Blog

Najbolje iPhone obrazovne igre za malu djecu 2021. godine

Djeca vole igrati smiješne igre i uživaju istražujući stvari koje otkrivaju. Kad smisle sjajno razvijene igre, nauče puno stvari koje ne mogu naučiti samo odlaskom u školu. Stoga je neophodno uvesti lijepe igre za njih. Igre koje ne samo da mogu brzo razviti svoju svijest već im pomažu i da se lijepo provedu. Ovdje je najbolji iPad ili iPhone obrazovne igre koju će vaša djeca voljeti igrati. Više vas ne zanimaju igre bez mozga koje izgleda ne pomažu vašim mališanima, voljeli biste provjeriti naše odabire. Zaronimo unaprijed kako bismo na brzinu pogledali!

1. Zvjezdana šetnja

Ovo je jedna od najboljih edukativnih igara za vaše dijete. Ova aplikacija na vrlo otmjen način podučava vaše dijete o planetima i zvijezdama; držite svoj uređaj na nebu, a aplikacija počinje koristiti ugrađeni žiroskop za usklađivanje karte na vašem zaslonu sa zvijezdama koje se vide s vašeg mjesta.

Ljubazno sučelje pripovjedača i kartona čini vrlo zabavnim učenje o zvijezdama i svemiru. Postoji mnoštvo drugih značajki, a ona je obavezna aplikacija ako vaše dijete voli istraživanje svemira.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Lingokidi

Lingokids nije baš cjelovita aplikacija za igre, ali je dizajnirana za zaigrano učenje engleskog jezika. I to je ono što ga čini tako posebnim.

Najbolji dio ove aplikacije je kolekcija tisuća aktivnosti što učenje čini ne samo lakim već i zabavnim. Osim toga, sadrži preko 3000 riječi za učenje i vježbanje.

Aplikacija ima više razina i dolazi s izvanmrežnim načinom rada. Dakle, vaše dijete može započeti s osnovnom razinom i naučiti engleski čak i izvan mreže. Još jedna značajna značajka je tjedno izvješće koje vam omogućuje lako praćenje izvedbe vašeg djeteta.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Dječje pjesme

Kids Songs apsolutno je zabavna aplikacija za djecu. Ima 130 pjesama koje pjevaju poput abecede, autobusa, lizalice i još mnogo toga. Djeca će uživati ​​u pjevanju i plesu zajedno sa smiješnim likovima. Ova se aplikacija također može pohvaliti s 90 glazbenih knjiga priča, poput Licitara, Princeze i Magle.

Nove pjesme i priče neprestano dolaze putem ažuriranja. Dakle, uvijek postoji nešto novo što treba potražiti. Dječje pjesme osmišljene su kako bi educirale djecu, pružajući im beskrajnu zabavu. Šareno sučelje i privlačan dizajn osiguravaju da ga vaše dijete nikad nema dovoljno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Bitsboard

Bitsboard je izvrsna edukativna igra namijenjena djeci. Ova se aplikacija može pohvaliti s 25 vrlo impresivnih mini-igara. Možete bez napora izraditi vlastiti set studija i nastaviti s domaćom zadaćom. Također, čak možete preuzeti komplete za učenje od svojih kolega iz škole ili nastavnika.

Ova aplikacija omogućuje vam pristup Bitsboard katalogu koji sadrži nevjerojatne flash kartice i mnoge lezije koje pokrivaju stotine tema. Također vam pomaže u učenju jezika i vrlo snažnom vladanju rječnikom. Ovu aplikaciju možete čak prilagoditi prema želji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Matematika prskanja predškolskih i dječjih vrtića

Ova je igra posebno dizajnirana za podučavanje djece iz matematike u vrlo smiješnom stilu. Najprikladnija je za djecu koja imaju između 3 i 6 godina. Djeca će naučiti brojanje, zbrajanje, oduzimanje, mjerenje i još mnogo toga na lagan način. Također će naučiti koncept geometrije identificirajući 2D / 3D oblike i figure kao i pozicijske riječi.

Kroz igru ​​djeca će uživati ​​i nikada neće imati dosadan trenutak. Ako želite da vaše dijete započne s matematikom i voli svaki dio, ova igra nudi vam najbolju opciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. myBlee Math

Aplikaciju za ovu djecu dizajnirali su učitelji kako bi je učinila perspektivnijom. Aplikacija igre nudi više od 1000 poduka iz matematike K-6. Matematika je tema koje se svi boje, ali s aplikacijom poput igre postaje lakše razumjeti temu. To radi moja matematika myBlee. Aplikaciju već koristi milijun djece kod kuće i u školi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Prve riječi za bebu

Čini se da je "Prve riječi za bebu" za poučavanje djece novim riječima na zabavan način bolji izbor. S dječjim flash kartama, aplikacija olakšava učenje svakodnevnih predmeta. Za nesmetano učenje, sve su kartice podijeljene u 11 kategorija, uključujući vrijeme za jelo, igračke, odjeću i još mnogo toga.

Uz lijepo dizajnirane slike, cilj mu je podučiti više od 120 uobičajenih riječi. Profesionalni izgovor osigurava da vaše dijete može pravilno izgovoriti riječi. Štoviše, privlačne animacije i stvarni zvukovi životinja, beba i vozila čine učenje istinskom radošću.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Uvod u slova

Uvod u slova nevjerojatna je aplikacija koja podučava vaše dijete zvukovima i imenima. Prema zadanim postavkama aplikacija podržava engleski, francuski, njemački i španjolski jezik; ali s ugrađenim studijom za snimanje možete snimati bilo što i koristiti ga u aplikaciji. Aplikacija nije besplatna, ali lakše je djecu poučavati s iPadom nego usmeno, jer su vizualni sadržaji uvijek zanimljiviji samo što zvuče.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

9. Music4Kids

Nije obavezno biti matematičar ili znanstvenik da biste bili uspješni u životu; neka su djeca Bog nadarena umjetničkim talentima. Pomoću aplikacije Music4Kids vaš će mali umjetnik naučiti kako komponirati glazbu.

Postoji i 140 izazova, što djeci djeci potiče da nastave stalno učiti. Kako je aplikacija namijenjena djeci, njezino je korištenje vrlo jednostavno i razumljivo.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

10. Montessorium: Uvod u SAD

Temeljni posao pravog građanina je znati o svojoj zemlji, a ova aplikacija svoj posao obavlja vrlo dobro. Djeca će učiti identificirati svih 50 država. Osim toga, naučit će i prepoznati životinju iz svake države. Jednom kada osjetite da je vaše dijete steklo znanje, možete prijeći na kviz i testirati znanje. Morat ćete potrošiti nekoliko dolara, ali sve vrijedi za zemlju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je poprilično to! Ovo su naše vrhunske edukativne igre za djecu.

Vaš odabir?

Poučavanje male djece zahtijeva od vas da budete inovativniji, osiguravajući da se dosada nikad ne uvuče. Zbog toga ove aplikacije imaju promišljeno dizajnirana poglavlja koja djeci jako privlače. Javite mi svoje povratne informacije o njima i predložite neke od vaših omiljenih aplikacija.

Možda biste htjeli pročitati i ove postove:

  • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre riječi za iPhone i iPad
  • Brojne igre za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za rječnike za iPhone i iPad