Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone 11 Pro Max 2021. godine

Priključna stanica postaje potreba sata kada želite uključiti iPhone koji umire bez zaustavljanja gledanja filmova ili FaceTime video poziva. Osim punjenja kompatibilnih pametnih telefona, oni nude i sigurno mjesto za siguran odmor kada se ne koriste.

Na tržištu postoje razni stalci za punjenje za iPhone 11 Pro Max, Pro i iPhone 11. Iako se neki dokumenti ponašaju s ultra prijenosnim dizajnom, drugi se mogu pohvaliti sustavom za punjenje s više uređaja kako biste mogli održavati sve svoje uređaje organiziranima. A onda, neki nadilaze postavljena pravila kako bi imali veću fleksibilnost u radu s uređajima gladnim napajanja. Dakle, ako su vaše potrebe počele tražiti stručnu priključnu stanicu, ovaj opsežni asortiman je za vas. Ovdje su najbolje priključne stanice za iPhone serije 11!

 1. OMOTON
 2. OLEBR
 3. CHGeek
 4. AhaStyle
 5. AYEPOW
 6. TESLYAR
 7. ervubala
 8. DPNAO
 9. BENTOBEN
 10. Zatvoreno

1. OMOTON

OMOTON je predstavio vrlo učinkovitu priključnu stanicu za iPhone i Apple Watch. Pristanište je izrađeno od vrhunskog aluminija i čvrstog je dizajna. Tvrtka kaže da je koristila istu CNC tehnologiju koja se koristi u Apple MacBooku.

Uz izdržljivu konstrukciju i upravljanje kabelima bez smetnji, pristanište se može uklopiti u vaš dom i ured. Ima ne-sklisku podlogu koja pametni telefon sigurno drži na mjestu.

Osim toga, možete udobno prilagoditi kutove gledanja svog iPhonea tako da možete uživati ​​u FaceTime videozapisima dok još uvijek punite uređaj. Povrh svega, cijena OMOTON-a je i relativno niska (13,99 USD), što ga čini izvrsnim odabirom koji traži vrhunski pristanište po konkurentnim cijenama.

USP: Visokokvalitetni aluminij

Pogledajte na Amazonu

2. OLEBR

Posebno mi se sviđaju priključne stanice koje mogu ponuditi jednokratno rješenje punjenja za više uređaja. To je razlog zašto sam odlučio uključiti OLEBR koji odjednom može puniti tri uređaja kao što su Apple Watch, iPhone i AirPods.

Osim sustava za punjenje s više uređaja, dock također ima trendovski dizajn. A s podesivim vijkom može ponuditi i bolje kutove gledanja za gledanje medija ili čak video pozive.

Uz neklizajuću bazu, OLEBR ostaje netaknut dok drži vaše uređaje. A s jakim građevinama stvoren je da bude trajni pratilac vašeg uređaja.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. CHGeek

Ako vam je moderna priključna stanica ono što vam je na prvom mjestu, CHGeek bi bio idealan izbor. Pristanište podržava bežično punjenje za ugodno ispijanje vašeg novog iPhonea. Osim toga, može vam istovremeno puniti Apple Watch i AirPods, što ga čini prikladnim za one koji su duboko u Appleovom ekosustavu.

Za svaki slučaj, istovremeno morate napuniti više uređaja, cijenit ćete uključivanje dva USB porta. Osim što svoje uređaje puni s prilično dobrom brzinom, CHGeek ih štiti i od mnogih prijetnji poput prekomjerne struje i prekomjernog punjenja. Uzimajući u obzir mogućnost punjenja s više uređaja i učinkovitost, čini se da je CHGeek izvrsna kupnja po cijeni od 35,99 USD.

USP: Podrška za bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

4. AhaStyle

Ono što AhaStyle čini omiljenim odabirom je izuzetno kompaktan dizajn. No, unatoč tako minimalističnom izgledu, priključna stanica može stalno držati tri uređaja poput iPhonea, Apple Watcha i AirPodsa zahvaljujući protukliznoj bazi.

Izrađeno od silikonskog materijala, postolje za punjenje sadrži prilično mekanu podlogu koja osigurava da vaši uređaji ne samo da imaju malo više udobnosti, već i da se drže podalje od ogrebotina. Sljedeća značajna značajka ovog doka je uredno upravljanje kabelima koje zadržava nered u kablovima.

Govoreći o učinkovitosti punjenja, AhaStyle izgleda prilično stručno. Osim toga, razumna cijena (16,99 USD) i tehnologija sigurnog punjenja čine pouzdanu imovinu.

USP: Prilično mekan silikonski materijal

Pogledajte na Amazonu

5. AYEPOW

Doduše, AYEPOW se možda neće uklapati u svačije potrebe. No, one koji traže cjelovito rješenje za punjenje ne samo za iPhone već i za mnoge druge uređaje, vrijedi provjeriti.

Stalak za punjenje dolazi s čak šest USB priključaka tako da možete istovremeno puniti sve svoje uređaje gladne napajanja. Da bi se opasnosti poput pretjeranog toka i kratkog spoja udaljile, dolazi s pametnom IC tehnologijom.

