Blog

Najbolji iPhone uređaji za čišćenje pohrane za Mac i Windows

Upravljanje kamionom aplikacija, neprekidnim montiranjem "dokumenata i podataka", tajanstvenih "Ostalih" datoteka i ogromne biblioteke medija oduzima puno vremena svima. Pa, kako se nositi s tim narkomanima, a da ne morate potrošiti puno vremena? Pa, uvijek radije koristim pomoć najboljih alata za čišćenje iPhone uređaja za pohranu za radnu površinu kako bih bez napora pronašao i eliminirao suvišne datoteke kad se čini da stvari ne funkcioniraju s jednostavnim hakiranjem.

Ako vam je na vašem iOS uređaju bilo malo teško zbog masovne gomile suvišnih datoteka, iPhone aplikacije za čišćenje mogu vam biti vrlo korisne. Ono što oni u osnovi rade je skeniranje cijelog vašeg uređaja kako bi otkrili sve narkomane koji troše tonu prostora i omogućili vam da ih očistite jednim klikom; omogućujući vam tako povrat puno dragocjene pohrane na vašem iOS uređaju.

Najbolji alati za čišćenje iPhone uređaja za pohranu

1. PhoneClean

Kada je riječ o tome da vaš iPhone držite dalje od nepotrebnih podataka, PhoneClean je nesumnjivo najbolji. Ističe se skeniranjem uređaja i praćenjem suvišnih datoteka koje se mogu ukloniti.

Od predmemorije preglednika, predmemorije aplikacija, izvanmrežnih datoteka do djelomičnih preuzimanja, razvijen je za uklanjanje raznih narkomana s lakoćom. Možete nabaviti i za Mac i za Windows. Da biste saznali više o ovom dobro poznatom iPhone uređaju za čišćenje, krenite ovdje.

 • Kupite PhoneClean Pro za Windows (29,99 USD)
 • Kupite PhoneClean Pro za Mac (29,99 USD)

2. iCareFone

ICareFone tvrtke TenorShare odavno je naš omiljeni odabir zajedno s PhoneCleanom. Dizajniran je da bude super zgodan upravitelj iOS uređaja koji vam omogućuje preuzimanje nadzora nad beskorisnim datotekama, pa čak i rješavanje raznih uobičajenih problema poput rušenja, zamrzavanja itd.

Ono čemu se zaista divim u ovom iPhone uređaju za čišćenje je smisao koji vam omogućuje otkrivanje svih datoteka od kojih nema koristi i puštanje ih s najvećom lakoćom. Bez obzira radi li se o predmemoriji fotografija, zapisnicima rušenja ili predmemoriji aplikacija, iCareFone je potpuno opremljen za njihovo brisanje besprijekorno koliko biste željeli.

Osim uklanjanja beskorisnih datoteka, ovaj softver omogućuje nadogradnju ili nadogradnju firmvera iOS-a bez gubitka podataka. Štoviše, iCareFone kompatibilan je s Mac i Windows PC-ima. Posjetite TenorShare.com za više informacija.

 • Kupite iCareFone (39,99 USD za Windows)
 • Kupite iCareFone (59,95 USD za Mac)

3. iMyFone

iMyFone Umate Pro vrlo je pouzdan iPhone alat za čišćenje pohrane za iOS uređaje. Temeljito skenira vaš uređaj i daje vam do znanja koliko se iskorištenog prostora može očistiti. I samo jednim klikom moći ćete ukloniti cijele nepotrebne datoteke.

iMyFone prikazuje čak 30 vrsta smeća i privremenih datoteka. Sljedeća značajna značajka ovog alata je sposobnost komprimiranja fotografija bez gubitka kvalitete. Stoga možete uštedjeti do 75% prostora za fotografije - izvrsno za iPhone s manje prostora za pohranu! I na kraju, Umate Pro dizajniran je za nesmetan rad s macOS-om i Windowsima.

 • Kupite iMyFone (29,99 USD za Mac)
 • Kupite iMyFone (29,99 USD za Windows)

4. dr.fone - Izbriši

Kada je riječ o upravljanju datotekama i zadržavanju suvišnih podataka, "dr.fone - Erase" je pouzdano ime. Softver vam može pomoći u optimizaciji uređaja tako što ćete očistiti sve beskorisne podatke. Također može pronaći privatne datoteke i izbrisati ih ako više nisu potrebne.

Ako je potrebno, možete ga koristiti za trajno brisanje uređaja kako biste sve pokrenuli ispočetka. Ima vrlo korisničko sučelje koje osigurava praktičniju navigaciju.

Stoga ćete alat moći svladati s lakoćom. Na kraju, "dr.fone - Erase" dostupan je besplatno, ali također možete odabrati nadogradnju na premium verziju (19,95 USD) kako biste koristili sve značajke bez ikakvih ograničenja. Krenite ovamo da biste saznali više o tome.

 • Pronađite više informacija

# 5. Cisdem iPhone čistač

"Cisdem" je dobro promišljeno iPhone sredstvo za čišćenje za koje se tvrdi da vrši do 40% brže skeniranje od svojih kolega. Nakon što sam probao, mogu sa sigurnošću reći da je to jedan od najvještijih alata.

