Blog

Najbolje kožne futrole za iPad Pro za 2,9-inčne 2021. godine

Appleov iPad Pro nesumnjivo je remek-djelo u računalstvu s tabletima. Stoga je zaštita od normalnih šokova i padova na vrhu popisa za sve nas. Uzimajući ovu svrhu u obzir, ranije smo dali popis iPad Pro futrola, koje se sastoje od futrola za folio i futrola za tipkovnicu. U današnjem pregledu izabrali smo najbolje kožne futrole za iPad Pro 12,9-inčne, koje neće samo zaštititi vaš iPad Pro već i ostaviti značajan utjecaj stila kamo god krenuli.

Appleov iPad Pro nesumnjivo je remek-djelo u računalstvu s tabletima. Stoga je zaštita od redovnih šokova i padova na vrhu popisa za sve nas. Uzimajući u obzir ovu svrhu, ranije smo dali popis iPad Pro futrola, koje se sastoje od futrola za folio i futrola za tipkovnicu. U današnjem pregledu izabrali smo najbolje kožne futrole za iPad Pro 12,9-inčne, koje ne samo da će zaštititi vaš iPad Pro, već će ostaviti značajan utjecaj na stil kamo god krenuli.

1. rooCase

Iskusite bogati osjećaj sintetičke kože koja izgleda poput gipke šljunčane završne obrade. Ovaj izvršni slučaj plijeni pažnju u sali za sastanke mekim podlogama i snažnim šavovima. Kvaliteta i profinjenost idu ruku pod ruku. Da bi postigao visoku produktivnost, rooCase nudi ugrađeni ručni remen na stražnjoj strani. To pruža sigurnost vašem iPadu i uređajem možete učinkovito upravljati samostalno.

Možete prilagoditi svoj iPad Pro i koristiti ovaj slučaj kao postolje za gledanje YouTube videozapisa, filmova i drugih vizualnih sadržaja. Upotrijebite njegovo kopčanje i uživat ćete u savršenom portretnom načinu savršene slike.

USP: Moderan i svestran

Pogledajte na Amazonu

2. Ztotop

Uzorak rešetkaste saće zapažena je značajka Ztotopove kožne futrole za iPad Pro. Ovaj uzorak oslobađa više od 80% topline i održava vaš iPad Pro hladnim. Zračni jastuk ne samo da poboljšava performanse vašeg uređaja već ga i štiti od udaraca. Za zaštitu cijelog tijela, Ztotop je upotrijebio izdržljivu vanjsku površinu od PU kože.

Značajka automatskog spavanja / buđenja štedi bateriju vašeg iPada; njegov magnetski pametni poklopac automatski budi vaš uređaj i uspava ga kad zatvorite poklopac.

USP: Uzorak rešetkastog saća

Pogledajte na Amazonu

3. ProCase

Kožna futrola ProCase za iPad Pro ima četiri različite boje i izrađena je od vrhunske kompozicijske kože. Mekana unutrašnjost osigurava zaštitu od ogrebotina; također, ima i više utora za prikaz na vašem iPad Pro s različitim anđelima. Druga značajka sastoji se od magnetskog zatvaranja i značajke automatskog buđenja / spavanja. Na kraju, precizni rezovi omogućuju vam brz pristup svim priključcima i funkcijama.

USP: Otmjena futrola za folio

Pogledajte na Amazonu

4. FYY

FYY uvijek donosi nešto novo za korisnike iPhonea i iPada. Ova futrola za iPad Pro izrađena je od prave kože, ali ova prava koža koristi se samo za vanjske dijelove. Za unutrašnjost je FYY koristio PU kožu. Moćni dizajn blistava je značajka ovog kućišta; struktura dva u jednom jedinstvena je i praktična.

Ovaj futrolu možete koristiti za ured i putovanja jer se torbica može pohraniti velikim kapacitetom za iPad uređaje poput kabela za punjenje, hands-free, AirPods i još mnogo toga. Istražite njegov multifunkcionalni dizajn koji vam omogućuje pohranu kreditnih / debitnih kartica i valute. Kućište je dostupno u četiri žive boje: crnoj, smeđoj, crvenoj i cijan.

