Blog

Kako povećati i smanjiti video na iPhoneu i iPadu

Alati za video i fotografije na iPhoneu i iPadu prilično su nevjerojatni. Sada, dok gledate video u aplikaciji Fotografije, možda ćete htjeti povećati i pogledati neke sitnije detalje. Pa, iOS vam to omogućuje vrlo naporno. Koraci za zumiranje videozapisa slični su onim za zumiranje fotografije. Pretpostavimo da gledate videozapis s djetetovim rođendanom. Sada želite povećati i vidjeti njezin osmijeh ili njezino uzbuđenje dok reže tortu. Pomoću sljedećih koraka možete zumirati videozapis da biste vidjeli stvari iz bližeg pogleda.

Kako povećati ili smanjiti videozapise na iPhoneu i iPadu?

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Fotografije na iPhoneu / iPadu.

Korak 2. Sada prijeđite na video koji želite pogledati. Onda ga igraj.

Korak # 3. Dok se videozapis reproducira na ekranu, povucite prstima za zumiranje. Sad možete izbliza pregledati objekt. Da biste se vratili na izvornu veličinu, uhvatite i videozapis će se smanjiti.

Također možete koristiti aplikacije fotoaparata nezavisnih proizvođača, kao što je Videon, za povećavanje i smanjivanje videozapisa na iPhoneu.

Sada uživajte u gledanju videozapisa svojih najmilijih i izbliza pogledajte te prekrasne pokretne slike.

Recite svoje:

Tako možete poboljšati iskustvo gledanja videozapisa na iOS uređaju! Imate li povratnih informacija za nas? Slobodno ga podijelite s nama u komentarima.

Želite uputiti i ove postove:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Najbolje uređivanje fotografija za iPhone i iPad aplikacije
  • 10 najboljih kolažnih aplikacija za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje glazbe za iPhone i iPad