare.