Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone 7 Plus u 2021. godini

iPhone 7 Plus u početku je imao izvrsno trajanje baterije, ali s upotrebom kapacitet baterije opada. Ako ste prečesto suočeni s bijesom slabe baterije, jedno od ovih kućišta baterija za iPhone 7 Plus moglo bi biti izvrsno rješenje. Velika prednost efikasnog kućišta baterije je ta što ne morate svugdje nositi bateriju i žicu za punjenje. Kad vam treba dodatni sok, samo uključite tipku za uključivanje.

 1. Swaller kućište baterije od 5500mAh
 2. Swaller kućište za ultra tanke baterije
 3. Zaštitno kućište za baterije tvrtke Alpatronix
 4. NOVOSTI Bežično kućište za bateriju za punjenje
 5. Zaštitna futrola za baterije od 5500mAh, Lonlif
 6. Poklopac punjača za tekući silikonski akumulator Anernai
 7. Kućište bežične baterije Mophie
 8. Pametno kućište za bateriju od 8500mAh tvrtke VOOE
 9. U-dobra ultra tanka futrola za punjenje baterije
 10. JUBOTY futrola za bateriju s magnetskim vrhom

1. Kutija za bateriju Swaller 5500mAh

Dajte svom iPhoneu više od 150% snage s ovom tankom futrolom od 5500 mAh. Iako ne podržava visokonaponske adaptere ili adaptere za brzo punjenje, ovaj vas slučaj priprema za pretjerano gledanje omiljenih filmova i web serija.

Ako dulje vrijeme ostanete na otvorenom, držite ovo kućište baterije instalirano na vašem iPhoneu. I uživajte u 15 sati interneta i dodatnih 25 sati razgovora. Osim što je prijenosni punjač, ​​ovo je vaša zaštitna futrola koja štiti vaš uređaj od ogrebotina. Pogledajte podignute okvire koji održavaju ekran vašeg telefona povišenim od ravne površine.

Osim vanjske sigurnosti, Swaller je dovoljno pažnje posvetio i unutarnjoj sigurnosti. U tu svrhu, futrola je prepuna naprednih čipova koji štite vaš telefon od pregrijavanja, kratkog spoja i prekomjernog punjenja.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

2. Izuzetno tanko kućište punjača za baterije tvrtke Swaller

Estetika je nešto što sam prvo primijetio u ovoj naslovnici. Tekuća vanjska strana silikona pruža ugodan taktilni osjećaj, a ultra tanki dizajn dodaje samo 0,24 inča vašem uređaju.

Unatoč tankom profilu, Swaller uspijeva spakirati snažnu bateriju od 5000mAh. Ovih 120% dodatne snage znači da daje dodatnih 25 sati razgovora ili 15 sati surfanja Internetom. Napredni čip prati sigurnost uređaja sprečavajući pregrijavanje, kratki spoj i prekomjerno punjenje.

USP: Izuzetno tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

3. Alpatronix zaštitno kućište baterije

Zahvaljujući dvoslojnom kućištu i okviru odbojnika, jednom upakiran, vaš je uređaj zaštićen od svakodnevnih neravnina i mrlja. I ne samo to, baterija s certifikatom UL osigurava sigurnost iPhoneove baterije i korisnika.

Kućište također nudi 100% kompatibilnost s iOS ažuriranjima, Apple Payom i Bluetooth slušalicama, zahvaljujući certificiranom priključnom čipu. Omogućuje i neometani prijenos podataka putem priloženog mikro USB kabela. Najvažnije je da su sve ove i više značajki spakirane u tanak, lagan i kompaktan dizajn.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. Bežično kućište za bateriju za punjenje NOVOSTOM

Kućište baterije od 5000 mAh koje vašem iPhoneu može dodati 150% trajanja baterije, a može ga i Qi kompatibilnim. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, svoj iPhone 7 Plus sada možete puniti putem kompatibilnog bežičnog punjača.

Kućište je ujedno i zaštitni sloj od 360 ° za vaš uređaj. Podignuti okviri štite zaslon i leće fotoaparata, dok napredni čipovi zadržavaju probleme poput pregrijavanja, kratkog spoja i prekomjernog punjenja. Uz to, NEWDERY proširuje podršku na munje, Bluetooth slušalice, punjenje automobila, sinkronizaciju podataka i istodobno punjenje i sinkronizaciju podataka.

USP: Dizajn integriranog kruga

Pogledajte na Amazonu

5. Zaštitna futrola za bateriju Lonlif 5500mAh

Ako ste čest putnik koji nema šanse da često puni iPhone, ovaj je slučaj savršen za vas. S baterijom od 5500 mAH nikad vam neće nestati energije tijekom putovanja. Četiri LED indikatora pomoći će u procjeni preostale snage na kućištu. Iz sigurnosnih razloga kućište ima zaštitu od prekomjernog punjenja, prekomjernog strujanja i pregrijavanja.

