Blog

Najbolje banke moći za iPhone u 2021. godini

Naši pametni telefoni željni snage trebaju dodatni sok da bi nastavili raditi bez ikakvih zapreka! Pogotovo kad ste izvan kuće ili ureda. Da biste riješili takve probleme, potrebna vam je zvijer koja može učinkovito napuniti vaše uređaje u pokretu. Stoga smo za vas postavili neke od najboljih iPhone baterija napajanja. Postoje milijuni prijenosnih punjača za iPhone. Da biste pronašli pravu, morat ćete razmotriti specifikacije kao što su kapacitet baterije, ciklus punjenja, oblik i druge značajke.

1. RAVPower prijenosna baterija s baterijom od 26800mAh

RAVPower ima čudovišnu bateriju od 26800mAh koja iPhone može napuniti gotovo 10 puta. Ima tri USB priključka za punjenje više uređaja odjednom. Struja od 5,5 A dovoljno je dobra da vam iPhone može omogućiti brzu brzinu.

Banka napajanja također se pridržava sigurnosnih mjera, što osigurava potpunu zaštitu uređaja za punjenje u slučaju kratkih spojeva. Izrađena od vrhunskog materijala, ova iPhone moćna banka vrlo je izdržljiva i učinkovita. Lagan je i jednostavan za nošenje.

USP: Baterija velikog kapaciteta

Pogledajte na Amazonu

2. Power Bank s baterijskom svjetiljkom

Bonai je jedna od poznatih marki kada je u pitanju kupnja proizvoda od električne energije. Powerbank tvrtke iPhone za iPhone može se pohvaliti masivnom baterijom od 30000 mAh koja vaš uređaj može napuniti više od nekoliko puta. Osim toga, ima i LED svjetlo koje vam može dobro doći dok kampirate pri slabom osvjetljenju.

Ima 4 USB porta koji vam omogućuju istovremeno punjenje više uređaja. Što je najvažnije, pametni sklop štiti vaš iPhone od prekomjernog punjenja, pregrijavanja i kratkog spoja. I na kraju, dostupan je u tri različite boje.

USP: Ugrađeno LED svjetlo

Pogledajte na Amazonu

3. Prijenosni punjač Anker PowerCore s tehnologijom PowerIQ

Svaki je uređaj drugačiji i ima svoje jedinstvene potrebe za punjenjem. Značajka PowerIQ prepoznaje vaš uređaj i u skladu s tim isporučuje najbrže moguće punjenje. Štoviše, način punjenja punjenjem osigurava da čak i pribor male snage dobiva sigurno i brzo punjenje.

Banka snage 20000mAh također podržava istovremeno punjenje; s dva USB porta možete odjednom napuniti dva uređaja. Anker PowerCore također nudi sigurnosni sustav MultiProtect koji čuva vaš uređaj i savršeno ste sigurni.

USP: Univerzalna kompatibilnost (čak i s manjim uređajima)

Pogledajte na Amazonu

4. Prijenosni punjač AYEWAY Power Bank 26800mah

Pogledajte ovaj prijenosni punjač za snažne radne zadatke od 26800mAh koji je savršen za sve u pokretu. Iako je pomalo težak, prikladan je za upotrebu i osigurava vam da neočekivano zapnete bez ikakvog punjenja na telefonu.

Postoje dva USB priključka koja se mogu koristiti za istovremeno punjenje dvaju uređaja. LCD na prednjoj strani vidljivo prikazuje točan postotak preostalog soka, tako da ćete znati točno kada ga trebate napuniti.

USP: Visok kapacitet

Pogledajte na Amazonu

5. Slim Power Bank tvrtke BENANNA

Kompaktna i stručna banka energije poput BENANNA S1 zaslužuje pažnju! Govoreći o značajkama zbog kojih je punjač toliko zamjetljiv, može puniti i vaše Android i iOS uređaje. Ugrađena baterija od 10 000 mAh pruža izlaz od 2 A, što je dovoljno za punjenje uređaja zadovoljavajućom brzinom.

Imate četiri opcije boja poput crvene, sive, srebrne i ružičastog zlata. Osim toga, isporučuje se s jamstvom od 24 mjeseca.

USP: Izdržljivo tijelo od legure aluminija

Pogledajte na Amazonu

6. Poweradd Slim 2 prijenosna baterija za napajanje

Za one koji vole minimalistički dizajn, Poweradd Slim 2 prilično je dobra opcija. Tehnologija automatskog otkrivanja omogućuje otkrivanje vašeg pametnog telefona kako bi brzo ponudio sigurno punjenje. Izlaz 2.1A možda neće pružiti brzo punjenje vašem uređaju, ali jednostavno može dobro obaviti posao.

Iako je veličine ruža za usne, proizvod ne ugrožava sigurnost vašeg iPhonea. Dostupan u pravim bojama ružičastocrvene, plave, zelene i crne, Poweradd Slim 2 također dolazi s dvogodišnjim jamstvom.

USP: Upadljiv i moderan

Pogledajte na Amazonu

7. Aibocn Power Bank s baterijom od 10 000 mAh

Aibocn ima moderan izgled koji privlači vaše oči. Izvana teško možete vjerovati da ima bateriju od 10.000 mAh koja vašem pametnom telefonu može ponuditi više od 250% dodatnog punjenja.

