Blog

Kako blokirati oglase na iPhoneu i iPadu

Apple ne nudi zadano rješenje za blokirati oglase u aplikacijama i igrama na iPhoneu. Također redovito mijenja svoja pravila i pokušava ograničiti aplikacije trećih strana da nude blokiranje oglasa u cijelom sustavu u iOS-u 13. Ali ne brinite jer postoji nekoliko načina za učinkovito blokiranje oglasa.

 • Blokirajte oglase za igre isključivanjem Wi-Fi-ja i mobilnih podataka
 • Isključite Internet za određenu igru
 • Upotrijebite AdGuard Pro za blokiranje oglasa u igrama i aplikacijama

Metoda # 1. Blokirajte oglase za igre isključivanjem Wi-Fi-ja i mobilnih podataka

Oglasi u aplikaciji oslanjaju se na podatkovnu vezu koja će se posluživati. Bez podatkovne mreže, kôd u aplikaciji ne može dohvatiti oglase i prikazati ih. To dovodi do dvije zanimljive situacije.

Prvo, većina aplikacija prestat će u potpunosti prikazivati ​​oglase kad ne postoji podatkovna mreža. Drugo, u nekim ćete slučajevima vidjeti veliki blok ispunjenog / praznog pravokutnika na mjestima na kojima se oglas obično prikazuje.

Sve u svemu, ovo je jednostavan i brz način za blokiranje oglasa u igri na vašem iPhoneu. Onemogućivanje interneta također zaustavlja obavijesti koje ometaju igranje.

 1. Isključite Wi-Fi i mobilne podatke iz Kontrolnog centra. Ili, otvori Postavke na iPhoneu i dodirnite Wi-Fi. Isključite prekidač. Sada ponovite isti postupak za Mobilni podaci.
 2. Prisilno zatvorite igru ​​(ili aplikaciju). Na iPhoneu s Face-ID-om prijeđite prstom od dna zaslona prema gore i držite. Na iPhoneu s gumbom za početak brzo ga dvaput pritisnite kako biste vidjeli sve otvorene aplikacije. Sada, povucite kartu igre da je prisilno zatvorite.
 3. Nakon nekoliko sekundi otvorite igru ​​još jednom. Budući da je internetska povezanost onemogućena, nećete vidjeti oglase.

Ovo je bio jednostavan način za isključivanje oglasa unutar igre na iOS uređajima. Još jedna brza metoda je da uključite način rada u zrakoplovu na vašem iPhoneu. Za to možete koristiti aplikaciju Postavke ili Kontrolni centar.

Naravno, slijedeći gornje metode, nećete biti uključeni u WhatsApp, Facebook, iMessage, Skype, Mail, pa čak i iCloud. U osnovi, svaka aplikacija koja se oslanja na podatkovnu mrežu privremeno je zaustavljena. U načinu rada u zrakoplovu nećete moći primati pozive i SMS-ove.

Dakle, postoji li način da onemogućite internetsku vezu samo za igru ​​(ili određenu aplikaciju) i imate mrežne veze za ostatak iPhonea? Pa, postoji rješenje.

Metoda # 2. Isključite Internet za određenu igru

Pretpostavimo da čekate važan poziv ili tekst, a u međuvremenu želite igrati igru ​​bez ometanja oglasa! Tu dolazi ovo pametno rješenje.

 1. Od Kontrolni centar ili Postavke aplikaciju i dodirnite Wi-Fi.
 2. ISKLJUČITE prekidač za Wi-Fi.
 3. Dalje, u Postavke aplikaciju, dodirnite Stanični. Obavezno uključite prekidač za Stanični podaci je UKLJUČEN.
 4. Pomaknite se prema dolje i ispod STANIČNI PODACI pronađite određeno igra (ili aplikacija). Isključite prekidač za ovo igra.
 5. Prisilno zatvorite aplikacija za igre i ponovno ga pokrenite nakon nekoliko sekundi.

Kad igrate ovu igru, neće biti oglasa, jer nema Wi-Fi-ja, a podatkovna veza za određenu aplikaciju ISKLJUČENA.

Ostale aplikacije i usluge na vašem iPhoneu imat će internetsku vezu putem mobilnih podataka. To osigurava da u toj igri nema oglasa, već normalno funkcioniranje telefona, iMessagea, WhatsApp obavijesti, e-pošte itd.

Napomena: Možda nećete vidjeti sve igre u 3. koraku gore.

Metoda # 3. Upotrijebite AdGuard Pro za blokiranje oglasa u igrama i aplikacijama

AdGuard je popularan i učinkovit adblocker za druge platforme. Ovo je moj adblocker koji sam izabrao na Chromeu. Međutim, AdGurad je na iOS-u bio neravan. Zbog Appleovih smjernica, zabilježili su uspone i padove, sve do trenutka kada je njihova aplikacija uklonjena iz App Store-a otprilike godinu dana! Ali od 2019. se vratio!

Besplatna verzija AdGuarda ograničava oglase i praćenje samo unutar Safarija. Ali Pro verzija (1,99 USD) tvrdi da čini više od toga i nudi blokiranje oglasa za aplikacije i igre u cijelom sustavu.

To je sve, prijatelju!

Završavati…

Možete dati priliku i VPN aplikacijama koje imaju blokadu oglasa po cijelom sustavu. Takve su aplikacije uobičajene za sve platforme, ali ih je teško pronaći za iOS zbog Appleovih strogih pravila App Storea.

Napokon, možete uputiti Weblock i AdBlock. To su aplikacije koje se plaćaju, pa nastavite nakon osobnog osiguranja. Ponekad te aplikacije rade, ali s promjenama smjernica App Storea prestaju raditi i mogu se čak ukloniti iz trgovine.

Dakle, obavezno kontaktirajte programera aplikacije i kupite je tek nakon što budete zadovoljni. Jedan od brzih načina da dođete do programera aplikacije je pomicanje prema dolje opis aplikacije i dodirnite Podrška aplikacije. Odvest će vas na službenu web stranicu odakle im možete poslati e-poštu.

Možda ćete voljeti i čitati ...

 • Kako blokirati ljude da vam ne šalju poštu u iOS-u 13
 • Koraci da znam jesam li blokiran na WhatsAppu
 • Kako blokirati određene web stranice u Safariju na iPhoneu i iPadu

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found