Blog

Najbolji USB-C punjači za iPhone Xs Max i XR 2021. godine

Unatoč velikom iščekivanju, Appleovi iPhoni iz 2018. nisu imali USB-C priključak. Budući da su kompatibilni s brzim punjenjem, bilo bi prikladno donijeti ovu toliko očekivanu značajku. Međutim, nepotrebno je plakati zbog prolivenog mlijeka. Pod pretpostavkom da ste spremni prihvatiti turbo punjenje, pregledali smo najfinije USB-C punjače za iPhone Xs Max, XS i iPhone XR koji su trenutno dostupni na tržištu.

Da biste nastavili s brzim punjenjem, potreban vam je i kabel USB-C to Lightning (zajedno s podržanim USB-C punjačem). S nekoliko vrhunskih opcija na raspolaganju, ručno odabir one koja se može suprotstaviti vašoj visokoj potražnji ostaje jednostavna stvar. Provjerite koji je od sljedećih USB-C zidnih punjača dizajniran po vašem izboru!

1. Punjač Anker s 5 priključaka

"Anker" je popularan za proizvodnju najfinijih punjača. Dakle, očekujem ovaj 5-portni USB-C punjač vrhunski u svim odjelima.

Izgleda prilično kompaktno i omogućuje vam punjenje više uređaja velikom brzinom. Dizajn protiv ogrebotina u stanju je dugo zadržati sjaj.

S ponuđenim sustavom prethodne zaštite, punjač osigurava da vaš iPhone ostane zaštićen od nekoliko uobičajenih prijetnji poput kratkog spoja i prekomjernog punjenja. Štoviše, zidni punjač dolazi sa standardnim 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Izuzetno učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. AUKEY

“AUKEY” je također jedan od vodećih proizvođača opreme za punjenje. Ono što mi je privuklo pažnju u ovom USB-C adapteru je učinkovitost kojom soči kompatibilne uređaje.

Punjač se isporučuje s dvostrukim priključcima koji vam omogućuju istodobni rad više uređaja. Zahvaljujući ugrađenim zaštitnim mjerama, štiti vaš pametni telefon od redovnih opasnosti poput prekomjerne struje kako bi osigurao da se vaš uređaj napuni potrebnom sigurnošću.

S preklopnim utikačem lako može ući u džep. Stoga ga možete prikladno nositi. Osim toga, AUKEY zidni punjač dolazi s jamstvom od 24 mjeseca.

USP: Sklopivi čep za udobno nošenje

Pogledajte na Amazonu

3. Anker PowerPort II

PowerPort II još je jedan Ankerov zidni punjač koji je zasluženo ušao u ovu postavu. Iako možda nije toliko kompetentan kao njegov brat ili sestra (gore spomenuto), vrijedi ozbiljno razmisliti ako tražite nešto povoljniju opciju.

PowerPort II ima dvostruka porta koja isporučuju ukupnu izlaznu snagu od 49,5 W, što je dovoljno dobro da vaš uređaj puni velikom brzinom. Uz sustav više projekata, punjač pruža beskompromisnu sigurnost vašem uređaju. Dobro je građen i lagan. Štoviše, ovaj prijenosni iPhone punjač dolazi s 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Izuzetno prenosiv dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. PD (isporuka energije)

PD je kompaktni punjač koji podržava USB-C. Posebno je optimiziran za vaš iPhone za brzo punjenje uređaja; u roku od 30 minuta, ovaj zidni punjač može napuniti bateriju vašeg telefona do 50%. Kasnite na ured ili sastanak? Bez brige; napunite iPhone PD-om za nekoliko minuta.

Kompaktni dizajn ovog USB-C punjača čini ga ugodnim za putovanja. Proizvod zauzima malo mjesta u vašoj putnoj torbi ili fanny paketu. Osim brzog punjenja, dobivate 100% jamstvo povrata novca na godinu dana.

USP: Proizvodi certificirani od strane Underwriters Lab

Pogledajte na Amazonu

5. CHOETECH

CHOETECH možda nije veliko ime poput mnogih njegovih rivala. Međutim, što se tiče proizvodnje visokokvalitetnih punjača, to može dugoročno pružiti najboljima u poslu.

Govoreći o ovom punjaču; sadrži jedan USB-C priključak koji nudi izlaz od 3amp što je sasvim dovoljno za brzo punjenje pametnog telefona. Što se tiče sigurnosti, prilično dobro sprječava uobičajene opasnosti poput kratkog spoja na velikoj udaljenosti. Dizajnerski mislim da je prilično jednostavan i može odoljeti manjim neravninama.

