Blog

Glasnoća iPhone X zvona mala za dolazni poziv? Evo zašto

Glasnoća zvona na mojem iPhoneu X preniska je za dolazne pozive. Pokušao sam povećati glasnoću i čak resetirati pametni telefon, ali uzalud. Čudno ponašanje zvuka zvona nastavilo se sa mnom skrivati ​​dok nisam dobio sučelje s ovom dobro poznatom značajkom - "Pažnja svjesna."

Pokretan kamerom TrueDepth, Aware Aware automatski smanjuje glasnoću vašeg iPhonea X dok gledate svoj uređaj. A kad ne obraćate pažnju na svoj pametni telefon, on pojačava glasnoću kako bi vas upozorio. Osim toga, također zatamnjuje zaslon vašeg uređaja kad ga ne gledate. Više nakon skoka:

Glasnoća iPhone X zvona mala ili iPhone X ne zvoni glasno na dolaznim pozivima? Evo zašto

Praktično, to je dobro osmišljena značajka i inteligentno dizajnirana da odgovara vašim potrebama. Štoviše, također sprječava nepotrebnu potrošnju baterije.

Što ako vam je ova značajka pomalo čudna, jer želite da se glasnoća zvona ponaša normalno? Nema problema, možete onemogućiti pozornost usmjerenu na vaš iPhone X kako biste se vratili u normalu.

Korak 1. Pokreni Aplikacija Postavke na vašem iPhoneu X.

Korak 2. Sada dodirnite ID lica i unesite Lozinka.

Korak # 3. Sljedeći, isključiti Značajke svjesne pažnje.

To je gotovo! Od sada se glasnoća zvona na vašem iPhoneu X neće smanjiti čak i ako gledate svoj pametni telefon.

Ako ikada poželite ponovo pokrenuti ovu pametnu značajku, slijedite ove iste korake i na kraju uključite prekidač za značajke svjesne pažnje.

To je gotovo!

Recite svoje

Srećom, više se ne pitam zašto se upozorenja o glasnoći mog iPhonea ponašaju tako nenormalno. Iako je to jedan od najvećih vrhunaca Appleovog vodećeg uređaja, možda neki od vas toga nisu svjesni. Obavijestite me što mislite o ovoj značajci?

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolji slučajevi za iPhone X
  • Kako koristiti Face ID na iPhoneu i iPadu Pro
  • Savjeti za ubrzavanje Face ID-a na iPhoneu
  • Savjeti za izbjegavanje problema s izgaranjem na iPhoneu