Blog

Najbolje FIFA-ine Svjetske kup 2018. iPhone i iPad aplikacije

Kad se FIFA groznica zahukta, uvijek želimo biti u toku s najnovijim akcijama. Sve, od zapanjujućeg gola, uzbudljivog udarca do najintenzivnijih trenutaka, želimo sustići sve blistave aspekte izvedbe.

Budući da sam i sam veliki ljubitelj nogometa, okupio sam neke od najboljih FIFA-inih aplikacija za svjetski kup za iPhone kako bih s lakoćom pratio najnovije rezultate. Pomoću cjelovite prilagodbe, ove aplikacije osiguravaju vam da možete držati karticu s najnovijim akcijama izravno na dohvat ruke.

Dakle, bez obzira želite li uhvatiti velike trenutke ili dobiti rezultate u stvarnom vremenu, moje omiljene nogometne aplikacije za iOS mogu vas pratiti u svemu!

# 1. ESPN

ESPN je zaista moćna snaga i neophodan za ljubitelje nogometa. Pomoću ove aplikacije lako ćete sustići sva najnovija ažuriranja igre. Brzo ćete stići sve priče i videozapise svojih omiljenih timova.

Zahvaljujući proširenju iMessage moći ćete dijeliti rezultate uživo sa svojim prijateljima. Još bolje, možete uživati ​​u video isječcima bez napuštanja aplikacije Poruke na iOS uređaju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. rezultat

theScore je jedna od mojih omiljenih aplikacija za dobivanje najnovijih vijesti, najzanimljivijih trenutaka i rezultata uživo o nogometnim utakmicama. Vrlo je brz u pogledu funkcionalnosti i jednostavan za upotrebu. Možete ga potpuno prilagoditi svom interesu.

Stvorit ćete prilagođeni feed vijesti za lak pristup svemu što želite. Osim toga, aplikacija pokriva i nekoliko drugih igara poput golfa, tenisa, auto utrka.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. BBC Sport

BBC Sports donosi vam sve vijesti i najnovije događaje iz svijeta sporta. Ova aplikacija omogućuje vam gledanje glavnih utakmica uživo, a čak vam omogućuje i da uhvatite najvažnije dijelove na zahtjev. Stvorite personaliziranu stranicu za lak pristup svim pričama, novostima i vijestima iz svojih omiljenih igara.

Možete postaviti obavijesti da nikada ne propustite nijednu važnu vijest. Nadalje, gledati ćete BBC Radio 5 uživo tijekom pregledavanja aplikacije.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Yahoo Sport

Yahoo Sports je upravo ono što biste voljeli da morate biti u toku sa svime što potresa sportski svijet. Postavit ćete svoje omiljene timove da trenutno pristupaju svim najzanimljivijim dijelovima, rasporedima i ažuriranjima u vašem osobnom feedu vijesti.

Ekskluzivni članci poznatih pisaca kao što su Adrian Wojnarowski, Dan Wetzel i Pat Forde pružit će detaljni uvid u igre. S jednostavnim značajkama i elegantnim korisničkim sučeljem, ova se sportska aplikacija od početka osjeća vrlo poznato.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Jednogometna lopta

Onefootball vas obavještava o svim najnovijim događanjima vezanim uz FIFA-in svjetski kup. Aplikacija pruža sve ono što biste željeli ostati na vrhu igre, poput rezultata uživo, vijesti, najzanimljivijih dijelova, statistike itd. Pomoću personaliziranog sadržaja prema timovima, igračima, moći ćete lako biti u toku s omiljenim igrama.

Stručna analiza pružila bi vam pravi uvid u igru ​​i tko je bio na vrhu. Štoviše, možete predvidjeti rezultat utakmica i čak glasati za najboljeg igrača turnira.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. Univision Deportes

Univision Deportes možda nije toliko popularan kao BBC ili Yahoo Sports, ali više je nego dovoljno dobar da vam omogući da budete u savršenom ritmu s igrom.

Aplikacija pruža prijenos nogometnih utakmica uživo. Budući da pruža i najvažnije dijelove svake utakmice, moći ćete gledati svoju omiljenu utakmicu vlastitim tempom. Možete brzo provjeriti statistiku i pročitati zanimljive članke. Pravovremena upozorenja nikad vam ne dopuštaju da nešto propustite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. FotMob Live Soccer Rezultati

"FotMob" je onaj koji biste trebali odabrati da biste dobili personalizirane vijesti i najnovija upozorenja o svojim omiljenim timovima. Stoga možete ostati u toku sa svim najnovijim događanjima.

Provjerite rasporede kako nikada ne biste propustili nijedan primamljiv raspored. Iskoristite audio komentare da biste nastavili biti s nama. Štoviše, on sadrži karticu favorita koja vam pomaže da pratite igrače i timove kojima se divite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. FOX Sports: Gledajte uživo

Ne ograničavajte svoju želju za sportom samo na FIFA-u. Preuzmite Fox Sports i budite u toku sa svim sportskim igrama koje bi vam se mogle svidjeti. Najbolje je što pruža i streaming uživo, a ne samo rezultate na statičnom zaslonu.

Jedna od najboljih značajki je mogućnost prilagodbe vašeg feeda za dom sportske aplikacije FOX. To vam omogućuje da brzo pogledate rezultate igre i vratite se onome što ste radili. I na kraju, ali ne najmanje važno, aplikacija je potpuno besplatna za upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. LiveScore

Smatram da je "LiveScore" dobro tempiran za "Sve-nogomet!" Od dopuštanja da stignete najnovije rezultate do provjere nadolazećih utakmica, aplikacija ima sve sastojke potrebne da biste bili sinkronizirani s nogometom.

Komentar uživo ne dopušta da propustite značajnija ažuriranja. Također možete gledati videozapise kako biste brzo pregledali najveće vrhunce.

Na temelju vaših zahtjeva, prilagodit ćete upozorenja kako biste s lakoćom bili u tijeku. Štoviše, detaljna analiza podudaranja nudi vam bolji uvid u stvari koje su se dogodile ili će uskoro izbiti na scenu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 10. FIFA - Nogometne vijesti i rezultati

FIFA-ina službena aplikacija pružit će vam sve izvještaje o FIFA-inom svjetskom kupu. Možete dobiti najnovija ažuriranja; pratite svoje favorite i gledajte utakmice uživo. Uživat ćete u čitanju detaljnih vijesti, intervjua i analitičkih članaka.

Provjerite fotografije i gledajte videozapise kako biste proživjeli svaki trenutak igara. Aplikacija vam omogućuje praćenje FIFA-inog svjetskog poretka. Pomoću ove aplikacije možete čak i glasati za čovjeka utakmice u svim igrama. Točnije, aplikacija ima sve što želite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Odjava

Znam da ste izabrali jednu od ovih aplikacija kako biste i dalje bili u toku i primali sve glavne vijesti i najvažnije događaje o svakom meču? Kako se zove i zašto ste ga odabrali? Obavijestite nas u komentaru.

Možda biste htjeli pogledati i ove postove:

  • Najbolje NFL aplikacije za iPhone
  • Aplikacije za kriket za iPhone i iPad
  • Najbolje sportske aplikacije za Apple Watch