Blog

Najbolji čitači i skeneri iPhone posjetnica 2021

Čitač / skener posjetnica za iPhone može biti izvrstan način uštede vremena kada dodate kontakt u svoj adresar. Kombinacija iPhone-ove moćne kamere s zaista dobrim prepoznavanjem likova / skeniranjem teksta može biti korisna, a to je ono što rade aplikacije za skeniranje posjetnica.

 1. Skener kartice u kontakte + OCR
 2. CamCard
 3. ScanBizCards
 4. Skener za posjetnice-sam Pro
 5. ABBYY čitač posjetnica Pro
 6. Čuvar kartice
 7. FoxCard
 8. Obratite se Snapperu
 9. Čitač posjetnica Pro
 10. Skener za kartice
 11. WorldCard Mobile
 12. Osam

1. Skener kartice u kontakte + OCR

Imate li problema s upravljanjem posjetnicama po vašem zauzetom rasporedu? Program za skeniranje kartica u kontakte + OCR je za vas. Skenirajte svoje posjetnice bez napora; aplikacija očitava podatke (OCR) na posjetnicama. Automatski popunjava riječi, pa jednostavno dodavanje posjetnica u telefonski imenik. Podijelite posjetnice koje ste skenirali bez napora.

Uz sve ove značajke, značajka koja nam se najviše svidjela, a ono što ovu aplikaciju čini posebnom je mogućnost izvoza posjetnica u Excel. Skenirajte posjetnice koje dobijete nakon događaja ili poslovnog putovanja, a aplikacija Scanner Card u Contacts + OCR stvorit će za vas excel datoteku. Zahvaljujući sinkronizaciji u oblaku, vaše se posjetnice sinkroniziraju s oblakom, čak i ako vam se telefon pokvari ili ukrade, nećete izgubiti posjetnice.

Cijena: Trodnevna besplatna / pretplata 19,99 USD

preuzimanje datoteka

2. CamCard

Osvojivši povjerenje 100 milijuna korisnika, CamCard vrijedi ozbiljno pogledati ako svoje kontakte želite održavati bez ikakvih problema. Preuzmite kontrolu nad svojim posjetnicama bez ikakvog stresa i organizirajte svoj adresar bez ikakvog stresa. Jednostavnim korisničkim sučeljem osigurava brzo upravljanje karticama i bez muke. Kartice možete besprijekorno skenirati i pohraniti.

Ako ne želite zaboraviti važne stvari, dodajte bilješke i podsjetnike svojim kontaktima. Šalje vam ažuriranja o kontaktima kako ne biste propustili poslati čestitke. Napokon, podrška 17 jezika tradicionalni kineski, pojednostavljeni kineski, danski, nizozemski, finski, korejski i norveški čini CamCard idealnim kontakt menadžerom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ScanBizCards

ScanBizCards je jednostavan, elegantan i uredan skener za posjetnice. Integracijom više usluga poput Salesforcea, SugarCRM-a, mailera i Oracle Fusion-a možete s lakoćom ažurirati svoj CRM. Aplikacija vam omogućuje brzo dodavanje kontakata na vašu iPhone adresu i izvoz u obliku CSV datoteka.

Dobivate mogućnost stvaranja novih kontakata ili spajanja skeniranja s postojećim zapisima. Pomoću sigurnosne kopije iCloud moći ćete sinkronizirati svoje kontakte na različitim uređajima. Uz to, ScanBizCards dolazi u jednostavnoj verziji koju možete isprobati prije prelaska na pro verziju.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

4. Skener posjetnica-sam Pro

U usporedbi sa suparnicima spomenutim na ovom popisu, SamCard Pro nema previše elegantnih karakteristika. Međutim, posao skeniranja kartica obavlja besprijekorno. Tehnologija fotografiranja protiv podrhtavanja osigurava točno bilježenje svih podataka na karticama.

Omogućuje vam snimanje i vodoravno i okomito. Nadalje, SamCard Pro kompatibilan je sa sedam jezika poput engleskog, francuskog, njemačkog, talijanskog, španjolskog, portugalskog i švedskog.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

5. ABBYY čitač posjetnica Pro

"Business Card Reader Pro" munjevit je i može se pohvaliti sposobnošću skeniranja kartica s apsolutnom preciznošću. Automatski otkriva sve rubove kartice i uklanja oštećene rubove.

Korištenjem automatske normalizacije telefona, kao i produžnih brojeva, vodeno stavlja dijelove koji nedostaju. Štoviše, čak može ispraviti bilo koju pogrešku pri upisu i ispuniti prijavljenu adresu koja nedostaje. Uz to, Business Card Scanner Pro podržava 25 jezika, uključujući njemački, talijanski, portugalski, ruski, pojednostavljeni kineski i španjolski.

Cijena: $39.99

preuzimanje datoteka

6. Čuvar kartice

CardKeeper je jednostavan, ali vrlo učinkovit čitač posjetnica za vaš iPhone. Potpuno je sposoban skenirati kartice sa željenim rezultatom. Nakon što ste skenirali bilo koju karticu, možete je jednostavno dodati u svoj adresar.

Aplikacija vam omogućuje upravljanje karticama bez muke. Osim toga, moći ćete i brzo dijeliti svoje kartice putem AirDropsa. Osim toga, podrška više jezika čini CardKeeper jednostavnijim za upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. FoxCard

S više od 100 milijuna korisnika, FoxCard Pro jedan je od najboljih u poslu kada vam omogućuje da bez napora skenirate i spremite kartice u kontakte. Opremljen vrhunskom OCR tehnologijom, s potpunom jasnoćom može uhvatiti sve suptilne detalje.

