Blog

Kako pregledati svoje treninge u aplikaciji Activity na iPhoneu

Sjednice vježbanja dragocjeno su vam vrijeme kako biste život učinili ljepšim i zdravijim. Zbog toga je obavezno provjeravati svoje treninge u aplikaciji Activity. Također je za nakaze iz fitnessa obavezno pripaziti koliko su vremena radili, koliko su kalorija sagorjeli, puls, udaljenost koju ste prevalili / prepješačili i ostale važne informacije o vašem vježbanju.

Srećom, iOS 9.3 predstavio je novu značajku Workouts. A ovo vam govori više o vašem režimu kondicije. Svojim Apple Watchom možete lako pratiti detalje prikupljene Apple Watchom sinkroniziranim s vašim iPhoneom. Pročitajte ove podatke u nastavku i pratite tjelesnu aktivnost u aplikaciji Aktivnost.

Kako pregledati svoje treninge u aplikaciji Activity na iPhoneu

Prije nego što nastavite, uvjerite se da je vaš Apple Watch sinkroniziran s vašim iPhoneom.

Pokrenite aplikaciju Activity na svom iPhoneu → Sada dodirnite ikonu Workouts koja se vidi u donjem središtu zaslona vašeg iPhonea → Ako je vaš iPhone nije uparen uz Apple Watch naći ćete ispod zaslona:

Nakon što sinkronizirate Apple Watch s iPhoneom, pokrenite aplikaciju Workout na Apple Watchu.

Sada možete vidjeti sve vježbe u značajci Vježbanja u aplikaciji Aktivnost na iPhoneu.

Imajte na umu da će se u značajci Vježbanja svi vaši treninzi prikazivati ​​po mjesecima. Ako želite vidjeti pojedinačne treninge, morate tapkati na jedan dan. Pokazat će brojne treninge, vrijeme koje ste potrošili na treninge i kalorije koje ste sagorjeli tijekom treninga.

Dodirnite pojedinačne treninge za prikaz pojedinosti svakog treninga.

Napokon, detalje vježbanja možete podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama. Dodirnite onu ikonu Dijeljenje koja se vidi u gornjem desnom kutu zaslona vašeg telefona. Izazovite svoje prijatelje da više vježbaju nego što ste vi radili.

Jednom kada podijelite detalje vježbanja, ne zaboravite podijeliti ove prekrasne informacije na društvenim mrežama.

ČITAJ VIŠE:

  • Aplikacija Activity ne radi na Apple Watchu i iPhoneu