USP: Struktura dva u jednom

Pogledajte na Amazonu

5. VORI

Dizajn remena ovog iPad kožnog kućišta savršen je primjer inteligentnog dizajna. Kad ne koristite uređaj, stavite remen na prednji poklopac. Remen će čvrsto držati poklopac tako da vaš iPad Pro bude zaštićen od prašine i slučajnih padova. Precizni izrezi omogućuju vam pristup osnovnim priključcima i tipkama na tabletu.

Vori-jeva iPad Pro torbica daje vam tri utora za podešavanje kuta gledanja tijekom gledanja videozapisa i filmova. Dizajn ima izvanrednu razinu sofisticiranosti; ova se sofisticiranost postiže izvrsnom obradom vrhunske sintetičke kože.

USP: Sofisticirani dizajn

Pogledajte na Amazonu

6. iVAPO

iVAPO donosi jednostavan dizajn u ovom kožnom kućištu iPad Pro, koje se razmeće dizajnom uni-body-a. Ova lagana i tanka futrola za iPad vaš je najbolji prijatelj kamo god krenuli. Njegova klasična tekstura poboljšava ljepotu vašeg uređaja. Provjerite je li magnetsko zatvaranje koje omogućuje automatsko uključivanje / isključivanje uštedjelo život baterije vašeg iPad Pro-a.

Neka vam Apple olovka bude pri ruci pomoću ugrađenog držača olovke na ovom kućištu. Nikada nećete izgubiti olovku jer se držač čvrsto hvata za vašu olovku Apple. Kada želite koristiti olovku, samo izvucite olovku iz rupa.

USP: Dizajn uni-tijela

Pogledajte na Amazonu

7. MoKo

MoKo je jedna od vodećih marki koja proizvodi visokokvalitetne futrole za iPhone i iPad. Ova PU kožna futrola tanka je i lagana; međutim, tvrdi uvez štiti vaš iPad Pro od slučajnih padova i ogrebotina. U ovom je slučaju minimalna količina pa biste stoga voljeli držati iPad u rukama.

MoKo-ov iPad Pro slučaj nudi prikladan položaj postolja koji vam omogućuje da tipkate sadržaj i gledate filmove / videozapise na velikom uređaju.

USP: Unutrašnjost od mikrovlakana

Pogledajte na Amazonu

8. Alston Craig

Još jedno pridruživanje premium klubu slučajeva; Alston Craig ručno je izrađen od vintage prave kože. Ponosi se značajkom magnetskog zatvaranja koja također podržava opciju automatskog buđenja i spavanja. Ako govorimo o pristupačnosti, ona podržava mnogo različitih mogućnosti gledanja. To nije samo slučaj; to je luksuz. Ovo je jedna od najboljih kožnih futrola za iPad Pro.

USP: Ručno izrađena

Pogledajte na Amazonu

9. Vivefox

Korištenje iPad Pro s velikim zaslonom s tipkovnicom ima brojne prednosti. S kožnom futrolom Vivefoxa nećete trebati kupiti dodatnu tipkovnicu, ona dolazi u kutiji. Tipkovnica je odvojiva i s futrolom možete koristiti samo iPad Pro. Osim toga, precizni rezovi na kućištu omogućuju vam puni pristup svim priključcima i tipkama.

Dizajn folio također omogućuje više položaja gledanja pomoću ugrađenog postolja. Također podržava značajku automatskog buđenja i spavanja, zahvaljujući mehanizmu magnetskog zatvaranja. Na kraju, dostupne su četiri opcije boja.

USP: Uključena odvojiva tipkovnica

Pogledajte na Amazonu

10. NALOGI

COCASES predstavlja pametnu masku za futrolu koja je savršena za vaš iPad Pro 12.9 (2017). Podesite nosač kućišta i možete ga koristiti bez ruku. Kako bi smanjio opterećenje, COCASES je dizajnirao ovaj slučaj za jednostavno tipkanje, slanje e-pošte, igranje i gledanje video zapisa.

Ovaj izvršni kofer ima utore za kartice za pohranu kreditnih kartica, SD kartice i nešto novca u džepu. U ovom slučaju također možete umetnuti račune i dokumente. Držač olovke čvrsto vas hvata za olovku.

USP: Višenamjensko kućište

Pogledajte na Amazonu