Blog

Kako preimenovati Apple Magic Mouse na Macu

Postoji nekoliko primjera kada ćete možda trebati preimenovati svoje Apple Wireless pokazivačke uređaje poput miša, tipkovnice ili dodirne pločice. Bez obzira prodajete li jedan od uređaja ili vam se jednostavno više ne sviđa to staro ime, dobili smo rješenje.

Doista, sve je to učinjeno u okviru System Preferences i Bluetooth opcije, ali, budući da se većina ljudi pita kako preimenovati svoj Apple Magic Mouse, uzet ćemo to kao primjer i nastaviti.

Kako preimenovati Apple Magic Mouse na Macu

Prije nastavka, provjerite je li bežični uređaj koji namjeravate preimenovati povezan s vašim Macom. Ako ste spremni, slijedite ove jednostavne korake i mi ćemo obaviti posao za vas.

Korak 1. Na izborniku Apple kliknite System Preferences (Postavke sustava).

Korak 2. Od tamo se pomaknite doMiš i kliknite Postavite Bluetooth miš.

Korak # 3. Na popisu povezanog uređaja desnom tipkom miša kliknite uređaj koji želite preimenovati. U našem slučaju, njegov miš.

Korak # 4. Odaberite Preimenovati iz skočnog prozora koji se pojavi.

Korak # 5. Unesite novo ime (ne može biti prazno) i ponovno pritisnite Preimenuj da biste spremili.

Do ovih postavki možete doći i klikom na ikonu Bluetooth na traci izbornika, a zatim otvaranjem Bluetooth postavki. Možete i odabrati Bluetooth iz System Preferences (Postavke sustava).

I prije nego što upotrijebite tog miša za čitanje nekih drugih sjajnih postova na iGeeksBlogu, evo savjeta:

Ako prodajete uređaj, savjetujem vam da preimenujete uređaj u Apple Wireless Device. Možete ga ukloniti s računala tako da desnom tipkom miša kliknete novo ime uređaja i odaberete Ukloni.