Blog

Najbolji sportski bendovi Apple Watch Series 4 u 2021

Za redovitu upotrebu, sportske trake prvi su izbor za Apple Watch. Osiguravaju da se osjećate ugodno dok nosite pametni sat tijekom rigoroznih treninga. Još važnije, oni se također opiru znoju i drže svrbež tako da vaše vrijeme trčanja ili vježbanja ostaje lako. Kao osoba koja je svjesna kondicije, možda već istražujete neke od najboljih sportskih bendova dizajniranih posebno za Apple Watch Series 4.

1. GZ GZHISY

GZ GZHISY izradio je ovaj sportski remen od laganog i prozračnog najlonskog materijala. Jedna je od najboljih zamjena remena za vaš Apple Watch Series 4. Kako bi vašoj koži pružio mekano ublažavanje, upotrijebio je dvoslojni najlon. Za jednostavno podešavanje nudi kopču za pričvršćivanje.

GZ GZHISY satni remen dolazi s osiguranjem kvalitete jer je prošao kroz mnoga ispitivanja kvalitete prije nego što vam stigne na kućni prag. Ovaj je bend kompatibilan sa svim serijama Apple satova. Možete odabrati bilo koji sportski bend iz različitih nijansi.

USP: Jednostavno podešavanje

Pogledajte na Amazonu

2. Haveda

Haveda je proizvela sportske bendove koji su ekološki prihvatljivi. Izrađene od izdržljivog mekog silikona, ove trake sprečavaju iritaciju kože. Trake su lagane, fleksibilne, glatke i elegantne. Budući da su sportske trake otporne na znoj i vodu, svoj pametni sat možete nositi dok plivate ili bavite se bilo kojim sportom.

Perive trake možete očistiti ispiranjem vodom ili obrišite malom količinom alkohola za trljanje. Sredstvo za čišćenje bez sapuna možete koristiti i za uklanjanje nakupina losiona i ulja.

USP: Ekološki prihvatljiv i periv materijal

Pogledajte na Amazonu

3. Misker

Uz Miskerove sportske bendove možete prilagoditi svoj Apple Watch tako da odgovara vašem raspoloženju i odjeći u vašem svakodnevnom životu. Nosite svoj Apple Watch i hvalite se svojom jedinstvenom osobnošću. Zatvaranje ove trake za satove pin-and-tuck osigurava čisto prijanjanje dok su metalni dijelovi izrađeni od hipoalergijskog nehrđajućeg čelika.

Svoju traku možete jednostavno instalirati i ukloniti jer je traka na oba kraja opremljena držačima za satove; ušice se točno i sigurno zaključavaju na satu. Vaš opseg satova nikad ne pada.

USP: Hipoalergenski nehrđajući čelik

Pogledajte na Amazonu

4. Ruiboo

Istaknite se iz mnoštva i uživajte u najboljem stilu i udobnosti s ovom mrežom Apple remenom za sat izrađenom od nehrđajućeg čelika. Ponosi se klasičnim milanskim stilom petlje iz 19. stoljeća.

Potpuno je prilagodljiv za savršeno pristajanje i dolazi u rasponu prekrasnih boja poput crne, ružičastog zlata, srebra, svemirske sive i još mnogo toga. Štoviše, ako niste zadovoljni kvalitetom, dobit ćete besplatnu zamjenu ili puni povrat novca.

USP: Šareno i ugodno

Pogledajte na Amazonu

5. Lwsengme

Lwsengme nudi paletu višebojnih gumenih sportskih narukvica za Apple Watch. Ove fantastične narukvice pogodne su za žene i muškarce. Pogledajte rupe za protok zraka koje čine trake za sat laganima i održavaju zglobove prozračnijim i ugodnijim.

Remen dolazi s ugrađenim adapterom Apple Watch za instaliranje i uklanjanje trake. Provjerite pune boje kako biste prerušili svoj Apple Watch i istražite više opcija koje će se dobro uklopiti u vašu svakodnevnu odjeću.

USP: Više rupa za protok zraka

Pogledajte na Amazonu

6. DODATAK

Ruiboo dvoslojna traka za tkanje pogodna je za kožu i omogućuje znoj da izlazi dok vježbate. Brzo se suši i lako se čisti za vrhunsku udobnost i prozračnost svaki dan.

Robusna konektor sprječava otpuštanje, a snažni čičak drži sat čvrsto na vašem zapešću. Ima snažnu kopču za brzo i lako podešavanje.

USP: Robusna zaštita od udara

Pogledajte na Amazonu

7. Mosstek

Mosstek sportsku remenicu jednostavno je instalirati na vaš Apple Watch; ova je brza instalacija važna značajka jer mnogi korisnici doživljavaju slučajne padove satova. Dalje, ovu traku možete instalirati bez upotrebe alata ili dodataka. Provjerite besprijekorno uklapanje, bez praznina i isturenih rubova.

Ova traka izrađena je od izdržljivog i fleksibilnog silikonskog materijala koji održava proizvod mekanim i laganim. Kad nosite bend, možete osjetiti njegovu mekoću. Štoviše, otporan je na znoj i vodu, što ga čini savršenim za treninge visokog intenziteta.

USP: Fleksibilni silikon

Pogledajte na Amazonu

8. EDIMENS

Pogledajte ove prekrasne sportske naramenice izrađene od izdržljivog i mekog silikona. Otporni su na znoj, vodootporni su, fleksibilni su, lagani i prilagođeni okolišu za maksimalnu udobnost i udobnost.

Dizajn zatvarača pin-and-tuck omogućuje vam odabir najudobnije veličine za sebe. Nadalje, metalna kopča izrađena je od hipoalergijskog nehrđajućeg čelika bez nikla, sprječavajući iritaciju kože.

USP: Mekani silikon

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Završavati!

Sportski bend mora biti čvrst i robustan jer će se koristiti u rigoroznim okruženjima. Pametno napravite svoj izbor s popisa sportskih remenja Apple Watch S4. Usporedite sve bitne značajke bendova i zatim naprijed.

Povezane objave:

  • Najbolji Apple Watch Series 4 bendovi
  • Apple Watch Series 4 trake od nehrđajućeg čelika
  • Najbolje kožne vrpce za Apple Watch
  • Najbolje skladište Apple Watch bendova

Koji biste sportski bend voljeli koristiti s gornjeg popisa? Podijelite svoje povratne informacije s u okviru za komentare.