Softver bez napora može otkriti skrivene narkomane i predmemoriju. A nakon što im se uđe u trag, čišćenje svih jedva da traje nekoliko trenutaka.

Osim toga, to su i sve datoteke za spremanje podataka koje se rijetko koriste ili im treba dati ozbiljan izgled. Stoga možete lako odlučiti što učiniti s tim velikim datotekama i dohvatiti tone dragocjene pohrane na vašem iPhoneu. Provjerite više o tome što nudi. (Dostupno samo za Mac)

 • Pronađite više informacija

6. Macgo čistač za iPhone

Macgo iPhone Cleaner pripremljen je da vam ponudi potrebnu kontrolu nad svim zastarjelim i neželjenim datotekama. Stoga upravljanje njima nikad nije velika stvar za vas.

Savršeno dijagnosticira vaš iOS uređaj kako bi otkrio datoteke koje nepotrebno troše puno prostora. Pomoću njega možete očistiti širok raspon podataka poput povijesti poziva, podsjetnika, poruka, fotografija i još mnogo toga.

Ukratko, Macgo je pažljiv kada je u pitanju idealna optimizacija vašeg iOS uređaja za poboljšane performanse. To nije sve, savršeno funkcionira i sa sustavom Windows i macOS.

 • Kupite MacGo (za Mac 39,95 USD)
 • Kupite MacGo (za Windows)

# 7. MobiKin

"MobiKin" obećava da će vaš iOS uređaj biti potpuno bez nereda. I gledajući njegovu učinkovitost, mogu reći da softver može isporučiti robu.

Ovo sredstvo za čišćenje iOS uređaja provodi temeljito skeniranje kako bi otkrilo sve beskorisne datoteke, uključujući one za pohranu. Zatim, samo trebate pogledati sve krivce i odlučiti hoćete li ih zadržati ili odmah izbrisati.

A nakon što uklonite sve te nepotrebne podatke, vaš uređaj ne samo da može dobiti dovoljno prostora za pohranu već će i početi glatko raditi. Štoviše, MobiKin radi s još starijim iPhoneima poput iPhonea 3GS i iPhone 4. Krenite ovdje da biste saznali više.

 • Pronađite više informacija

# 8. iMazing

Otkrio sam da je iMazing vrlo učinkovit u upravljanju datotekama na vašem iOS uređaju. Pomoću njega možete prenositi fotografije naprijed-natrag između iPhonea i računala. Omogućuje vam idealno upravljanje i glazbom.

Možete izraditi sigurnosnu kopiju uređaja kako biste zaštitili sve svoje podatke. Moći ćete spremiti, izvesti, pa čak i ispisati svoje poruke. Provjerite povijest poziva, glasovne bilješke, govornu poštu i savršeno njima upravljajte. Uz to, iMazing je spreman za PC i Mac.

 • Pronađite više informacija

# 9. CleanMyPhone

Kada se čini da suvišni podaci smanjuju brzinu i korisničko iskustvo iPhonea, pragmatični alat za čišćenje pohrane poput "CleanMyPhone" može vam dobro doći iz različitih razloga. Prvo izvodi dubinsko skeniranje kako bi pružio pregled koliko je prostora ostalo na vašem uređaju.

A drugo, imate i mogućnost provjere prostora koji zauzima svaka vrsta datoteke, poput videozapisa, glazbe, fotografija i još mnogo toga. Stoga hvatanje nepotrebnih datoteka nikad nije velika stvar.

Jednom kada shvatite koliko prostora zauzimaju beskorisni podaci, uklanjanje neželjenih stvari povjetarac je. I samo u slučaju da želite malo dublje, možete analizirati sve podatke koje pohranjuju aplikacije i s lakoćom se riješiti narkomana.

Osim toga, olakšava snimanje velikih datoteka tako da ne morate trošiti puno vremena na brisanje manje korisnih podataka.

 • Preuzmi za Mac
 • Preuzmi za Windows

# 10. Syncios

Syncios je moćna iTunes alternativa koja vam omogućuje prijenos do 12 vrsta datoteka, uključujući fotografije, videozapise, kontakte, poruke i još više, između računala i iOS uređaja. Možete ga koristiti za brisanje neželjenih aplikacija, kao i njihovih dokumenata i podataka bez ikakvih muka.

Pregledajte svoju glazbu, TV emisije, podcastove i melodije zvona, a zatim uklonite one koje više ne želite držati na uređaju. Osim toga, ovaj iPhone softver za čišćenje pohrane omogućuje vam brzu izradu sigurnosnih kopija i vraćanje uređaja. I da, postoji i mogućnost izdvajanja podataka iz iTunes sigurnosne kopije. Syncios je savršeno optimiziran za rad s Macom i Windows PC-ima.

 • Pronađite više informacija

To je to, ljudi!

Vaš odabir?

S toliko raspoloživih opcija na raspolaganju, odabir dobre za vaš iPhone možda nije bio težak upit. Javite nam koji je od gore navedenih alata za čišćenje prošao vaš test?

Željeli biste zaviriti u ove postove Kako promijeniti boju docka u macOS-u