Što se tiče dizajna, pristanište je jednostavne i lagane konstrukcije. S glatkom površinom i podlogom protiv klizanja, zimzeleni je organizator.

USP: 6 USB priključaka

Pogledajte na Amazonu

6. TESLYAR

Izlažući vintage dizajn, TESLYAR je vjerojatno najkompetentnija drvena stanica za priključivanje za iPhone 11 seriju. Stanica za punjenje podržava Qi tehnologiju bežičnog punjenja za ugodno punjenje uređaja. No ono što ga čini značajnim dobrom je impresivna funkcionalnost organizacije stola.

Priključnu stanicu možete koristiti za držanje pametnog sata, držanje kovanica u ladici i vješanje naočala. Da ne spominjem, također ima utor koji može zaštititi vašu olovku Apple ili druge digitalne olovke. Ukratko, ako volite otmjeni drveni organizator, imajte na umu TESLYAR.

USP: Impresivna funkcionalnost organizacije radnog stola

Pogledajte na Amazonu

7. ervubala

Drveni pristanište elegantnog izgleda poput erwubale zaslužuje biti uključen u ovu opsežnu kolekciju. Izrađen od ekološkog bambusovog drveta, pristanište je laganog dizajna, za razliku od TESLYAR-a. Međutim, što se tiče trajnosti, to je bez premca.

Kad smo već kod funkcionalnosti, erwubala je opremljen za punjenje vašeg iPhonea i Apple Watcha. Uz to, ima tri USB priključka koja mogu biti vrlo korisna kada istovremeno morate napajati više uređaja. Uz uslugu zahvalnog upravljanja kabelima, vaš stol održava urednim i čistim.

USP: Ekološki bambus

Pogledajte na Amazonu

8. DPNAO

Pretpostavljam da nije puno vas vidjelo da dolazi u ovom pregledu, zar ne? Pa, dopustite mi da vam kažem da je DPNAO trenutno jedna od mojih najdražih priključnih stanica na tržištu trenutno. Najbolji dio ovog postolja za punjenje je prilično dobar zvučnik koji vam može osvijetliti vrijeme za glazbu.

FM radio s 20 unaprijed postavljenih postaja može biti sjajan za nadoknađivanje vaših najboljih programa. Bez obzira na to jesu li vijesti, sport ili zabava, možete nadoknaditi željene ritmove.

Samo u slučaju da želite malo sposobniji alarm koji će vam pomoći da nikada ne propustite izlazak sunca, imate i alarm koji vam pomaže da se probudite na vrijeme. DPNAO po cijeni od 69,89 dolara može biti vrlo skup, ali s obzirom na prilično dobar zvučnik i sigurnu tehnologiju punjenja, mislim da zaslužuje pažnju.

USP: Prilično dobar zvučnik

Pogledajte na Amazonu

9. BENTOBEN

BENTOBEN želi ponuditi najbolje iz oba svijeta: impresivan dizajn i stručno rješenje za punjenje. Moram reći da je priključna stanica u velikoj mjeri uspjela.

Izgrađeno od tvrde plastike i gume, stalak za punjenje ima snagu da preživi slučajne padove. Opremljen gumiranom i protukliznom bazom, ostaje stabilan dok drži iPhone, AirPods i Apple Watch.

Budući da je podesiva, podnožje nudi vizualni kut od 60 °, tako da možete i dalje gledati filmove ili zabavne video pozive čak i dok se uređaj soči. Uzimajući u obzir sve, uključujući tehnologiju punjenja za više uređaja, preslatki dizajn i prihvatljivu cijenu (23,99 USD), BENTOBEN je jedna od najboljih priključnih stanica za iPhone 11 Pro Max, 11 Pro i 11.

USP: Vizualni kut od 60 °

Pogledajte na Amazonu

10. Umotan

U usporedbi s mnogim drugim priključnim stanicama modernog izgleda za iPhone, Encased izgleda prilično jednostavno. Osim toga, ne nudi ni sustav za punjenje s više uređaja. Pa, zašto biste odabrali ovu?

Pa, ima ultra prijenosni dizajn koji može udobno pronaći mjesto čak i na malom stolu. Osim toga, prilagodljiv je i prilagođen kućištu tako da ne morate skinuti poklopac uređaja prije punjenja. A s certifikatom MFi, Encased je u potpunosti sposoban pružiti sigurno punjenje vašem uređaju.

USP: Izuzetno prenosiv dizajn

Pogledajte na Amazonu

To zaključuje moje omiljene priključne stanice za iPhone 11 seriju.

Koja je za vas najučinkovitija priključna stanica?

Provjerivši nekoliko zapaženih postolja za punjenje, možda ste napokon pronašli pravu opciju za svoje specifične potrebe. I drago mi je što vam mogu pomoći. Sad kad je lov gotov, javite mi svoju omiljenu priključnu stanicu i osobine koje vam više odgovaraju.

Možda biste se željeli pozvati i na:

 • Najbolji slučajevi za iPhone 11 Pro Max
 • Najbolje kožne futrole za iPhone 11 Pro

Kakvu priključnu stanicu najviše volite? Obavijestite nas i to.