Blog

Hotspot Shield VPN za iPhone, Android, Mac i Windows

Svaki drugi dan čitamo vijesti da je Instagram hakiran ili su hakeri ukrali korisničke podatke s Facebooka. Internetska revolucija je sjajna, ali zasigurno dolazi s puno rizika. Istodobno, ne možemo prekinuti vezu s internetom; to je dio naših života sada. Kad god se povežete s internetom, ranjivi ste na cyber napade, a VPN poput Hotspot Shield-a može vam puno pomoći.

Čak i ako ne posjetite nijedno web mjesto, ali Windows, Mac, iPhone ili Android držite povezanima s internetom, svoje podatke izlažete hakerima. To je zato što kad se povežete s internetom, emitirate svoju IP adresu, a hakeri je mogu koristiti za prodor u vaš uređaj i dobivanje onoga što žele.

Možda sam ovdje malo previše uzbuđen; nije tako lako hakirati vaš uređaj samo sa IP adresom, a također hakeri ne ciljaju prosječne korisnike. Također, iPhone, Mac, Windows i Android imaju dovoljno sigurnosti da izdrže većinu takvih cyber napada. Trebat će vam posebni napori da prodrete u vaš uređaj.

Nije stvar samo u hakiranju, rudarenje podataka također je veliki posao, i to nije tajna. Posjetite puno web stranica na internetu i oni sakupljaju puno podataka o vašoj sklonosti kupnji, preferencijama pregledavanja itd. Pomoću VPN-a poput Hotspot štita to se može eliminirati. Ako vam je ovo već privuklo pažnju, ostanite uz mene tijekom ovog posta i shvatit ćete važnost posjedovanja VPN-a.

Hotspot Shield VPN - pregled

1. Politika šifriranja i ne-evidentiranja

Bilo koje informacije koje emitirate putem interneta ranjive su na napad. Ako to nije šifrirano, vjerojatno ćete te podatke izgubiti od nekog nestašnog nigerijskog princa. Iz tog je razloga bolje imati pristojan VPN koji šifrira sve vaše podatke, bez obzira na to što radite na internetu.

Još jedan razlog postojanja Hotspot Shield VPN-a je taj što kada surfate webom, pružate tražilicama priliku da vas prate i prikupljaju vašu povijest pregledavanja, postavke i još mnogo toga. Na temelju tih podataka ciljate na određene oglase gdje god posjetili internet. Ako imate VPN, ovo će biti eliminirano, jer je vaša izvorna IP adresa skrivena, ovi tragači ne mogu vas pratiti. Osim toga, Hotspot Shield koristi šifriranje vojne klase, štiteći sve vaše podatke.

Sad se možda već pitate da ako vas VPN štiti od tražilica, tada očito VPN ima vaše podatke. To je točno, ali Hotspot Shield ima pravila Bez prijave. To znači da se podaci koje pružate ne pohranjuju nigdje na poslužitelju tvrtke. Koristi se samo za obradu u stvarnom vremenu.

2. Zaobiđite geo-ograničenja

Možda ste zasigurno sletjeli u situaciju kada kliknete vezu na YouTube video i vidite poruku koja kaže da videozapis nije dostupan u vašoj zemlji. To je zato što autor ima ograničen pristup određenoj zemlji.

U takvoj situaciji, Hotspot Shield VPN može vam omogućiti pristup bilo kojem geo-ograničenom sadržaju bez ikakvih problema. To je moguće jer tvrtka ima tisuće poslužitelja širom svijeta, morate odabrati zemlju s popisa unutar aplikacije i tom sadržaju možete pristupiti bez problema.

3. Neograničena širina pojasa

Jedna od uobičajenih zabluda o VPN-u je da oni smanjuju internetske brzine. Ali to nije slučaj s Hotspot Shield VPN-om. Imaju optimizirane poslužitelje kako bi vam pružili najbolju moguću brzinu. Povrh toga, na vašem računu nema ograničenja. Neki pružatelji VPN usluga omogućuju vam punu brzinu za nekoliko MB ili GB, ali tada je brzina gotovo mrtva.

Hotspot Shield VPN pruža vam neprekidnu propusnost cijelo vrijeme. Isprobavši osobno, mogu reći da nećete primijetiti ni najmanju razliku u brzini. Ali opet, sve najviše ovisi o vašoj matičnoj brzini interneta. Ako imate izmjerenu širinu pojasa, niti jedan VPN ne može vam pružiti punu brzinu, jer je na kraju vaša internetska veza spora.

4. Razgovarajmo o brojevima

Hotspot Shield ima 2500 poslužitelja u 25 različitih zemalja. To znači 100 poslužitelja po zemlji. Što ovo znači za vas? To znači bez obzira s kojom se državom povežete; dobit ćete punu brzinu bez ikakvog zaostajanja. Osim toga, tvrtka ima preko 30 patenata za optimizaciju brzina VPN-a.

Što se tiče sigurnosti, tvrtka je patentirala VPN protokol koji koristi 70% najvećih svjetskih zaštitarskih tvrtki. Što se tiče performansi i sigurnosti, tvrtka tvrdi da je prva na popisu.

Govoreći o popularnosti, korisnička baza Hotspot Shield VPN-a sastoji se od 200 različitih zemalja, što ukupno čini 650 milijuna korisnika u sustavima Windows, Mac, iOS, Android i Chrome. To je izvanredna brojka.

Cijene

Hotspot Shield VPN dostupan je za Mac, Windows, iOS, Android i preglednik Chrome. Postoji i besplatna verzija dostupna za gore spomenute platforme, ali s ograničenom funkcionalnošću ili na ograničeno vrijeme. Ako se odlučite pretplatiti, u nastavku su dostupni planovi:

  • Mjesečna pretplata - 12,99 USD
  • Godišnja pretplata - 5,99 USD mjesečno
  • Trogodišnja pretplata - 2,99 USD mjesečno

Kupi sada

Hotspot Shield VPN dostupan je i poslovno, što vam omogućuje da osigurate svoj ured, a njihove cijene navedene su u nastavku:

  • Jednomjesečna pretplata - 39,99 USD
  • Šestomjesečna pretplata - 29,99 USD mjesečno
  • Pretplata na godinu dana - 19,99 USD mjesečno

Kupi sada

Za više informacija posjetite HotspotShield.com

To je sve za sada!

Završavati…

Isprobavši nekoliko VPN aplikacija na različitim platformama, Hotspot Shield VPN je vjerodostojan i nudi kako je i obećano. Povrh toga, njihova je podrška brza i oni znaju kako riješiti problem. To je ono što me privlači za njihove usluge. Jedino što nemaju nijednu izvornu aplikaciju za Ubuntu.

Koristite li neku VPN aplikaciju dok surfate internetom? Ako da, koji? Podijelite to u komentarima.