Blog

Kako koristiti Facebook profilne slike za iPhone kontakte

U vašoj aplikaciji za kontakt iPhone može biti tisuće kontakata. Ali koliko se kontakata sjećate po imenu? Očito je da se ne možete sjetiti svih kontakata po imenu. Stoga je važno da na kontakt uređaja priložite sliku određene osobe. I opet, da biste dodali sliku kontaktu, morate ručno proći duge korake za svaki kontakt. To je glomazan čin.

Apple je nedavno dodao novu značajku na svoj iPhone / iPad iOS 7 ili noviji. Sada možete koristiti slike profila na Facebooku za kontakt na telefonu ili možete dodati i druge informacije. Možete se povezati sa svojim prijateljima; znati njegovu adresu e-pošte, kućnu adresu i još mnogo toga. Svega nekoliko sekundi posla može sve učiniti za vas.

Kako koristiti Facebook profilne slike kao iPhone kontakte:

Korak 1. Prije svega preuzimanje Facebook aplikaciju na uređaju ako je do sada niste preuzeli.

Korak 2. Pokreni Postavke.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Facebook.

Korak # 4.Prijaviti se koristeći svoj Facebook ID i lozinka.

Korak # 5. Prema zadanim postavkama poslat će vam zahtjev za obavijest tijekom prijave u. Dodirnite Dopustite ovim aplikacijama upotrebu vašeg računa.

Korak # 6. Izaberi Kontakti opciju i okrenite prekidač na.

Korak # 7. Na taj ćete način sinhronizirati sve svoje Facebook kontakte s iPhone kontaktima.

Ako ste se već prijavili, idite na Postavke >Facebook > Uključite Kontakti pod Dopustite ovim aplikacijama upotrebu vašeg računa. Kad završite s postupkom, svi kontakti na Facebooku sinkronizirat će se s kontaktima na telefonu (neko vrijeme treba nekoliko minuta da stupe na snagu.)

Sada idite na aplikaciju iPhone Contact, gdje ćete pronaći sve svoje Facebook kontakte sinkronizirane s aplikacijom za kontakt. Ako ste kontakt već spremili, podaci s Facebooka ažurirat će ih.

Ako je potrebno, u bliskoj budućnosti možete poništiti postavku. Samo idite na zalihu Postavke >Facebook > Isključi Kontakti iz Dopustite ovim aplikacijama upotrebu vašeg računa.

Copyright calisportfest.com 2023