Blog

Super cool interaktivne iPad igre za djecu

iPad je izuzetno popularan među djecom. A ako ste odlučili u potpunosti iskoristiti Appleov superiorni tablet kako bi vaše dijete naučilo dok igra, ove najbolje interaktivne iPad igre mogu biti vrlo učinkovite. Ove dječje aplikacije za iOS čine učenje tako ugodnim iskustvom zahvaljujući jedinstvenom konceptu. Vaša će beba naučiti oblike, boje, obrazovne vrijednosti, apsolutno zabavno rješavati matematičke zagonetke. Osim toga, nevjerojatna animacija i soundtrack održavaju njihov interes zauvijek živim!

1. Svijet drveća

“Tree World” je zabavna igra u koju bi vaše dijete rado igralo. Igra se odnosi na uzgajanje drveća što je više moguće i čini ih domom za nekoliko kućnih ljubimaca. Također nudi obilje prilagodbi kako bi djeca mogla prilagoditi svoja stabla.

Usput djeca mogu sakupljati svoje omiljene životinje, čudovišta, pa čak i zmajeve. Također imaju priliku trgovati s prijateljima kako bi njihova kolekcija bila potpuna. Povrh svega, djeca se također moraju boriti protiv Kralja Gnoma i njegovog poslušnika kako bi zaštitila životinje.

Cijena: Besplatno (pregršt vita dragulja - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Djeca predškolskog uzrasta uče slova

Tražite li koji će vašem malom šampionu pomoći da radosno nauči slova? Ako je odgovor da, ova visoko interaktivna aplikacija mogla bi biti pravi odgovor.

Aplikacija nudi deset živopisnih igara osmišljenih kako bi djecu na zabavan način naučila engleske abecede i fonike. Da bi učenje bilo pojednostavljeno, pruža lako razumljive upute za razumijevanje.

A uz mnoštvo nagrada koje se očekuju, djeca se osjećaju motivirana za učenje. Moji su najbolji odabiri ove aplikacije podudaranje sjena, abeceda i bojanje predmeta te sekvencijalne ljuske.

Cijena: Besplatno (potpuno otključavanje igre - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Beskrajna igra riječi

Kao što i samo ime govori, ova je aplikacija interaktivni učitelj kao i svojevrsna igra za djecu. Poučava pravopisu, stvaranju riječi i rimama, istovremeno osiguravajući zabavu vašeg mladog sjajnom crtanom grafikom.

Aplikacija koristi pravopis zajedno s fonetikom, što djetetu olakšava razumijevanje i učenje riječi. Uz to, postoji abeceda i beskrajno čudovište koje će vašu djecu angažirati. Aplikacija je besplatna za ograničene riječi, a kasnije možete kupiti dodatne značajke.

Cijena: Besplatno (početni paket - 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Izazov svjetske karte! Geografija

U "World Map Challengeu" može se puno toga voljeti. Ako ste spremni natjerati svoje dijete da se prepusti interaktivnom kvizu o geografiji, ovaj bi mogao vrijediti isprobavanja. Pomoću ove aplikacije djeca mogu saznati više o lokacijama oko 200 zemalja.

Pomoću potpuno interaktivne karte djeca mogu zumirati, pomicati i tapkati određene elemente kako bi pronašla pravi odgovor. Kako bi interakcija ostala ugodno iskustvo, nudi ugodne zvučne efekte.

U ovoj aplikaciji smatram nekoliko značajki značajnim. Način za više igrača i način vježbanja koji unose puno radosti u učenje. Štoviše, također omogućava djeci da prate napredak i zarađuju zvijezde.

Cijena: Besplatno (puna verzija - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Barbie World Explorer

Pa, posebno sam odabrala za djecu koja vole istraživati ​​zemlje čudesa. Ova AR avanturistička igra govori o simpatičnoj barbi koji putuje širom svijeta i posjećuje nevjerojatna mjesta. Od afričke Savane do džungle Kostarike, igra nudi mnogo toga za istražiti znatiželjnoj djeci.