Prema potrebi, na karticu možete dodati fotografije, tekst i primjedbe. Štoviše, FoxCard Pro podržava 9 jezika kao što su engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski, portugalski, švedski, finski i danski.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Kontaktirajte Snapper

"Contact Snapper" izuzetno je jednostavna i savršena aplikacija za one koji traže visokokvalitetni čitač posjetnica. Ono što ga razlikuje od ostalih je sposobnost podržavanja više od 200 jezika. Optimizirana OCR tehnologija omogućuje vam pretvaranje slika u tekst s lakoćom.

Važne značajke poput prepoznavanja QR koda i mogućnosti dodjeljivanja grupa više kontakata dodaju veću vrijednost njegovom profilu. Omogućuje vam izvoz adresara u PDF-u ili u Excel na Dropbox, iCloud, Google Drive. Skener posjetnica omogućuje vam besplatno skeniranje samo tri kartice nakon čega ćete morati nadograditi aplikaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Čitač posjetnica Pro

Možda najsolidniji od svih, Business Card Reader Pro zaista je skupa stvar sa 6,99 dolara, ali ujedno je i jedan od najtočnijih čitača kartica za iPhone. Postoji mnogo značajki na kojima aplikacija radi, uključujući stvari poput obrade pozadinske slike, tako da možete brzo skenirati hrpu kartica, anti-tresenje kako bi nadoknadili lošu kvalitetu slike (uzrokovanu drhtavim rukama) i još mnogo toga.

Aplikacija također ima pristojnu funkciju sortiranja, filtriranja i pretraživanja (što je vrlo korisno jer aplikacija funkcionira kao upravitelj kontakata). Podatke možete izvesti u Evernote, SalesForce i VCard. Jednostavno uređujte svoje kartice, održavajte ih organiziranima i napravite sigurnosne kopije na iCloudu kako bi ostale sigurne i dostupne s bilo kojeg mjesta.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

10. Skener kartice

Skener kartica ocjenjujem vrlo visoko na temelju njegove funkcionalnosti. Ono što impresionira kod ovog čitača posjetnica je sposobnost prepoznavanja 14 jezika, što ga čini vrlo praktičnim.

Možete zamoliti Siri da vam omogući brzo pretraživanje fotografija za posjetnice. Nadalje, Card Scanner omogućuje sinkronizaciju kontakata s Google pogonom, Salesforceom, Zoho CRM-om, Zoho računom, Zoho Bookom i Zoho Deskom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. WorldCard Mobile

Dobitnik je nekoliko nagrada i rangiran kao brojna poslovna aplikacija u US App Storeu, uvršten u 10 najboljih aplikacija u poslovnim kategorijama u 194 zemlje i s više od 20 milijuna korisnika širom svijeta, a WorldCard Mobile mora biti potreban za profesionalce. Aplikacija koristi naprednu tehnologiju OCR (optičko prepoznavanje znakova) za brzi prijenos podataka s posjetnica na vaše iPhone kontakte.

Omogućuje vam lako sortiranje podataka poput položaja, imena, tvrtke, broja faksa, telefonskog broja, adrese ili drugih polja. Izravno iz aplikacije možete uputiti telefonski poziv, poslati SMS i e-poštu svojim kontaktima.

Kompatibilnost s 25 jezika, poput engleskog, francuskog, njemačkog i mnogih drugih, čini ga vrlo korisnim za korisnike. Još bolje, ovaj čitač poslovnih kontakata također vam omogućuje sinkronizaciju kontakata s Google kontaktima i upravljanje njima s lakoćom.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

12. Osam

Ono što "Eight" daje blagu prednost u odnosu na mnoge druge skenere posjetnica je visoka preciznost. Tvrtka tvrdi da čitač posjetnica omogućuje 99,9% preciznosti koristeći napredni OCR i ljudsku transkripciju.

Osim preciznog čitanja posjetnica, Eight nudi i bolji način organiziranja digitalnih kartica. Na primjer, profilima možete dodavati bilješke i oznake kako biste ih ne samo održavali u savršenoj sinkronizaciji već i lako pronašli.

Što se tiče varijante freemium, ona ima većinu osnovnih značajki koje se u velikoj mjeri mogu pobrinuti za vaše jednostavne potrebe. Ali samo u slučaju da želite punopravni čitač posjetnica, možete nadograditi na Eight-ovu premium verziju kako biste otključali mnoge korisne značajke, uključujući izvoz podataka i učinkovitiju digitalizaciju posjetnica.

Cijena: Besplatna / Premium verzija košta 3,99 USD (početna cijena)

preuzimanje datoteka

To je sve!

Odjava

Siguran sam da ste odabrali jednu od ovih aplikacija za čitanje posjetnica kako biste zadatak skeniranja kartica i upravljanja kontaktima učinili jednostavnijim. Koje su važne osobine koje želite vidjeti u vrhunskoj aplikaciji za čitanje posjetnica za iOS? Obavijestite nas u komentarima ispod.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

 • Najbolje aplikacije za QR skener za iPhone i iPad
 • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone
 • Najbolje faks aplikacije za iPhone i iPad
 • Najbolji čitač SD kartica za iPhone