Blog

Kožni rukav Harber London za MacBook Pro i Air

Radije koristim rukav iz nekoliko glavnih razloga - da prijenosnik nosim udobnije i čuvam ga od nule. Ona s klasičnim dizajnom na vrhu bogate izrade uvijek mi je bila najdraži odabir. To je glavni razlog zašto me Harber MacBook rukav nije fascinirao bez kraja.

Ali kako kažu, "Sve što blista nije zlato", bilo bi prikladno pažljivo pogledati rukav prije nego što donesemo siguran zaključak. Stoga ću Harbera izmjeriti na četiri ključna parametra: dizajn, trajnost, izrada i praktičnost. Bilo bi lijepo vidjeti koliko se dobro podnosi s tim važnim aspektima.

Kožni rukav Harber London za MacBook Pro i Air

Impresivan tanak dizajn

Izuzetno tanak profil, rukav izgleda zaista preslatko. Ručno izrađeni dizajn dodatno obogaćuje svoj izgled, istovremeno ojačavajući konstrukciju. Rafinirana izrada daje mu izvršni osjećaj. Stoga biste je voljeli nositi u svom uredu ili u profesionalnom okruženju.

Glatka vanjska strana prilično je ugodna na dodir, dok mekana unutrašnjost prijenosniku daje željenu njegu osiguravajući da uživa u vrhunskoj udobnosti.

 • Što se tiče dizajna, Harbera bih ocijenio vrlo visoko. Elegantan dizajn dodaje još jedno pero na svoj poklopac. Štoviše, poprilično se poklapa s prijenosnim računalom
 • Što se tiče izrade, čahura bilježnice jednaka je najboljima u poslu. Ne možete se ne diviti njegovom urbano izgledom

Potpunozrnasta povrćarska štavljena koža

Harber je izrezbaren od povrća preplanule kože punog zrna. Zahvaljujući vrhunskom materijalu; MacBook rukav ima dovoljno snage da apsorbira šok. Uključen u podstavu od vunenog filca, sposoban je odoljeti ogrebotinama. Možete mu vjerovati da će dugo trajati za vašu bilježnicu.

Iako sam odabrao finu masku za svoje prijenosno računalo, kvaliteta koju nikad ne kompromitiram je kvalitetan materijal. Zaista me očarala tekstura kože koja će graciozno ostarjeti. Kao rezultat toga, moći će dugo zadržati svoju klasu.

Kombinacija visokokvalitetne kože i značajna izrada čine ovaj rukav tako izvrsnom opcijom. Ako imate mekani kutak za vintage profil, pronaći ćete ga pravo na novcu - od prvog trenutka.

 • Što se tiče trajnosti, čahura za prijenosno računalo dovoljno je čvrsta da dugo traje. Osim toga, može podnijeti utjecaj manjih padova. Za normalnu upotrebu može biti dovoljno dobar
 • Radi praktičnosti, to je do oznake. Zahvaljujući poboljšanom prianjanju i laganoj konstrukciji, bit će vam ugodno dok ga nosite

Dostupno u više opcija i veličina boja

Uz dostupnost više varijanti boja poput žutosmeđe, crne, tamnoplave i tamno smeđe, možete odabrati prikladnijeg pratitelja za svoj laptop. Iako smatram da su sve varijante boja impresivne, preplanula boja odmah me privukla. Ali to ne znači da nisam obožavala mornarsku boju.

Štoviše, Harber dolazi u više veličina. Dakle, možete ga odabrati za svoj 11 ili 12-inčni MacBook Air. Dostupan je i za MacBook Pro od 13 i 15 inča.

Presuda

Pravo rečeno, Harber je jedan od najelegantnijih MacBook rukava dostupnih na tržištu. Bez obzira radi li se o izvrsnom dizajnu ili kvalitetnom materijalu, on idealno ispunjava sve ključne aspekte. Ako se divite vintage profilu, voljeli biste ga imati na svom MacBook-u.

Pros:

 • Potpunozrnasta biljno preplanula koža
 • Podstava od vunene filca
 • Tekstura glatke kože
 • Bogata izrada
 • Tanak dizajn

Protiv:

 • Pomalo skupo

Cijena: £59.00

Kupite ga od HarberLondon

Javite mi što mislite o ovom rukavu i želite li ga spojiti sa svojom bilježnicom.

U međuvremenu pogledajte:

 • Kožni rukavi Harber London za iPhone 11, 11 Pro i 11 Pro Max
 • Najbolji 11-inčni rukavi za iPad Pro 2020. godine
 • Mujjo rukav za MacBook Air i Pro od 13.