Blog

Najbolje aplikacije za Bitcoin novčanik za iPhone u 2020. godini

Bitcoin se smatra prvom decentraliziranom digitalnom valutom. Kriptovaluta radi anonimno bez središnjeg spremišta. Ima peer-to-peer mrežu, a transakcije se obavljaju pomoću kriptografije. U posljednje vrijeme privlače veliku pozornost medija zahvaljujući uglavnom brzom porastu. Ako ste jedan od onih koji žele prihvatiti ovu kriptovalutu, sastavili smo najbolje aplikacije za bitcoin novčanike za iPhone i iPad kako bismo vam pomogli da koristite decentraliziranu valutu sa željenim štihom.

Osim što vam omogućuju da lako šaljete i primate bitcoin, ove vrhunske aplikacije za bitcoin novčanike za iOS pomažu vam u pružanju prijeko potrebne zaštite vašim privatnim ključevima. Preskočite da ih istražite i javite nam koji u potpunosti odgovara vašim potrebama:

Najbolji iPhone i iPad Bitcoin novčanici u 2020

# 1. Blockchain

S više od 17 milijuna korisnika, Blockchain je jedna od najpopularnijih aplikacija za bitcoin novčanike za iOS. Omogućuje vam sigurno pohranjivanje sredstava i jednostavno slanje i primanje bitcoina s bilo kime. Postoji sigurnosni centar koji osigurava da vaša sredstva imaju osnovnu zaštitu od neovlaštenog pristupa.

Dvofaktorska provjera autentičnosti nudi dodatni nivo zaštite na vašem računu. Pruža prikladniji način izrade sigurnosnih kopija i oporavka vaših podataka. Štoviše, Blockchain podržava više od 25 jezika i više od 20 tečaja pretvorbe valuta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Kruh

Ono što mi se najviše sviđa u "Kruhu" je intuitivno korisničko sučelje. Slanje i primanje novca povjetarac je s ovom aplikacijom. Možete jednostavno nadgledati svoje transakcije i imati maksimalnu kontrolu nad svojim privatnim ključevima.

Pomoću industrijskog standarda šifriranja nudi potrebnu zaštitu vaših podataka. I na kraju, kruh podržava nekoliko jezika poput engleskog, danskog, nizozemskog, francuskog, njemačkog, talijanskog i drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. BitPay

Značajka koja izdvaja BitPay je mogućnost trenutnog pretvaranja bitcoina u dolare s BitPay Visa karticom. Još jedna značajka koja je čini idealnom aplikacijom jest mogućnost da vam omogućuju trošenje i upravljanje BitPay Visa karticom uz potpunu privatnost i sigurnost.

Otvoreni izvor značajke novčanika s više potpisa nudi dodatni štit za transakcije. Omogućuje vam kupnju i Amazon poklon kartica. Još važnije, BitPay je kompatibilan s više od 150 mogućnosti određivanja cijena u valuti, kao i denominacija jedinice u BTC-u.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Bitcoin novčanik

Bitcoin novčanik bogat je značajkama i pouzdano djeluje tako da vam omogućuje jednostavno slanje i primanje bitcoina s bilo kime. Također vam omogućuje prodaju i kupnju bitcoina za vašu lokalnu valutu. S tehnologijom višestrukog potpisa nudi ključnu zaštitu transakcije.

Ovaj novčanik s otvorenim kodom kompatibilan je s Segwit Bitcoin (BTC) i Bitcoin Cashom (BCH). Štoviše, Bitcoin novčanik podržava brojne jezike poput engleskog, španjolskog, francuskog, talijanskog, poljskog, njemačkog, japanskog, kineskog, ruskog i portugalskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. OKEx - Bitcoin, kriptovaluta

Smatra se da je sveobuhvatna aplikacija za kriptovalute s više od 20 milijuna korisnika, OKEx obećava da će biti dostojan kandidat za vaš izbor. Aplikacija nudi citate u stvarnom vremenu zajedno s interaktivnim kartama kako biste bili u sinkronizaciji s najnovijim događanjima. Kao rezultat toga, možete donositi utemeljene odluke.

