Blog

Najbolje Apple Watch aplikacije za putovanja u 2021

Već smo sastavili poduži popis najboljih aplikacija za putovanja za iPhone. Dakle, ako želite jedan za svoj iOS uređaj, prijeđite na taj post. Govoreći o najugodnijim putničkim aplikacijama za watchOS, odabrali smo one koje vam nude veću kontrolu i osmišljene su tako da u potpunosti iskoriste Apple Watch.

1. iTranslate Translator

iTranslate je najučinkovitiji prevoditelj jezika koji sam ikad koristio na svom iOS uređaju. Upravo to biste željeli imati tijekom putovanja u inozemstvo. Aplikacija vam omogućuje brzo prevođenje teksta i web stranica. Također možete započeti glasovne razgovore na više od 100 jezika.

Odaberite slušati prijevod muškim ili ženskim glasom. Također postoji mogućnost prebacivanja između različitih dijalekata. Još bolje, iTranslate sadrži prikladan rječnik sa sinonimima i različitim značenjima koji vam pomažu da brzo razumijete bilo koju riječ.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Hotwire: last minute hoteli

Od pojave internetske rezervacije karata, putnici uživaju u last minute rezervacijama svojih putovanja. Rezervacija hotela jedan je od najvećih izazova svakog putnika, jer će se cijene hotela vjerojatno promijeniti svakog trenutka. U vrhuncu sezone hotelijeri naplaćuju pretjerano od gostiju; s Hotwireom možete uživati ​​u jeftinim i laganim rezervacijama za hotele, odabrati najbolje ponude za hotele, 40 tisuća pokrivenih gradova, laku rezervaciju slijedeći jednostavne korake i još mnogo toga.

Osim rezervacije hotela, aplikacija vam pomaže da rezervirate automobile glavnih marki. Njegova pametna opcija pretraživanja pomaže vam pronaći automobile u zračnim lukama, gradovima i lokacijama u vašoj blizini. Na vašem Apple Watchu značajke Hotwire uključuju kratke i duge formate pregleda, podsjetnike na prijavu hotela za najam automobila, podsjetnike na povratak automobila i gorivo. Pojedinosti o putovanju, uključujući detalje o automobilu i hotelu i prikaz puta s kartama i sažetcima aktivnih i prošlih putovanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Vrijeme tamnog neba

Prije planiranja bilo kakvog putovanja ili posjeta bilo kojem gradu, bolje je provjeriti vremensku prognozu kako biste bili bolje opremljeni. Zbog toga sam odabrao "Tamno nebo" kako bih vam bez napora gledao nadolazeće vrijeme bilo kojeg grada ili mjesta kako biste mogli izbjeći loše vrijeme.

Možete pogledati radarsku animaciju da biste saznali stvarni put oluje. Primajte najnovije upozorenja o kiši za vaše točno mjesto. Da vas ne uhvati po jakom vremenu, također vas obavještava o grmljavinskim olujama, poplavama i uraganima.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

4. Babbel - Učenje jezika

Znanje lokalnog jezika može uvelike koristiti globetrotterima, koji često odlaze na mjesta samo iz zabave ili kao dio svog posla / posla. Aplikacija poput Babbel na vašem Apple Watchu može vam pomoći da govorite ili barem razumijete jezik izvornih govornika. Aplikacija je opremljena međunarodnim jezicima poput španjolskog, francuskog, njemačkog, engleskog, talijanskog, ruskog, brazilskog portugalskog, švedskog, turskog, poljskog, nizozemskog, indonezijskog, danskog i norveškog. Babbel može pomoći važnim čvorovima kao što su zračne luke, željezničke stanice, restorani, barovi, kafići, taksi stanice itd., Gdje su upute napisane na lokalnim jezicima.

Pomoću Babbela lako možete dešifrirati table i priručnike za oglašavanje. Pomoću ove najnovije verzije Babbel možete otkriti riječi tijekom dana, posjetiti svoje omiljene lokacije kako biste dodali nove riječi u svoj rječnik, obogatili svoj rječnik dok ste u roamingu širom svijeta i naučili više dok istražujete više.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Xe transferi valuta i novca

Ova je poznata kao najfinija aplikacija za pretvorbu valuta za iOS. XE valuta djeluje prilično brzo omogućavajući vam pretvaranje valuta. Aplikacija nudi tečajeve i grafikone uživo. Omogućuje vam postavljanje upozorenja o XE stopi kako biste lakše pratili svoje omiljene valute.

Aplikacija automatski pohranjuje vaše zadnje ažurirane tečajeve kako bi vam omogućila pristup izvan mreže. Omogućuje vam istovremeno praćenje do 10 valuta i podržava više jezika poput engleskog, arapskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, japanskog, portugalskog, pojednostavljenog kineskog, španjolskog, švedskog i tradicionalnog kineskog. Ako ovu aplikaciju želite koristiti bez ikakvih ograničenja, nadogradite na verziju aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Aplikacija u zraku

Nakon rezervacije letačkih karata, budite u toku sa svim pojedinostima vezanim za vaš let; ova aplikacija u zraku djeluje kao vaš pomoćnik u letenju dajući status u stvarnom vremenu, savjete o zračnim lukama i navigacijske karte u zračnoj luci, profile leta itd.

