Blog

Najbolji zvučni barovi s Dolby Atmosom za Apple TV 4K

Podrška za Dolby Atmos nesumnjivo je najveći naglasak za tvOS 12. Još bolje, čini Apple TV 4K jedinim set-top boxom s podrškom za 4K i Atmos. Štoviše, učinit će iTunes najvećom platformom koja ima podršku za filmove podržane od Dolby Atmos. Želite li doživjeti kinematografski zvuk? Poredali smo najfinije zvučne trake s Dolby Atmosom za Apple TV 4K.

To je prvenstveno tehnologija surround zvuka koja je dizajnirana za rad s do 128 audio zapisa. Osim toga, omogućuje i povezane podatke o prostornom audio opisu poput podataka o automatizaciji mjesta ili pomicanja.

Pa, što Dolby Atmos čini tako uzbudljivim? Ova se nova tehnologija zvuka može puno svidjeti. Ovaj pokretni zvuk ispunjava vašu sobu izvanrednim zvukom i neprimjetno struji oko vas, čime u potpunosti transformira vaše vrijeme za medije!

# 1. Sony X9000F

Iskoristite Dolby Atmos na 2.1-kanalnoj zvučnoj traci! Što se kvalitete zvuka tiče, Sony X9000F je odmah na vrhu. Ako ste audiofil, sigurno biste ga željeli držati pod svojim radarom.

Zahvaljujući podršci za 4K HDR podršku, osigurava da se ne gubi kvaliteta od izvora do zaslona. Opremljen robusnim zvučnicima, nudi zvuk visoke razlučivosti. Dostupnost HDMI-a, HDMI eARC-a i HDMI ARC-a čine ga jednostavnijim za upotrebu.

USP: Podrška za HDMI, HDMI ARC i eARC

Pogledajte na Amazonu

# 2. Soundcore

Ako ste voljni kupiti vrlo pristupačnu, ali pristojnu zvučnu traku, odaberite Soundcore. Iako se ne može podudarati s kvalitetom zvuka gore spomenutih proizvoda, dovoljno je dobar da živi do cilja.

Pomoću ove zvučne trake dobivate 2,1-kanalni čist zvuk. Štoviše, zvučna je traka spremna za 4K i možete je povezati s kompatibilnim uređajem kako biste uživali u zvuku poput kina u svom domu. Na kraju, nudi i svestrane mogućnosti unosa: HDMI, HDMI ARC, HDMI eARC i Bluetooth 5.0.

USP: Širok raspon mogućnosti povezivanja

Pogledajte na Amazonu

# 3. Samsung HW-K950

Samsung HW-K950 / ZA jedna je od najboljih zvučnih traka na tržištu. Ono po čemu se ističe je 15 snažnih zvučnika koji nude kristalno čist zvuk. Pržionica uključuje četiri pokretača usmjerena prema gore koji dodatno pojačavaju kvalitetu zvuka.

Trodimenzionalnim zvukom oduševljava vas do srži i čini gledanje filmova kino doživljajem. Pruža izvrstan 5.1.4-kanalni zvuk koji vas obavija sa svih strana.

Sljedeća značajna značajka ove zvučne trake je što dekodira DTS sadržaj na DTS 2.0, a zatim koristi prednost vrhunske tehnologije surround zvuka za miješanje signala kako bi pružio uronjen zvuk.

USP: 5.4.1-kanalni zvuk

Pogledajte na Amazonu

# 4. LG SK10Y

Kad govorite o najboljim zvučnim trakama, LG-jev SK10Y je upravo tamo. Audio tehnologija Meridian pomaže mu pružiti zapanjujuću kvalitetu zvuka. U mogućnosti je reproducirati stereo zvuk bez gubitaka u kvaliteti do 24-bit / 192kHz.

Veće brzine uzorkovanja i dubina bita nude audio visoke razlučivosti. Postoji još jedna zapažena kvaliteta koja je čini vrhunskom zvučnom trakom - mogućnost unosa i izlaza 4K signala bez gubitka kvalitete. Stoga ćete s užitkom gledati 4K sadržaj na vašem Apple TV-u.

