Blog

Najbolje igre za iPhone i iPad za predškolsku djecu 2021. godine

Kad poučavanje ima zabavan element, učenje automatski postaje radosno. Dakle, umjesto da djecu prisiljavamo na učenje, moramo učiniti stil poučavanja i predmet zanimljivim kako bi učenici mogli istinski uživati ​​u lekcijama.

Ako vam je kao roditelju, ako vam je malo teško natjerati vašeg malog prvaka da uči osnovne stvari poput brojeva, oblika, boja i još mnogo toga, krajnje je vrijeme da uzmete pomoć najboljih iOS igara za predškolce. Kroz zanimljivo igranje i zagonetke, ove dječje aplikacije ne samo da zabavljaju već i razvijaju mnoge kognitivne vještine.

Da ne spominjem, fantastičan sustav nagrađivanja koji vašeg mališana drži motiviranim i gladnim za specijalnim blagodatima poput privlačnih naljepnica. Bez ikakvog odlaganja, istražimo pregled!

1. Prljava farma

Ako je vrijeme da se urnebesno upoznate s domaćim životinjama, "Prljava farma" predaje prvoj predškolskoj igri. I postoji puno dobrih razloga da ga odmah odaberete.

Prvo i najvažnije, ova se aplikacija može pohvaliti ugodnim korisničkim sučeljem i učenje čini vrlo intrigantnim. S mnogim mini igrama, vaše će se dijete željeti više puta vraćati na farmu.

Mužnja krava, striženje uvijek preslatkih ovaca, hranjenje kunića i čišćenje konjskih zuba neke su od aktivnosti koje će vašeg mališana držati zakačenim. I oh, vaše će dijete također dobiti priliku voziti traktor na polju i teže se mučiti berući kurje oči.

Cijena: Besplatno / 1,99 USD za punu verziju

preuzimanje datoteka

2. Igre za učenje mališana

Prepuna tona uzbudljivih obrazovnih igara, ova bez napora može postati miljenica vašeg brzorastućeg mališana. Isto!

Tijekom sudjelovanja u igrama vaša će beba dobiti znanje o oblicima, brojevima, bojama, ABC-ima i puno više. Izgradnja kamiona i igranje sa životinjama nešto su u čemu će vaša beba jako uživati.

A uz mnoštvo zagonetki, učenje će se uvijek činiti privlačnim. Da ne spominjem, predškolci također imaju priliku napraviti vlastitu divnu farmu i lude naljepnice.

Cijena: Besplatno / 5,49 USD za mjesečnu pretplatu

preuzimanje datoteka

3. Predškolske igre – Zoolingo

Neka vaše dijete ima loptu s animiranim životinjama! "Zoolingo" ima puno trikova u rukavu.

Uz ogroman popis igara i obrazovnih zagonetki, ova predškolska aplikacija podučava predškolcima i vrtićarima nekoliko važnih stvari poput abecede, brojanja, brojeva, imena životinja. Postoji više od 200 razina, a svaka od njih osmišljena je ne samo da podučava nove stvari već i na drugačiji način.

Zahvaljujući zvučnim i tekstualnim uputama, manja je vjerojatnost pojave zabune. Povrh svega, Zoolingo ima podršku za 16 jezika, tako da vaše dijete može učiti na željenom jeziku.

Cijena: Besplatno / 6,99 USD za pro verziju

preuzimanje datoteka

4. Dječja akademija talentirana i nadarena

"Dječja akademija" dizajnirana je za njegovanje nekoliko ključnih stvari poput poboljšanja koordinacije očiju i ruku, vještina čitanja, izoštravanja uma i još mnogo toga. Sadrži preko 5000 obrazovnih igara, zajedno sa stručno izrađenim videozapisima koji pomažu djeci da lako savladaju osnove.

Ovisno o interesu vašeg djeteta, idealno možete klasificirati, razvrstati ili podudarati igre. Radni listovi proširene stvarnosti dodaju posve novu dimenziju učenju.

Prekrasno okruženje i animirani likovi dodaju još perja na svoj poklopac. Osim toga, sustav nagrađivanja uvelike pomaže u održavanju vašeg djeteta motiviranim da pruži najbolje.

Cijena: Besplatno / 2,99 USD za puni ABC

preuzimanje datoteka

5. Razvrstavanje slagalica za djecu

Odaberite ovu da naučite svoje dijete kako savršeno razvrstavati i klasificirati predmete. Uz 12 prekrasnih okruženja, igra također može poboljšati mnoge druge vitalne stvari poput koordinacije ruku i oka, koncentracije, vizualne percepcije i rječnika.

Bez obzira na to je li zaslon ludog psa, zaslon urnebesnih vjeverica ili moje kućno mjesto, igra ima puno dodataka koji će dugo zadržati netaknut interes djece. Mini ploče su zaista uzbudljive za igru ​​i temelje se na rastućoj težini. Dakle, kako vaše dijete nastavlja s igrama, poteškoća će se postupno povećavati.

