Blog

Najbolji kontrolori igara za iPhone i Apple TV 2021. godine

Igranje visokooktanskih igara je apsolutna zabava. Sve što trebate da biste uživali u igrama do mile volje je uvijek žustra duša. Druga stvar koju biste trebali imati je najbolji kontroler igara za vaš iPhone, iPad ili Apple TV. Jeste li u potrazi za nevjerojatnim igračkim kontrolerom za iOS uređaj ili Apple TV? Ne trebate gledati dalje od ove vrhunske kolekcije. Provjerimo koji je pripremljen za vaš lov!

1. SteelSeries Nimbus

Kao moćni igrač, voljeli biste imati na raspolaganju “SteelSeries Nimbus”. Dizajniran je kako bi vam omogućio da imate potpunu kontrolu i eliminirate svoje neprijatelje potrebnim njuhom.

Zahvaljujući tipkama osjetljivim na pritisak, vaše vrijeme u akcijskim igrama ostaje u prvom planu. Ali ono što Nimbus izdvaja jest masivnih 40 sati trajanja baterije. To znači da se nećete morati mučiti oko punjenja svog igraćeg kontrolera uvijek iznova.

USP: Gumbi osjetljivi na pritisak

Pogledajte na Amazonu

2. YF2009

Ako vam je osiguranje kvalitete prioritet tijekom kupnje igraćeg kontrolera, ne tražite dalje. Ovaj obrazac YF2009 ima Apple MFi certifikat i možete računati na kvalitetu proizvoda. Jedna od najboljih stvari je da kontroler podržava većinu igara iz App Storea, a također besprijekorno surađuje s Apple TV-om.

Ugrađena litijeva baterija omogućit će vam da satima uživate u svojim omiljenim igrama. Osim toga, ima i posebno mjesto za vaš iPhone, samo mjesto na kontroleru i uključenu igru. Na kraju, nema dostupnih izbora boja.

USP: MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

3. Loong

Oh, ovaj izgleda dobro za sve vrste igara, zar ne? Uz trendovski dizajn, Loong vam odmah upada u oči.

Zahvaljujući izuzetno odzivnim tipkama nudi vam veću fleksibilnost. Dakle, bilo da je riječ o skakanju, okretanju ili gađanju, sve možete obaviti sa željenim njuhom. O da, Loong ima podršku za mnoštvo igara tako da vam nikad neće nedostajati mogućnosti.

USP: Trendi dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. LUDA GIGA

Sviđa mi se ova ponuda MAD GIGA-e. Izgleda prilično kompaktno i sadrži vrlo odzivne gumbe. Stoga nećete morati uložiti dodatni napor kako biste ostali u potpunoj kontroli tijekom igranja igara. Kao igrač, to je upravo ono što biste željeli imati, posebno kada se borite protiv više igrača odjednom.

Primarno je raditi s raznim igrama poput borbe, beskonačnog trčanja i još mnogo toga. Štoviše, ovaj bežični kontroler igara možete koristiti ne samo sa svojim iOS uređajem već i s Androidom i Windows PC-om.

USP: Široka kompatibilnost

Pogledajte na Amazonu

5. SteelSeries Stratus

Ovo je druga kontrola igre tvrtke SteelSeries na ovom popisu. Obdaren tipkama osjetljivim na pritisak, omogućuje vam kontrolu igre s potrebnom preciznošću. Četiri LED diode pokazuju status igrača tijekom igranja više igrača. Sadrži klizač za uključivanje / isključivanje koji vam omogućuje uštedu baterije kada je ne koristite. Akcijski gumb kodiran bojom poboljšava doživljaj. Nudi deset sati igranja.

Podržava iPhone, iPad i iPod. Nažalost, to ne radi uz Apple TV.

USP:USP: Akcijski gumbi označeni bojom

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Željeli biste na brzinu pogledati ove zanimljive postove poput najboljih svemirskih pucačina za iPhone, akcijskih igara, vrhunskih alternativa Super Mario Runu itd.

Dakle, jeste li odabrali bilo koji od ovih kontrolera igara za svoj iOS uređaj ili Apple TV? Bilo bi lijepo znati svoj odabir u komentarima ispod.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found