Dok istražuju svijet, djeca također imaju priliku komunicirati s mnogim životinjama, uključujući slonove, majmune, žirafe i još mnogo toga. Osim toga, igra također zahtijeva od djece da prate skrivena mjesta i prikupe korisne alate za svoje putovanje. Osim u igrama, djeca bi uživala u prilagođavanju Barbie atraktivnim odjevnim kombinacijama i istaknuću je.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Gladna škola igranja Caterpillar

Evo aplikacije koja će djeci pomoći da krenu na put cjeloživotnog učenja. Sadrži zabavno istraživanje i smislenu igru ​​koja će mlade učenike satima angažirati.

Nadalje, sve su aktivnosti vođene međunarodnim standardima ranog učenja. Aplikacija se također kontinuirano ažurira s najsavremenijim nastavnim praksama. Konačno, obuhvaća sve, od matematike i znanosti do jezika, pismenosti, kreativne umjetnosti, zagonetki i još mnogo toga.

Cijena: 9,99 USD za mjesečno članstvo

preuzimanje datoteka

7. Ručak za predškolu majmuna

Djeca u dobi od 2 do 5 godina zabavit će se pomažući majmunima spakirati ručak u ovoj vrhunskoj igri za mlade učenike. To je zbirka od sedam uzbudljivih edukativnih igara koje djecu uče o bojama, slovima, brojanju, oblicima, veličinama, podudaranju i razlikama.

Postoje deseci zvukova i zvučnih zapisa kako bi djeca bila angažirana. I usput zarađuju naljepnice kako bi potaknuli napredak. Štoviše, pažljivo je dizajniran za mlade učenike, tako da je jednostavan i siguran za navigaciju.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

8. Cvjetanje

Bloom je izvrstan spoj instrumenta, kompozicije i umjetničkog djela. Aplikacija dolazi s nevjerojatnim kontrolama koje pomažu djeci s lakoćom stvoriti složene uzorke i jedinstvene melodije. Sadrži 12 različitih postavki raspoloženja, a također omogućuje nasumično miješanje raspoloženja.

Omogućuje i prilagodljivo odgađanje kako bi se osiguralo da ga djeca mogu igrati vlastitim tempom. I da, postoji i mjerač vremena mirovanja koji automatski zaustavlja aplikacije u određeno vrijeme.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

9. Twinkle, Twinkle Little Star

Ako je vrijeme da svoje dijete razmazite interaktivnim pjesmama i uspavankama, "Twinkle, Twinkle Little Star" bio bi lijep odabir. Aplikacija nudi lijepo dizajniranu knjigu priča za djecu koju bi rado istraživali dok pjevaju uz otmjenu pjesmu.

Također ima nekoliko zagonetki o galaksijama koje su usmjerene na to da djeca nauče pravopis i rječnik. A sa 123 brojanja, čak može pomoći djeci da savladaju brojanje na zabavan način.

Jedna od mojih omiljenih značajki ove aplikacije je igra memorije zodijaka koja može igrati dobru ulogu u jačanju kognitivnih vještina djece. Iako se ova aplikacija isporučuje besplatno, morat ćete potrošiti nešto novca da biste uklonili ograničenja.

Cijena: Besplatno (paket zagonetki - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Špijuniram s Lolom HD

I Spy with Lola je mala uzbudljiva igra zasnovana na tragovima koja pomaže djetetu da postane oštriji kroz igranje. Pomaže vašem djetetu da pamti stvari i njihovo ime na vrlo interaktivan, vizualan i zabavan način.

Dakle, pomozite svom djetetu da započne putovanje i prikupi puno suvenira i novčića od svakog obavljenog zadatka. A onda mu recite da maksimalno iskoristi zarađeni novac da otključa prekrasna mjesta.

Kako vaše dijete napreduje, izazivajte ga da otkrije predmete povezane s slovima. Svaka lokacija animirana je prekrasnim vizualnim i govornim uputama. A tu je i sjajan soundtrack koji unosi malo zabave u predstavu.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Sad, recite nam ime igara koje ste odabrali za svoje dijete? Također nam recite o značajkama koje su vam se svidjele u njima.

Voljeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad
  • Igre za dva igrača za iPhone / iPad
  • Matematičke igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre s brojevima za iPhone i iPad