Blog

Najbolje matematičke puzzle igre za iPhone i iPad u 2021. godini

Ako ste matematičar, morate isprobati ove najbolje iPhone i iPad puzzle igre. Uredno su izrađeni i imaju sve sastojke koji satima drže vašu misao i fascinaciju. Osim što će vam dosaditi, ispuniti radost u slobodno vrijeme, oni mogu izoštriti i vaše matematičke vještine. Dakle, pozovite svoje prijatelje da vas izazovu, sakupite mnoštvo dostupnih kovanica, bodova, zlata ili bilo čega drugog što se može ugrabiti, desetkujte protivnike i preskočite sve da budu najbolji igrači. Obavještavajte nas o vašem nevjerojatnom trčanju na vrhu!

1. Sudoku

Ako volite klasičnu matematičku slagalicu, ne biste trebali propustiti "Sudoku!" Igra je pametno izrađena kako bi odgovarala i početnicima i naprednim korisnicima. Uz neograničene rešetke, zanimljiv koncept, s i brzu animaciju, zanosit ćete se satima zabave.

Šest stupnjeva težine kreće se od lakih do složenih kako biste osigurali dovoljno sorti za isprobavanje. Prilagodljivi unos i prikaz omogućuju vam personaliziranje igre sudoku. Oh, aplikacija vas zabavlja puštajući i vašu omiljenu glazbu!

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

2. KenKen Classic

KenKen Classic je matematička igra-slagalica složena u mrežnom formatu. Igra je osmišljena kako bi poboljšala vaše razmišljanje, razmišljanje i vještine koncentracije. Mreže slagalica kreću se od 3X3 do 9X9, pri čemu je prva jednostavna, a druga teška.

Dobivate 50 besplatnih zagonetki za učenje i istraživanje. Slagalica ima i druge pomoćne značajke kao što su savjeti, poništavanje, provjera resetiranja i pauza.

Natječite se s prijateljima i vladajte ljestvicama. I da, objavite svoj rezultat na Twitteru kako biste svima dali do znanja kako se dobro ponašate. Ako ikada poželite razbiti okove i želite koristiti aplikaciju bez ikakvih ograničenja, otključajte više značajki kupnjom u aplikaciji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Kralj matematike

"King of Math" brza je matematička igra. Razina matematike igre uključuje Srednju školu / Srednju školu. Igrat ćete igru ​​kao muški ili ženski poljoprivrednik. Zatim morate poravnati svoj karakter odgovaranjem na matematička pitanja i pojačati svoj ukupni rezultat.

Igra dolazi s deset razina novog dizajna likova i glazbe. Skupite puno pokretanja i zgrabite ekskluzivna dostignuća. Također, usporedite rezultate s prijateljima da biste saznali gdje se nalazite.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Numtris

Numtris je jedna od najintrigantnijih igara koje sam ikad igrao na svom iPhoneu. Igra dolazi s dva jednostavna pravila: da biste uklonili broj, morate spojiti onoliko komada koliko je prikazano na broju. A ako pridružite nekoliko brojeva i ne slijedite pravilo 1, oni će se zbrojiti.

Možete igrati do 300 razina besplatno i sudjelovati na tjednim turnirima kako biste osvojili puno nagrada. Osim toga, moći ćete ga sinkronizirati s iCloudom kako biste imali besprijekorno iskustvo na svojim uređajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. GREG

GREG je spreman za testiranje i vaše brzine i matematičkih vještina. To je jednostavna matematička igra koja kombinira brojeve u mreži kako bi odgovarali datoj. I što dalje idete, igra postaje sve teža.

Igrajte dobro i osvojite tone zlata. A ako ikad zapnete, upotrijebite zaradjeno zlato kako biste shvatili. Pozovite svoje prijatelje da zaključaju zvukove s vama i pokrenite način rada za više igrača za više uzbuđenja.

Igra nudi 35 vrsta postignuća i pruža vam priliku da dominirate na ljestvicama najboljih. Osim toga, GREG je kompatibilan s tri jezika, uključujući engleski, japanski i pojednostavljeni kineski.

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

6. utakmica 10: besplatna matematička slagalica

Match 10 zdrava je igra za vježbanje mozga za sve. Morate uskladiti brojeve da biste dobili 10, kako naziv glasi. Brojevi koje koristite za izradu 10 bodovi su koji za to dobivate. Ali, možete koristiti samo funkciju zbroja i nikakve druge matematičke jednadžbe.

Kupite nagovještaja za nadogradnju, arkadna napajanja i druga napajanja putem kupnji u aplikaciji, u rasponu od 0,99 do 2,99 američkih dolara.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Matematika prije spavanja

Ako za svoje dijete tražite matematičku igru ​​koja voli zabavu, ne biste trebali gledati dalje od "Matematike prije spavanja". Aplikacija nudi matematičke zagonetke kao priče pred spavanje u kojima će vaše dijete zaista uživati ​​u rješavanju.

Sugerira lijep matematički problem svaki dan. Osim toga, također možete istražiti ogromnu biblioteku od 1600 problema s raznim zanimljivim temama poput električnih jegulja i čipsa od čokolade, roller podmetača i flaminga.

Svaki problem dolazi s tri razine izazova: Wee Ones, Little Kids i Big Kids. Uz sjajnu kombinaciju teških i lakih pitanja, čini se da igra nikada neće biti dosadna za vaše dijete.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Matematička slagalica

Glavni razlog zašto sam vrlo visoko ocijenio "Matematičku slagalicu" je neograničeni zabavni element koji unosi u učenje. Tijekom igranja puzzle igara izoštrit ćete svoj mozak zamišljeno izmišljenim zagonetkama. Iako su pravila igara prilično jednostavna, vaše igranje neće naići na dosadu.

Tu su i neke kul pozadine za dodavanje nekih zabavnih elemenata. Iako je aplikacija dostupna besplatno, možete nadograditi na premium (1 USD) verziju igre za pristup svim značajkama bez ikakvih ograničenja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Matematička slagalica

"Matematička slagalica" je ono što biste trebali odabrati da izoštrite svoj um. Igra ima prilično jednostavna pravila i dugo će zadržati vaš interes netaknutim. Pametno prebacujte brojeve da biste riješili zagonetku. Budući da nema vremenskog ograničenja, nećete biti pod pritiskom da izvedete nastup.

Odaberite iz različitih pozadina kako biste u igru ​​unijeli prilagodbu. Osim personalizacije, beskonačnu pomoć možete otključati kupnjom putem aplikacije (2,99 USD.) Uz to, aplikacija podržava dva jezika poput engleskog, ruskog.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Igra brojeva!

"Igra brojeva" izuzetno je zarazna puzzle igra. Igra ima dvije vrlo intrigantne razine. U načinu Levels morate pametno odsvirati 6 albuma sa sve težim pitanjima.

Prihvatite način "Time Attack" za brzo rješavanje zagonetki. A ako se ikad nađete u nevolji, upotrijebite novčiće za pomoć. Dajte sve od sebe da zaradite puno bodova da biste dominirali na ljestvicama prvaka. Još bolje, Numbers Game kompatibilan je s više jezika, uključujući engleski, arapski, katalonski, češki, danski, nizozemski, finski, francuski, njemački, grčki i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!

Koji je vaš odabir?

Znam da su vam neke od ovih matematičkih zagonetki zapele za oko. Koji su oni? Recite nam nešto o njima u komentarima!

Također možete pročitati:

  • Najbolje puzzle igre za iPhone / iPad
  • Igre za dva igrača za iPhone / iPad
  • Najbolje igre s brojevima
  • Najbolje strateške igre za iPhone i iPad