Blog

Kako postaviti hitni medicinski ID na iPhone i iPad

Pretpostavljam da ste svi dobro upoznati s aplikacijom Health koja je dostupna na iPhoneu. Najbolji dio postavljanja hitne medicinske iskaznice je taj što svima osim vama lako možete pristupiti izravno s zaključanog zaslona. Oni mogu dobiti ideju o vašim zdravstvenim problemima i pokušati pomoći što je prije moguće. Ako već niste postavili medicinsku iskaznicu, pravo je vrijeme da to učinite. Postupak je jednostavan i teško da traje nekoliko minuta. Pogledajmo!

Kako postaviti hitni medicinski ID na iPhoneu

Korak 1. Pokrenite aplikaciju Health sa početnog zaslona iPhonea.

Korak 2. Dodirnite „Medical ID“ u donjem desnom kutu → Sada dodirnite „StvoritiMedicinskiiskaznica”Kako biste počeli dodavati svoje zdravstvene podatke.

Korak # 3. Na sljedećem zaslonu unesite sve svoje medicinske podatke, uključujući alergije, zdravstveno stanje, detalje o kontaktima za hitne slučajeve i sve posebne napomene. To će biti korisno u slučaju nužde i svi oko vas mogu brzo pristupiti tim detaljima.

Korak # 4 Nakon što završite s dodavanjem detalja, uključite "Prikaži zaključano". Ova je značajka neobavezna, ali se visoko preporučuje. Razlog je taj što će svi detalji koje ste unijeli biti vidljivi drugima, čak i ako je vaš iPhone zaključan lozinkom.

To je sve; sada možete izaći iz aplikacije Health i zaključati iPhone. Možete potvrditi radi li ne prevlačenjem prema gore Lozinka zaslon, a zatim tapkajući Hitno nakon čega slijedi tapkanje Medicinskiiskaznica. Iako je ova značajka neobavezna, toplo preporučujemo da je postavite ako imate ozbiljnih ozljeda ili zdravstvenih problema.

Javite nam svoje povratne informacije o gornjem članku komentirajući dolje.