USP: Audio tehnologija Meridian

Pogledajte na Amazonu

# 5. Sony ST5000

Iskoristite Dolby Atmos na najbolji način u 7.1.2-kanalnoj zvučnoj traci snage 800 W! Što se kvalitete zvuka tiče, Sony ST5000 je na samom vrhu. Ako ste audiofil, sigurno biste ga željeli držati pod svojim radarom.

Zahvaljujući podršci za 4K HDR podršku i HDCP 2.21, osigurava da se ne gubi kvaliteta od izvora do zaslona. Opremljen robusnim zvučnicima, nudi zvuk visoke razlučivosti. Dostupnost 3 HDMI ulaza i HDMI ARC čine ga jednostavnijim za upotrebu.

USP: Zvuk visoke razlučivosti

Pogledajte na Amazonu

# 6. Pioneer FS-EB70

Ako ste voljni kupiti vrlo pristupačnu, ali i pristojnu zvučnu traku, odaberite Pioneer FS-EB70. Iako se ne može podudarati s kvalitetom zvuka gore spomenutih proizvoda, dovoljno je dobar da živi do cilja.

Pomoću ove zvučne trake dobivate 3.1.2-kanalni čisti zvuk. Sadrži prilično uglađeni AV centar s višekanalnim pojačavanjem. Opremljen DTS Play-Fi-om, omogućuje vam neometano strujanje glazbe sa vaših kompatibilnih uređaja.

Korištenjem njegove aplikacije "DTS Play-Fi" moći ćete odjednom upariti više zvučnika s omogućenom Play-Fi tehnologijom kako biste stvorili fantastičan sustav s više soba. Štoviše, tu je i praktični optimizator refleksa koji vam omogućuje željenu kontrolu nad efektima visine.

USP: Refleksni optimizator

Pogledajte na Amazonu

Što je s kupnjom 4K televizora koji dolazi sa Soundbarom? Postoji nekoliko značajnih imena koja bih volio spomenuti na ovom popisu.

Najbolji 4K televizori sa Soundbarom

# 1. Sony KD70X690E 4K televizor sa Soundbarom

Sony KD70X690E kompletan je paket - 70-inčni 4K LED televizor i 2,1-kanalna zvučna traka s Dolby Atmosom. Međutim, najbolja stvar u vezi s tim je što cijena (1.511) nije previsoka, s obzirom na to što dobivate u cijelom paketu.

Ako se igrate s idejom da uz zvučnu traku nabavite i vrhunski 4K televizor, ovaj mora biti jedna od boljih opcija. Prikazuje zadivljujuću kvalitetu slike s izvrsnim kontrastom, bojom i detaljima.

Što se tiče zvučne trake, ona je pripremljena da pruži zadivljujuću kvalitetu zvuka. Sportskog, elegantnog i modernog dizajna, lako se može složiti s vašim prekrasnim uređenjem doma.

USP: Impresivan zvuk

Pogledajte na Amazonu

# 2. LG 55SK8000PUA s 2,1-kanalnom zvučnom trakom

Kvaliteta koja se ističe za "LG 55SK8000PUA" je sposobnost prikazivanja živopisnije kvalitete slike. Prikazivanje elegantnog zaslona koji besprijekorno nadopunjuje super UHD nano ćelijski zaslon koji pojačava preciznost boja sa širim spektrom boja.

Ovaj napredni zaslon otkriva 64 puta bogatije boje od običnog televizora. Opremljen je sa sedam naprednih procesora koji smanjuju video šum i prikazuju privlačnu HDR sliku. 2.1-kanalna zvučna traka proizvodi Dolby Atmos zvuk visoke razlučivosti. Općenito, vrijedi ozbiljno pogledati.

USP: Sedam naprednih procesora

Pogledajte na Amazonu

To je to, ljudi!

Vaš odabir?

Sad kad ste zavirili u sve najbolje kandidate, javite nam koji se čini više obećavajući za vaš specifični zahtjev? Osim toga, također nam recite o onom koji biste željeli vidjeti u gornjem pregledu.

Budite sigurni, nastavili bismo dodavati još zvučnih traka u ovu postavu. Dakle, ostanite uz nas.

Željeli biste zaviriti u:

  • Koristite Apple TV kao zaslon konferencijske sobe
  • Kako postaviti i koristiti kućno dijeljenje na Apple TV-u
  • Najbolji 4K monitori za Apple TV 4K