Blog

Kako anonimno pregledati Instagram priče [2021]

Ako gledate nečije Instagram priče, vaše će se ime pojaviti na popisu ljudi koji su ga pogledali. Ali ponekad biste iz bilo kojeg razloga možda trebali anonimno pregledavati priče. Srećom, možete pokušati s nekim tajnim hakiranjem, ovisno o tome je li profil osobe privatni ili javni. Evo kako pregledati Instagram priče bez da oni to znaju na vašem iPhoneu.

  • Kako pregledati privatne Instagram priče bez da oni to znaju
  • Kako anonimno pregledati javne Instagram priče

Bilješka: Ova metoda djeluje samo ako pratite osobu.

Kako pregledati privatne Instagram pričeBez da oni znaju

Korak 1. Otvori Aplikacija Instagram na vašem iPhoneu.

Korak 2. Na vrhu, hoćeš pogledajte sve priče. (Pogledajte sliku u nastavku, a zatim pročitajte ovaj korak do kraja prije implementacije).

Na slici su dvije priče: jedna je od osobe čiju priču želite vidjeti, a da je ne obavijestite. Druga je priča neke druge osobe čija je priča sljedeća po redu.

Tako dodirnite priču druge osobe. Sad odmah dodirnite lijevu stranu zaslona. Vidjet ćete da se vremenska traka na vrhu zaustavlja.

Korak # 3. Sada, bez puštanja dodira sa zaslona, vrlo polako počnite pomicati prst prema desnoj strani. Sad ćete početi vidjeti priču te osobe.

Ne puštajte dodir. Nakon što ste vidjeli gotovo cijelu njihovu priču, prijeđite prstom ulijevo i ostavite dodir dok ste u priči druge osobe.

Ono što smo gore učinili je, zapravo, zavirivanje u priču. Ne možete vidjeti punih sto posto područja priče, ali dobivate prilično relevantan izgled.

Kad potpuno izađete iz priča, vidjet ćete da je prsten i dalje živopisan oko profilne slike te osobe, što dodatno potvrđuje da njihovu priču tek trebate službeno vidjeti.

Kako pregledati javne Instagram pričeAnonimno

Ako želite pogledati priču o osobi čiji je Instagram račun javan, slijedite korake u nastavku.

Korak 1. Vidi i uzmite na znanje korisničko ime tog računa. (Dodirnite i zadržite minijaturu priče osobe. Pojavit će se skočni prozor s dna zaslona. Ovdje možete vidjeti puno korisničko ime. Također možete dodirnuti Pregled profila da biste vidjeli puno korisničko ime).

Korak 2. Idite na Insta-stories.ru u svom pregledniku (na telefonu ili računalu) i tamo upišite korisničko ime računa, a zatim dodirnite pretraživanje.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje (pored Istaknutog itd.). Vidjet ćete Instagram priču na računu. Ispod priče nalazi se i gumb Spremi za preuzimanje. Ako priča ima video, vidjet ćete i gumb Reproduciraj / Pauziraj. U slučaju da postoji više priča, tamo ćete vidjeti sve navedene.

Ova metoda je korisna ako želite vidjeti priču o računu koji vas je blokirao (sve dok je račun javan).

Završavati…

Dakle, ovo je način na koji možete vidjeti priče o privatnim, ali i javnim Instagram računima, a da osoba to ne zna. To su bile jednostavne metode. Ali ako želite stvari poduzeti na luđoj razini, drugi način je napraviti "Finsta, “Što je skraćenica od Lažni Instagram račun.

Još jedan jednako lud način je vidjeti priču kao što to obično činite, a zatim odmah blokirati tu osobu. Ne deblokirajte osobu sljedeća 24 sata (vrijeme trajanja priče ostaje vidljivo). Također, ako je slučajno priča koju ste vidjeli sačuvana kao vrhunac, tada može ostati na mreži jednu godinu. Pa ako deblokirate taj račun za sljedeću godinu, oni će znati da ste vidjeli njihovu priču! U početku sam vam rekao da je ovo luda metoda!

Možete pokušati koristiti i aplikacije poput Story Saver za Android. Na iOS-u se takve aplikacije obično uklanjaju čim steknu određenu popularnost.

Voljeli biste pročitati i ove postove:

  • Preuzmite Instagram fotografije i videozapise na iPhone Camera Roll
  • Instagram obavijesti ne rade na iPhoneu?
  • Otkažite Instagram poruku na iPhoneu i Androidu
  • Kako objaviti fotografije uživo na Instagramu i Facebooku s iPhonea
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found