Blog

Najbolje aplikacije za noćni vid za iPhone i iPad u 2021. godini

Snimanje fotografija i videozapisa u uvjetima slabog osvjetljenja vlastiti je oblik umjetnosti. Iako postoji mnogo aplikacija za fotoaparate za iPhone, većina ne radi dobro bez optimalnog osvjetljenja. Iz tog razloga postoje namjenske aplikacije za noćni vid koje mogu osvijetliti tamno okruženje kako bi se omogućila bolja vidljivost. Iako nema puno mogućnosti, odabrali smo neke koje vrijede vašeg vremena. Izaberite između ovih najboljih aplikacija za noćni vid za iPhone i iPad.

 1. Noćne oči - Noćna kamera
 2. Kamera NightCap
 3. Noćna kamera: Fotografije s osvjetljenjem
 4. Termalna kamera za noćni vid
 5. Svjetiljka za noćni vid Thermo
 6. Kamera za noćni vid
 7. Nightvision noćna kamera
 8. Night Vision (fotografija i video)

1. Noćne oči - Noćna kamera

Night Eyes koristi složene matematičke algoritme za pružanje pojačanja zaostalog svjetla u stvarnom vremenu za vaš iPhone ili iPad. Ovo osvjetljava sve što pokušavate uhvatiti, a možete vidjeti i razinu svjetline.

Za bolju kvalitetu također možete prebaciti na način ekspozicije. Ima vrijeme ekspozicije do sekunde što vam omogućuje pregled najsitnijih detalja. To ga čini idealnim izborom za postavke sumraka. Dobio je 10X digitalni zum i dobro se slaže s moćnom kamerom vašeg iPhonea.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Kamera NightCap

Evo aplikacije koja vam pomaže snimiti fantastične fotografije, videozapise i 4K time-lapse pri slabom osvjetljenju i noćnim postavkama. Postoji čak i jedinstveni način astronomije za fotografiranje ljepote zvjezdanog neba bez zrnatosti.

Lako je automatski kontrolirati fokus i ekspoziciju za svijetle, jasne snimke. No, djeluje i kao ručni fotoaparat, omogućavajući vam podešavanje različitih vrijednosti i korištenje posebnih načina fotoaparata za rezultate DSLR tipa. Možete čak i snimati crno-bijelo ako želite.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

3. Noćna kamera: Fotografije s osvjetljenjem

Evo još jedne aplikacije kamere za noćni vid za iPhone koja je savršena za klikanje fotografija u neadekvatno osvijetljenim okruženjima. Ima postavke ekspozicije do 1 sekunde koje pomažu da vaše slike u slabom svjetlu dobro ispadnu.

Štoviše, ovo čak može poboljšati kvalitetu fotografija dnevnog svjetla. Pruža osvijetljenost, osvijetljenost i RGB histograme u stvarnom vremenu. Naravno, možete prilagoditi i druge postavke, poput balansa bijele, kako biste sastavili savršene snimke.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Termalna kamera za noćni vid

Termalna kamera noćnog vida fantastična je aplikacija za noćni vid koju je razvio Florian Winter za snimanje visokokvalitetne slike pri slabom osvjetljenju. Sadrži tri opcije vida, a to su noćni vid, toplinski vid i ultraljubičasto viđenje.

Nadalje, ima jednostavno sučelje i podržava 10x digitalni zum. Također može otkriti do stotinu različitih predmeta, pa je koristan u više situacija, poput provjere da li se kućni ljubimci skrivaju u mraku.

Cijena: Besplatno (premium - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Svjetiljka za noćni vid Thermo

Razvio ga je Thorolf Winter, ova aplikacija može lako mijenjati boju, svjetlinu i druge postavke za stvaranje prilagođenih efekata na fotografiji. Za praktičnost ima jednostavno sučelje.

Dok koristite ovu aplikaciju, možete pritisnuti gumb u donjem desnom kutu kako biste omogućili simulirani filtar termalnog vida i baterijsku svjetiljku kako biste bolje vidjeli noću. Također se može pohvaliti namjenskim HD načinom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Kamera za noćni vid

Pogledajte ovu aplikaciju ako želite slikati noću s najmanjom osvjetljenošću. Omogućuje vam podešavanje osjetljivosti i ekspozicije fotoaparata, istovremeno pojačavajući filtre u boji kako biste postigli željeni izgled.

Podržava i fotografiju i video, ali video snimanje ne radi tako glatko kao snimanje slika. Međutim, učinkovito vam omogućuje da telefon vidite u uvjetima slabog osvjetljenja.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Nightvision noćna kamera

Evo još jedne aplikacije za noćni vid za iPhone i iPad za snimanje slika u potpunom mraku. Ova aplikacija sadrži klizač koji možete prilagoditi svjetlini okruženja.

Kada se klizač osjetljivosti pomakne ulijevo (maksimalna osjetljivost), on unosi puno signalnog šuma u sliku. Ali ako vam se ne sviđa zelena boja, možete je upotrijebiti u svojoj zadanoj aplikaciji Fotografije da biste je naknadno filtrirali da biste dobili jednobojnu (crno-bijelu) sliku.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Night Vision (fotografija i video)

Imat ćete glatko iskustvo snimanja fotografija i videozapisa s ovom aplikacijom koja funkcionira bez odgađanja i zastoja. Možete dinamički promijeniti osjetljivost fotoaparata kako biste postigli idealne rezultate.

Nadalje, stvara zasebnu biblioteku za vaše slike i snimke, a možete ih podijeliti s prijateljima izravno putem aplikacije. Sadrži i namjenski HD foto i video način.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Sumirati

Jeste li već isprobali bilo kakvu fotografiju s osvjetljenjem s ovim aplikacijama za noćni vid? Podijelite svoje iskustvo i ideje s nama u komentarima u nastavku. A ako želite zadržati privatnost slika, provjerite najbolje aplikacije za trezor fotografija.

Možda ćete ih voljeti pročitati

 • Aplikacije za skriveni detektor kamere za iPhone
 • Aplikacije za zumiranje kamere za iPhone i iPad
 • Najbolji teleskopi za iPhone za istraživanje noćnog neba
 • Najbolje aplikacije za fotografiranje hrane za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found