Dalje, OKEx dolazi s dobrim nizom alata koji vam omogućuju upravljanje računom. Ovisno o svojim potrebama, možete prilagoditi i aplikaciju kako bi sve bilo organizirano. Štoviše, nudi čak i globalnu podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, kako bi vam pomogla riješiti zabunu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Novčanik za Mycelium Bitcoin

Ako želite imati apsolutnu kontrolu nad svojim privatnim ključevima, "Mycelium Bitcoin Wallet" bila bi bolja opcija. Aplikacija vam omogućuje slanje i primanje Bitcoina s lakoćom. Jednostavno možete držati karticu na svom računu i upravljati njome.

Omogućuje brzu vezu s Bitcoin mrežom putem supernodija. Pored toga, radi i na drugim bitcoin uslugama poput Trezora i KeepKey te podržava dva jezika: engleski i njemački.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Doplata

Prava suština Copaya leži u sposobnosti pružanja veće kontrole nad vašim privatnim ključem i pružanja standardne sigurnosti vaše transakcije.

Ovaj Bitcoin novčanik s otvorenim kodom dolazi s tehnologijom više potpisa koji štiti od neovlaštenih plaćanja zahtijevajući višestruka odobrenja. Ovu aplikaciju možete koristiti za nadzor obiteljskih troškova i naknada, kao i za upravljanje poslovanjem, organizacijskim fondovima i troškovima.

Aplikacija ima podršku za više od 150 mogućnosti određivanja cijena u valuti, kao i denominaciju jedinice u BTC-u. Pomoću e-pošte i push obavijesti obavještava vas o svakom plaćanju i prijenosu. Nadalje, Copay je kompatibilan s mnogim jezicima poput francuskog, njemačkog, kineskog (pojednostavljenog) i španjolskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Airbitz

Ono što se ističe kod Airbitza je sposobnost pružanja pouzdane sigurnosti i željena praktičnost upravljanja vašim privatnim ključevima. Aplikacija omogućuje brzi pristup vašim sredstvima i podacima o transakcijama. Jednostavno možete pratiti svoje transakcije i moći ih pretraživati ​​prema primatelju uplate, kategoriji ili bilješkama.

Podržava više fiat valuta, a možete dodijeliti valutu po novčaniku. Tu je i ugrađeni pretvarač za pretvorbe bez muke. Također ćete na svoj račun ponuditi potreban štit pomoću dvofaktorske autentifikacije. Štoviše, Airbitz podržava više jezika, uključujući engleski, arapski, kineski, francuski i njemački.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Bitcoin novčanik Freewallet-a

Freewalletov bitcoin novčanik u potpunosti ste pokrili! Od omogućavanja sigurnog pohranjivanja kovanica u hladnjači za uvoz ili izvoz privatnih ključeva, aplikacija vam nudi sve potrebne značajke za pametnu trgovinu valutama.

Pogledajte najnovije cijene bitcoina i detaljne ljestvice kako biste išli u korak s tržištem koje se brzo mijenja. Adresu novčanika možete podijeliti putem Twittera, Facebooka, e-pošte i drugih medija. I da, ne propustite upotrijebiti dvofaktorsku provjeru autentičnosti kako biste ponudili više zaštite na svom računu. Uz to, ovaj bitcoin novčanik za iOS kompatibilan je s više jezika poput kineskog, njemačkog, francuskog, španjolskog, ruskog i mnogih drugih.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. bitWallet

bitWallet je dizajniran da bude super jednostavan bitcoin novčanik. Stoga, bilo kome, od početnika do stručnjaka, može biti od velike pomoći. Aplikacija sigurno pohranjuje bitcoin adrese zajedno s njihovim privatnim ključevima. Možete izraditi više novčanika koji imaju više Bitcoin adresa po novčaniku. Omogućuje vam stvaranje novčanika za Bitcoin, Bitcoin Cash i Litecoin.

Također postoji mogućnost ispisa novčanika za pohranu Bitcoina izvan mreže. Također možete napraviti SegWit adrese za niže naknade za transakcije. Još bolje, bitWallet vam omogućuje stvaranje popisa za praćenje kako biste lako zadržali karticu na nekim posebnim adresama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaša omiljena?

Dakle, ovo su naše najbolje Bitcoin aplikacije za iOS? Koju ste izabrali? Javite nam njegovo ime i značajke koje su vam se na njemu najviše svidjele.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
  • Praćenje troškova iPhone i iPad aplikacija
  • BestCRM aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje POS aplikacije za iPad