Blog

Najbolje pozadine za Halloween za iPhone

Noć vještica je! Doba godine, kada se buče ne režu da bi se skuhale, već se izrađuju da postanu lampioni. Gdje su zastrašujuće stvari zabavnije nego jezive. I tamo gdje je super dotjerati se, svoj dom i svoj iPhone! Dakle, dopustite nam da vam pomognemo da uđete u žurbu svečanosti s nekim od najboljih pozadina za Halloween za vaš iPhone.

Bilješka: Do preuzmite pozadinu na uređaju dodirnite i zadržite željenu pozadinu i spremite je u aplikaciju Fotografije. I postavite ih kao pozadinu putem aplikacije Fotografije ili postavki.

1. Halloween lampion - gospodin Bundeva želi zagrljaj

2. Estetska noć vještica - sve se slaže

3. Minimalistički Halloween - Apple upoznaje Mr.Pumpkin-a

4. Disney - Onaj u kojem Mickey podivlja

5. Jeziva bundeva - Gospodin Bundeva osjeća se plavo

6. Estetska lubanja - Gospodin Kostur viri vam

7. Smiješna noć vještica - Gospodin Kostur cilja na zdrav životni stil

8. Zastrašujuće - unutarnji demoni oživljavaju

9. Jeziva estetika - Chucky se vratio

10. Slatka noć vještica - svaka je tikva sretna

Što kažete na pozadinu za Halloween uživo?

Pozadine su super, ali pozadina s zaključanim zaslonom s temom Halloween također može biti zabavna. Iako su mnoge aplikacije za pozadinu uživo dostupne, pronašli smo uredan trik od velike pomoći.

Nabavite GIF iz aplikacije Giphy i upotrijebite ga kao pozadinu. Sasvim je jednostavno, preuzmite aplikaciju → pretražite ključne riječi poput Noć vještica ili zastrašujuće ili jezivo → Odaberite GIF, po mogućnosti portretnu orijentaciju → Dodirnite ikonu s tri točke, a zatim odaberite Pretvori u fotografiju uživo → Spremi kao fotografiju uživo.

Nakon što spremite fotografiju uživo u svoj fotoaparat, postavite je kao pozadinu za iPhone prema uobičajenoj metodi.

To je za sada sve, ljudi!

Kolekcija Halloween Wallpapera koju smo poredali dolazi iz Unsplash, Favim & Wallpapers central. Nadamo se da ste pronašli savršenu pozadinu, a sada kako biste odgovarali estetici, trebali biste isprobati i neke ikone nadahnute za Noć vještica.

Aplikacije i igre za Halloween mogu vam pružiti trenutnu zabavu. No, pozadina je ta koja postavlja pravo raspoloženje kada naš telefon gledate više puta dnevno. Međutim, definicija pravog raspoloženja razlikuje se od osobe do osobe. Za neke bi moglo biti zastrašujuće, a za druge slatko, ili jezivo, minimalno, sarkastično, a što ne! Tako smo prema tome pripremili posebno izdanje za Halloween.

Svidio nam se naš ukus, želite provjeriti još kolekcija tapeta? Evo još nekih nevjerojatnih kolekcija tapeta koje smo kustosirali:

  • Izdanje Juxtapose: posebna serija tapeta za iPhone
  • Pozadine za iPhone tvrtke Thanos
  • Pozadine inspirirane GOT-om
  • IPhone pozadine za Valentinovo