Uz to, ova aplikacija također radi izvan mreže i šalje vam SMS o promjenama na ulazu i ažuriranju statusa leta bez naknade za roaming. U letu budite zdravi prateći tečajeve u letu, istražujte znamenitosti preko kojih letite i ostanite na vrhu svijeta uz Apple Watch revolucionarne poglede i Force Touch.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Cleartrip

Cleartrip brzo postaje blagodat za putnike. Pretražite nacionalne i međunarodne letove, usporedite njihovu cijenu i brzo pronađite onu koja odgovara vašem proračunu. Aplikacija vam omogućuje odabir između više opcija plaćanja, poput kreditnih kartica, debitnih kartica, mrežnog bankarstva i popularnih novčanika. Također možete prebaciti ili otkazati let izravno iz aplikacije.

Uz podršku više od 15.000 gradova, omogućuje vam da saznate najbolje ponude za hotele i restorane. Provjerite zvijezde i pročitajte kritike da biste saznali više o hotelima. Štoviše, Cleartrip vam također pomaže otkriti toliko očekivane događaje i u vašem gradu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Gradski vodič Foursquare

Putovanje nije samo posjećivanje novih mjesta; jelo, piće i kupovina također su dio vašeg putovanja. Dakle, kad dođete do svog omiljenog odredišta, zasigurno biste željeli znati najbolje restorane, barove ili trgovačke centre u gradu i oko njega.

Foursquare na vašem Apple Watchu pruža korisne informacije koje su putniku potrebne; na primjer, ako ste u Parizu, aplikacija će vam pokazati najbolja mjesta za posjetiti u gradu, uličice s hranom, po čemu je grad poznat, koja je najbolja delicija poslužena u kojem restoranu i još mnogo toga. Sve što trebate je reći ovoj aplikaciji što želite ili želite; budite precizni u svojim uputama. Ako tražite "craft pivo" ili "prženu piletinu", unesite ključnu riječ i dobijte relevantne informacije; aplikacija također pruža opće informacije poput "sjedenja na otvorenom" ili "romantičnih mjesta".

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Citymapper: Sav vaš tranzit

Citymapper je najbolja aplikacija za gradski prijevoz za svakog putnika koji radije putuje sam. Ova aplikacija sada podržava vaš Apple Watch. Stoga aplikacija može postati vaš digitalni vodič na zapešću. NYT je aplikaciju pozdravio kao najbolju putničku aplikaciju predstavljenu u New Yorku.

Smatran omiljenom aplikacijom za javni prijevoz, Citymapper je dobio tisuće recenzija s 5 zvjezdica od stvarnih korisnika. App vas vješto vodi kroz zavojite ulice i kompliciranu topografiju grada. Kao jedini putnik, putovanje od A do B također možete planirati s informacijama u stvarnom vremenu o svim načinima prijevoza. U svojoj želji za poboljšanjem aplikacije, Citymapper je dostupan s Uberovom integracijom. Tijekom korištenja ove aplikacije, pobrinite se da je vaš GPS / lokacija omogućen jer aplikacija radi na internetskim podacima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Alarm.com

Iako ovo nije tipična aplikacija za putovanja, na ovom smo je blogu naveli za neke pametne putnike zabrinute zbog svoje kućne sigurnosti. Zamislite ovo: lijenite s obitelji na prekrasnoj plaži i odjednom se sjetite da ste zaboravili isključiti lampu u garaži kod kuće.

Uz neko oklijevanje i neugodu, vjerojatno biste nazvali svog susjeda da učini uslugu ako su dobili ključ vaše kuće, nikada u budućnosti. Nabavite alarm.com na Apple Watchu i možete pripaziti na svoju kuću gdje god se nalazili. Na Apple Watch Glancesima možete lako vidjeti što se događa kod kuće, a putem aplikacije možete kontrolirati svoje virtualne uređaje, pa čak i gledati video zapise uživo od kuće.

Udaljene značajke ove aplikacije su:

  • Omogućite i onemogućite svoju sigurnosnu ploču.
  • Gledajte snimljene isječke sa sigurnosnih kamera.
  • Uključite ili isključite svjetla.
  • Postavite idealnu temperaturu.
  • Zaključajte ili otključajte vrata.
  • Pregledajte slike važnih aktivnosti snimljene Alarm.com senzorima slike i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Dakle, u potpunosti iskoristite ove aplikacije kako biste putovanje učinili nezaboravnim. Koju ste odabrali za svog putničkog partnera? Javite nam svoje povratne informacije o aplikaciji koja vas se najviše dojmila.

Dok razgovaramo o putovanjima, predlažem da zavirite i u ove aplikacije:

  • Najbolje vremenske aplikacije Apple Watch
  • Najbolje aplikacije za izradu kolaža za iPhone i iPad
  • Packing Pro iPhone i iPad aplikacija: najbolja aplikacija za putovanja
  • Koristite prečace na Apple Watchu (watchOS 7)