Štoviše, nudi sjajno vrijeme igranja i za roditelje i za djecu, tako da učenje postaje ugodno iskustvo.

Cijena: Besplatno / $ 4.99 za otvaranje svih ploča

preuzimanje datoteka

6. Predškolske igre-učenje djece

Kad vam je na raspolaganju mnoštvo lijepo izrađenih igara, razvijanje kognitivnih vještina uz zabavu srca sitnih mališana nikad nije velika stvar. Ova jedna od najcjenjenijih iOS aplikacija za malu djecu može se puno svidjeti.

Kroz radosne igre i kvizove aplikacija može razviti brojne važne vještine poput rješavanja problema, matematike, pažnje i slušanja itd. Zahvaljujući neograničenoj igri i sjajnom sustavu nagrađivanja, osigurava da djeca nikad ne dobiju dovoljno igre.

Budući da je potpuno prilagodljiv, možete fino prilagoditi sve prema ukusu vašeg djeteta tako da mu igranje bude privlačnije. Nadalje, pruža korisne glasovne naredbe na čak 12 različitih jezika.

Cijena: Besplatno / $ 4,99 za pristup 16 predškolskih igara i uklanjanje oglasa

preuzimanje datoteka

7. ABC abecedna fonika

Želite da vaša beba brzo savlada ABC? Preporučio bih vam da isprobate ovu aplikaciju.

Najviše mi se sviđa ova edukativna aplikacija za predškolsku djecu koja je u potpunosti prilagodljiva. Na primjer, možete dodati svoj glas, pa čak i uključiti svoje omiljene stavke. Savršeno, ako uvijek želite da proces učenja bude intrigantan.

Sljedeća značajna značajka aplikacije ovog djeteta je da automatski prilagođava razinu težine tako da nema šanse za bilo kakvu iznenadnu blokadu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Broji do 100 za djecu, malu djecu

Kako samo ime čini kristalno jasnim, "Count To 100 For Kids" osmišljen je da pomogne mališanima i predškolcima da nauče broj od 1 do 100. Igra je prilično jednostavna i čini učenje brojevima zabavnim.

Što se tiče igranja, ovdje se radi o povezivanju točaka kako biste naučili stvari poput brojanja, abecede, oblika, vozila i životinje. Postoji i cool vizualna igra u kojoj će vaše dijete naučiti usporedbu i razumjeti značenje veće od, manje od i jednako.

Uz prikladnu glazbu i privlačnu animaciju, čitav gameplay čini radosnim iskustvom. Štoviše, nudi i nevjerojatne poklone kako bi djeci osigurali da igra nikada ne bude dosadna.

Cijena: Besplatno (3,99 USD za punu verziju)

preuzimanje datoteka

9. Čitanje jaja - naučite čitati

Ako svoje dijete pokušavate naučiti brže čitati, "Čitanje jaja" bio bi puno bolji odabir. Pruža stručno osmišljene tečajeve za djecu od 2-13 godina.

Zahvaljujući zabavnim aktivnostima i igrama, vaše će dijete moći lako naučiti stvari. Postoji nekoliko zamišljeno stvorenih videozapisa koji će unijeti više radosti u učenje i zadržati dosadu.

Osim toga, knjige pročitane naglas ne samo da pomažu mališanima da brzo čitaju, već im nude i fonemsku svijest, kao i znanje o abecedi. Još bolje, izvještaji o napretku u stvarnom vremenu osiguravaju da ste potpuno svjesni koliko dobro vaše dijete uči i koja su područja na kojima još uvijek treba poboljšati.

Cijena: Besplatno / 9,99 USD za Premium verziju

preuzimanje datoteka

10. Igre za predškolsko učenje za djecu

Javna je tajna da djeca uživaju u zabavnim i zanimljivim igrama. A s ovom će aplikacijom vaš mali šampion imati pristup osamnaest lijepih igara u različitim kategorijama, uključujući boje, abecede, brojeve, oblike i veličine.

Osim što će pružiti puno radosti, dijete će vam pomoći naučiti mnoge važne stvari vizualnu percepciju, kreativnost i rasuđivanje. Motivira vaše dijete na bolje i također nudi obilje nagrada. Štoviše, dijete će prikupiti i puno cool naljepnica nakon postizanja visokih bodova.

Cijena: Besplatno / 1,99 USD za Pro verziju

preuzimanje datoteka

Izvoli!

Koje su glavne slike vašeg prvaka?

Kladim se da ste odabrali neke super aplikacije za svoju bebu, zar ne? S toliko fascinantnih opcija na radaru, vaše dijete ima dovoljno raznolikosti da se ne samo poigrava srcem već i razvije mnoge vitalne vještine. Stoga, iskoristite maksimum iz njih i uključite se u igranje kako biste u učenje unijeli više zabave.

Uhvatite korak s ovim zaokruženjima aplikacija:

  • Najbolje igre s brojevima za iPhone i iPad
  • Obrazovne aplikacije za iPhone i iPad
  • Najbolje iPad aplikacije za učitelje
  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad