Blog

Kako blokirati ili odvojiti ljude od Facebooka na iPhoneu i iPadu

Ljudi vole sklapati prijateljstva na Facebooku. Neki korisnici Facebooka čak žele imati više prijatelja od bilo koga drugog samo da bi pokazali koliko su popularni na ovoj društvenoj stranici. Napokon, tko ne želi imati tisuće prijatelja! Međutim, u mnogim se prigodama zbog osobnih razloga morate odjaviti ili potpuno blokirati prijatelja na Facebooku.

Ako želite blokirati ili razdvojiti ljude na iPhoneu ili iPadu, evo kako to možete učiniti. No, prije nego što nastavite s postupkom, trebali biste znati suptilnu razliku između blokiranja i neprijateljstva na Facebooku.

Odljubiti: Kad nekoga odspojite na Facebooku, on će i dalje moći vidjeti vaš profil i čak vam može poslati zahtjev za prijateljstvo.

Blok: Kad nekoga blokirate na Facebooku, on neće moći vidjeti vaš profil, a ne može vam poslati ni zahtjev za prijateljstvo.

Većina korisnika Facebooka možda neće moći razlikovati Unfriend i Block jer obojica blago zvuče i rade sličnu funkciju. Međutim, oni imaju puno razlika.

Kako blokirati ljude na Facebooku na iPhoneu ili iPadu

Korak 1. Pokreni Facebook app.

Korak 2. Dodirnite Više od donjeg desnog kuta.

Korak # 3. Pomaknite se prema dolje i dodirnite Postavke pod Postavkama.

Korak # 4. Dodirnite Blokiranje.

Korak # 5. Uđi Ime ili e-mail osobe koju želite blokirati.

Korak # 6. Dodirnite Blok.

To je gotovo! U slučaju da se želite predomisliti i želite deblokirati tu osobu, vidjet ćete njezino ime upravo ovdje pod Blokirani korisnici. Tada možete dodirnuti Deblokiraj ispred njegovog imena kako biste mu omogućili da ponovno bude vaš prijatelj.

Kako odvojiti ljude od Facebooka

Evo kako možete odvojiti prijatelja od Facebooka, ako ga ne želite potpuno blokirati. Zapamtite, ta osoba još uvijek može vidjeti vaš profil, vaše fotografije, pa čak i poslati vaš zahtjev za prijateljstvo.

Korak 1. Pokreni Facebook app.

Korak 2. Dodirnite Više od donjeg desnog kuta.

Korak # 3. Dodirnite Prijatelji pod Favoriti.

Korak # 4. Pojavit će se popis dodirnite Prijatelji.

Alternativno,

Korak # 4. Pretražite prijatelja kojeg želite odvojiti i dodirnite ga Prijatelji.

Korak # 5. Dodirnite Neprijatelj.

To je to!

Copyright calisportfest.com 2021