Pored gore spomenutih značajki, ne morate ukloniti futrolu da biste sinkronizirali svoj uređaj s Macom ili računalom. Na kraju, dostupna su tri izbora boja.

USP: Baterija od 5500mAh

Pogledajte na Amazonu

6. Anernai tekući silikonski poklopac punjača za baterije otporan na udarce

Futrola za bateriju Anernai za iPhone 7 Plus izrađena je od prirodnog silika gela. Ispod haube krasi se masivna baterija od 5000mAh koja vaš uređaj može puniti više puta. Povrh toga, može istovremeno puniti i sinkronizirati vaš uređaj s Macom ili računalom. Najbolji dio ovog slučaja je što je čak i s masivnom baterijom relativno tanji.

Osim toga, kućište ima blago podignutu prednju stranu, štiteći vaš zaslon od ogrebotina. Na kraju, dostupne su tri opcije živih boja: crvena, plava i crna.

USP: Tanak dizajn

Pogledajte na Amazonu

7. Bežično kućište baterije tvrtke Mophie

Dosta pohvale o tradicionalnom kućištu baterije! Vrijeme je da se odlučite za kućište za bežično punjenje za ugodnije napajanje pametnog telefona.

Uz podršku Qi i drugih tehnologija bežičnog punjenja, paket mophie sokova omogućuje vam bežično punjenje iPhonea. Sadrži bateriju od 2.420 mAh koja pruža 60% dodatnog napajanja vašem pametnom telefonu. LED vam omogućuje trenutno provjeravanje preostale snage.

Štoviše, ovo novovjekovno kućište za bateriju dostupno je u pet boja, uključujući crnu, plavu, zlatnu, ružičastu i senzacionalnu crvenu boju.

USP: Charge Force tehnologija

Pogledajte na Amazonu

8. VOOE 8500mAh pametna futrola za bateriju

Ključna svrha VOOE-a je pružiti tone dodatnih punjenja vašem iPhoneu. Snažna baterija od 8500 mAh pruža brzo i sigurno rješenje za punjenje. Kad smo kod dizajna, malo je tanji i čini pristojnu utakmicu.

Što se izreza tiče, oni su prilično na meti. Stoga nećete naići na probleme tijekom punjenja ili upotrebe iPhonea. Uz to, tri opcije boja, uključujući crnu, crvenu i ružičastu, omogućuju vam da odaberete odgovarajuća odijela za phablet.

USP: Baterija od 8500mAh

Pogledajte na Amazonu

9. Izuzetno tanka futrola za punjenje baterije tvrtke U-good

S debljinom od 14,4 mm i težinom od oko 95 g, U-dobro je među najtanijim i najlakšim kućištima baterija na našem popisu. Budući da se ne dodaje nepotrebna količina ili dizajn, kućište pruža ugodan osjećaj ruku i prijatnost prema džepu.

U-good može se pohvaliti snažnom baterijom od 4200mAh ispod poklopca. To vašem telefonu može pružiti 100% duže trajanje baterije, tj. Ekvivalentno 15 sati razgovora i 10+ sati pregledavanja weba. Još jedna impresivna značajka je tehnologija sinkronizacije koja vam omogućuje upotrebu kabela za sinkronizaciju ili punjenje, bez potrebe za uklanjanjem kućišta.

USP: Lagan i kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. JUBOTY futrola za bateriju s magnetnim vrhom

Više od puke baterije, JUBOTY kućište baterije može postati i stabilno kućište. Magnetski vrh može se postaviti kao nosač kako bi se omogućio doživljaj horizontalnog gledanja bez upotrebe ruku. Uklonjiva kapica također omogućuje glatku i jednostavnu instalaciju i uklanjanje.

Baterija od 4200 mAh omogućuje 153% trajanja vašeg mobitela. Na neki se način futrola u potpunosti brine o vašim rastućim potrebama kombinirajući višak soka i handsfree gledanje u jednom paketu.

USP: Magnetski vrh

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Odjava

Dakle, odaberite moćno kućište za bateriju kako biste svom iPhoneu dodali puno dodatnog vijeka trajanja. Omogućit će vam pregledavanje weba, igranje visokooktanskih igara i gledanje filmova s ​​više slobode. Nećete morati brinuti o ponovnom punjenju uređaja.

Možda biste htjeli pogledati:

 • Najbolje iPhone banke napajanja
 • Postolja za punjenje za iPhone za iPhone 7/7 Plus
 • Najbolji punjači za automobile
 • iPhone 7 kožne futrole