Ako želite nabaviti pristupačan punjač s jednim USB-C priključkom, ovaj je bolja opcija.

USP: Ugrađene zaštitne mjere

Pogledajte na Amazonu

6. KORIZMA

LENTION donosi savršenog pratioca putovanja za globetrottere koji lete preko kontinenata. Ovaj USB-C punjač za iPhone držite kod sebe i iOS uređaje možete puniti bilo gdje. Njegov sklopivi utikač omogućuje vam da ovaj punjač lako stavite u putnu torbu.

Osim USB-C punjenja, ovaj zidni punjač nudi vam i dva USB-A priključka za punjenje za napajanje ostalih uređaja koje nosite tijekom putovanja. Sva tri priključka možete istodobno koristiti za punjenje prijenosnog računala / Maca, iPhonea i iPada. Pomoću ugrađenog inteligentnog šanta ovaj punjač može kontrolirati temperaturu i zaštititi vaš uređaj od kratkog spoja i drugih oštećenja.

USP: Višenamjensko punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. RND rješenja za napajanje

Ako razmišljate o jednostavnom punjaču s jednim priključkom, „RND Power Solutions“ može biti jedan od velikih kandidata za vaše potrebe. Baš kao i većina njegovih kolega, i na lakšoj je strani. Kao rezultat toga, smatrat ćete ga potpuno pogodnim za vaše dugo putovanje.

Što se tiče mogućnosti punjenja podržanih uređaja, ovaj zidni punjač ne bi vas trebao razočarati. Mislim, možete postići željenu učinkovitost i brzinu za pojačavanje baterije vašeg pametnog telefona vrhunskom brzinom. Uz to, punjač RND Power Solutions dolazi s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Fina pristupačna opcija

Pogledajte na Amazonu

8. Quntis

Quntis pruža bolje performanse od vašeg originalnog kabela koji je isporučio Apple. Ako ste već kupili kabel USB-C za grom, potreban vam je ovaj PD zidni punjač koji može brzo napuniti vaše iOS uređaje. Dok punite svoj uređaj, multipotentni sigurnosni sustav Quntis u potpunosti štiti vaše pametne telefone i tablete.

To je Appleov certificirani punjač, ​​stoga u punjač i kabel Quntis dobivate originalni Apple čip; ovaj čip automatski prepoznaje vaš uređaj i u skladu s tim isporučuje napajanje.

USP: Multipotentni sigurnosni sustav

Pogledajte na Amazonu

9. ESR

ESR je popularna marka iPhone i iPad dodataka. Osim štitnika i futrola za zaslon, ESR također proizvodi dodatke za punjenje. Ovaj zidni punjač USB-C napaja 50% baterije vašeg uređaja za samo 30 minuta. Ovaj punjač dolazi s pametnim IC čipom, koji automatski prepoznaje vaš uređaj i pruža optimalno punjenje.

Na punjaču se nalaze dva USB-C priključka, stoga možete istovremeno puniti dva USB-C uređaja. Kompaktan i prijenosni dizajn omogućuje vam da ovaj zidni punjač ponesete bilo gdje. Punjač je tri puta brži od Appleovog osnovnog 5W adaptera.

USP: Pametni IC čip

Pogledajte na Amazonu

10. MISLIM

Ako nemate USB-C do USB-C kabel, nema potrebe da ga kupujete zasebno. Ovaj punjač dolazi s kabelom od 6,6 ft u kutiji. Ima i malu plavu LED diodu koja označava punjenje. Dizajn je tanak, kompaktan, prezentabilan. Također, dovoljno je udoban za nošenje u džepu traperica.

Štoviše, opremljen je međunarodnim sigurnosnim standardima uz FCC i CE certifikat. I na kraju, prijatan je i za vaš novčanik.

USP: Uključen kabel od 6,6 ft

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koja je vaša najbolja oklada?

S toliko visokokvalitetnih i brzih punjača, odabir onog koji može odraditi vaš posao nije vam trebao predstavljati veliku stvar. Iako dobro poznata imena uvijek dolaze s boljim opcijama, neki manje poznati proizvođači smislili su vodeće ubojice. Kao potencijalni kupac, željeli biste imati više mogućnosti za odabir pouzdanijeg, koji ostaje lagan.

Pogledajte i ovaj popis dodatne opreme:

  • Najbolje priključne stanice za iPhone
  • Bežične banke napajanja za iPhone
  • Bežični punjači za iPhone
  • Najbolji USB-C ispravljači za iPhone 12 Pro i 12 Pro Max

Koji ste od gore navedenih punjača odabrali za svoj iPhone? Bilo bi sjajno znati svoj odabir u komentarima u nastavku.