Blog

Kako postaviti timer na iPhoneu ili iPadu za zaustavljanje glazbe i filmova

Mekana i umirujuća glazba je ono što slušam da zaspim kad god mi se učini da je noć postala predugačka. Ali prije nego što pritisnem gumb za reprodukciju, radije postavim timer tako da se glazba prestaje reproducirati nakon unaprijed određenog vremena na mojem iPhoneu.

Dionička aplikacija Clock za iOS dolazi sa skrivenim tajmerom mirovanja, koji možete koristiti na više načina. Na primjer, možete iskoristiti ovu značajku kako biste spriječili svoje dijete da gleda videozapise izvan predviđenog vremena. Također vam može dobro doći u tome da vam pomogne da napravite pauzu u unaprijed određeno vrijeme, pogotovo dok gledate vruće Netflixove emisije.

Što god mogao biti vaš razlog, ovaj izvrsni mali hack može dobro doći u igru. Dopustite mi da pokažem kako možete koristiti tajmer za spavanje za glazbu i filmove na vašem iOS uređaju.

Kako postaviti tajmer na iPhoneu i iPadu da biste zaustavili reprodukciju glazbe i filmova

Napomena: Ovaj trik radi s bilo kojom aplikacijom za glazbu i filmove kao što su YouTube, Apple Music, Amazon Prime i još mnogo toga. Dakle, imate potpunu slobodu izvući maksimum iz ovog trika kad god mislite da je pravo vrijeme.

Korak 1. Prvo, lansiranje Aplikacija Sat na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sad to osigurajte Kartica timer odabran je u donjem desnom kutu zaslona.

Korak # 3. Zatim postavite vrijeme nakon kojeg želite da se vaša glazba automatski prestaje reproducirati. Ja ću postavite ga na 15 minuta.

Korak # 4. Sljedeće dodirnite Kada timer završi.

Korak # 5. Na sljedećem zaslonu morate se pomaknuti do dna i odabrati Prestani igrati.

Zatim dodirnite Postavi u gornjem desnom kutu zaslona.

Korak # 6. Napokon, pogodite Početak.

Sada, krenite i započnite s reprodukcijom svoje omiljene glazbe ili zaljubljenih filmova. Vaš iOS uređaj automatski će se zaključati i zaustaviti reprodukciju medija nakon unaprijed zadanog vremena.

Jedna važna stvar koju treba napomenuti jest da ćete se morati vratiti i odabrati ton ako želite koristiti timer za druge stvari poput kuhanja ili igranja igara. Inače, vaš će tajmer biti tihi.

Da biste to učinili, ponovno otvorite aplikaciju Sat → kartica Timer → podesite vrijeme → dodirnite When Timer Ends → Odaberite ton → dodirnite Set u gornjem desnom kutu → pritisnite Start. Sada će tajmer reproducirati zvuk kao i obično.

Izvoli!

Video: Postavite timer za zaustavljanje reprodukcije glazbe ili videozapisa na iPhoneu i iPadu

Završavati…

Valjda snovi više neće kloniti vašeg sna. Javite mi hoćete li pokušati ovaj trik na svom iOS uređaju.

Pogledajte i ove članke:

  • Najbolje aplikacije za praćenje vremena za iPhone i iPad
  • Aplikacije za alarm za iPhone i iPad
  • Najbolje glazbene aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za praćenje spavanja za iPhone

Imate li kakav savjet za nas? Podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found