Blog

Kako blokirati ljude da vam ne šalju poštu na iPhoneu

Ako ste primali puno e-poruka s neželjenom poštom, bilo bi više prilika u kojima bi se važne e-adrese mogle izgubiti u svim smećima i neželjenoj pošti. To mi se stalno događa, pa znam koliko je to iritantno. Ali, jeste li znali da možete blokirati i ljude da vam ne šalju poštu? Da, definitivno držite tu neželjenu poštu. Slijedite upute kako biste vidjeli kako možete blokirati neželjenu e-poštu u aplikaciji Mail na iOS 13 i iPadOS uređaju. Ako niste osoba s Apple Mailom, onda se ne morate brinuti jer biste lako mogli blokirati i ljude s Gmaila.

Za većinu pojedinaca danas su e-adrese postale dijelom njihova života, bilo osobnog ili profesionalnog. Naš primarni medij za razmjenu informacija i drugih detalja su e-poruke i kad su pretrpane neželjenom poštom, osjećamo se kao da nam je život pretrpan. Budući da su e-mailovi ogroman dio našeg života, bolje je da pošiljatelje neželjene pošte držite na dohvat ruke. Pomoću ovog vodiča možete jednostavno blokirati ljude da vam ne šalju e-poštu u iOS 13 i iPadOS kako bi imali neželjeni poštanski sandučić.

Kako blokirati neželjenu e-poštu u aplikaciji Mail na iPhoneu i iPadu u iOSu 13

Korak 1. Pokrenite Mail aplikacija na vašem iPhoneu ili iPadu.

Korak 2. Odaberite E-mail od strane pošiljatelja kojeg želite Blok.

Korak # 3. U zaglavlju pošte dodirnite E-poštu pošiljatelja da biste otvorili Kontakt podaci pošiljatelja.

Korak # 4. Dodirnite Blokiraj ovaj kontakt i potvrdite svoju akciju tapkajući na Potvrdite Block opcija u skočnom dijalogu.

(Bilješka: Isti postupak možete ponoviti i za deblokiranje osobe.)

Korak # 5. Napokon, dodirnite Gotovo.

Čestitamo, upravo ste naučili kako zadržati neželjenu e-poštu u Bayu.

Odjava ...

I to je kraj ... Nadam se da nakon prolaska kroz ovaj vodič nećete trebati satima dotjerivati ​​poštanski sandučić i razbacivati ​​svu poštu neželjenih osoba i drugih neželjenih ljudi. Javite nam u komentarima ispod ako vam treba pomoć u vezi s vašim novim iPhoneom 11 serije ili iOS 13.

Povezane objave:

  • Kako koristiti roditeljsku kontrolu za Apple Arcade na iPhoneu i iPadu
  • Dopusti nepouzdane prečace u iOS 13 i iPadOS
  • Kako obrezati i obrezati videozapis u iOS 13 na iPhoneu i iPadu
  • Kako koristiti Nađi moju aplikaciju na iPhoneu i iPadu: Cjelovit vodič