Dva porta mogu ponuditi ukupni izlaz 2A i 1A, što smatram više nego dovoljnim za normalne potrebe. Osim punjenja, Aibocn dolazi u četiri boje: crnoj, zlatnoj, ružičastoj i sivoj. Nadalje, ovaj vanjski punjač podržan je jamstvom od 24 mjeseca.

USP: Zaštita od kratkog spoja

Pogledajte na Amazonu

8. BEARTWO prijenosna solarna banka s baterijskom svjetiljkom

Izuzetno kompaktna banka napajanja s dvostrukim USB priključcima za istovremeno punjenje dva uređaja! Udoban dizajn čini ga jednim od najmanjih i najlakših solarnih punjača na tržištu. Sposobnost podrške solarnom punjenju čini ga savršenim za kampiranje, planinarenje i razne aktivnosti na otvorenom. Izrađen je od ekološki prihvatljive silikonske gume i ABS + PC materijala.

Beartwoova baterija kapaciteta 10000mAh je vodootporna i prašnjava IP67. Ovo vam daje mir i dobro ide uz vaš vodootporni iPhone. CE, FCC, RoHS certifikat daju mu prednost. Ugrađena mini LED svjetiljka po potrebi se može koristiti za SOS način rada. Uz sve to, samo napajanju putem punjača od 5V / 2A treba samo 4 do 5 sati.

USP: IP67 Vodootporno i solarno punjenje

Pogledajte na Amazonu

9. Anker PowerCore + mini aluminijska prijenosna baterija za napajanje

Jedan od najsnažnijih "mini" prijenosnih punjača na tržištu, pobudio je veliku zahvalnost. Ono što ga čini dobrim je visoka učinkovitost. Iako je veličine ruža za usne, ima bateriju od 3.350mAh koja može ponuditi do 14 sati razgovora uz jedno punjenje.

Obdaren sigurnosnim sustavom s više zaštita, banka napajanja sprečava kratki spoj i druge slične prijetnje. Osim sigurnog punjenja, PowerCore + mini uključuje i PowerIQ. Može otkriti vaš uređaj i u skladu s tim pruža najbržu moguću brzinu punjenja. Osim toga, to je podržano 18-mjesečnim jamstvom.

USP: Sigurnosni sustav s višestrukom zaštitom

Pogledajte na Amazonu

10. Tanka banka napajanja s dvostrukim ulazom tvrtke Yoobao

Ako tražite tanku i laganu bateriju za svoj iPhone, Yoobao ima najbolju opciju za vas. Provjerite ovaj vanjski punjač baterija, koji je debeo 0,5 and i težak samo 9,1 unci. Nosite ovu banku moći sa sobom bilo gdje i bilo kad.

Da bi bio atraktivan komad, Yoobao je upotrijebio integriranu školjku od zrakoplovne legure aluminija, što ga čini lijepim i elegantnim. Kako bi zaštitio vaš telefon, Yoobao je instalirao deset slojeva naprednih zaštitnih mjera; vaš je telefon zaštićen od prenaponske zaštite, kontrole temperature i drugih prijetnji.

USP: Izvrsna izrada

Pogledajte na Amazonu

11. LanLuk prijenosni punjač punjača

Ovo nije banka moći, već stanica s punom snagom! To govorim zbog ogromnog kapaciteta od 25800mAh. S izlazom od 3,1 A može lako brzo napuniti vaš iPhone više puta.

Izvrsna sigurnosna značajka ovog prijenosnog punjača je njegov ugrađeni sustav višestruke zaštite koji štiti bateriju od prekomjerne struje i kratkog spoja, kao i automatski se isključuje kada dođe do kratkog spoja ili preopterećenja. To vaš iPhone štiti i osigurava mu dugovječnost. Četiri LED lampice daju vam preciznu predodžbu o preostalom napunjenosti i ostalim ulaznim i izlaznim statusima.

USP: Ogromna baterija od 25800mAh s automatskim sigurnosnim isključivanjem

Pogledajte na Amazonu

12. Power Bank s 2 USB porta od INIU-a

Ako svom iPhoneu ponudite puno dodatnog soka, ne možete pogriješiti s INIU-om. Ova banka napajanja ima bateriju od 10 000 mAh koja vaš iPhone 8 može napuniti tri puta. Oba USB porta mogu isporučiti ukupni izlaz od 4,8 A koji je u potpunosti dovoljan za punjenje više uređaja prilično dobrom brzinom.

Održavajući uobičajene opasnosti poput pregrijavanja, nudi sigurno punjenje vašeg iPhonea. Provjerite LED baterijsku svjetiljku koja vam može biti od velike pomoći, posebno kada se morate nositi s mračnim okruženjima. Na kraju, INIU je podržan trogodišnjim jamstvom.

USP: 4.8A ukupni izlaz

Pogledajte na Amazonu

Završavati!

Jeste li uzeli banku za svoj iPhone? Koja je kvaliteta koju želite vidjeti u svakoj vrhunskoj banci napajanja? Za mene su kompaktan dizajn i brzo punjenje dvije osobine koje nikad ne propuštam provjeriti. Podijelite svoje postavke u odjeljku za komentare u nastavku.

Možda biste željeli baciti pogled na:

  • Najbolje banke solarne energije za iPhone 11 seriju
  • USB-C banke napajanja za iPhone serije 11
  • Najbolji automobilski punjači za iPhone 11 seriju
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found