Blog

Ne možete izbrisati neke fotografije s iPada? Evo popravka

Ako rutinski sinkronizirate iPad i lokalne mape na Macu / PC-u, velika je vjerojatnost da nećete moći izbrisati određene fotografije iz iPad-ovog fotoaparata / fotoalbuma. Zašto se to događa?

Mnoštvo se korisnika opetovano suočava s tim problemom. Ovo je zapravo prilično jednostavno ako razumijete koncept sinkronizacije. U ovom kratkom vodiču pokušat ćemo riješiti ovaj problem i razumjeti zašto se javlja. Ipak nije problem.

Ne možete izbrisati neke fotografije s iPada? Slijedite ove savjete

Uobičajeni način brisanja fotografija s iPada je jednostavan.

Korak 1. Dodirnite gumb radnje (kvadrat sa strelicom) u gornjem desnom kutu prikaza albuma.

Korak 2. Sada odaberite fotografije koju želite izbrisati.

Korak # 3. Jednom označeni dodirnite Gumb za brisanje.

Korak # 4. Zatim dodirnite Izbriši odabrane fotografije.

To obično briše sve fotografije, ali ponekad se neke fotografije ne uklanjaju s popisa. To se događa: kada odaberete više fotografija, opcija Delete nestaje, što znači da niste u mogućnosti izbrisati fotografije.

Kako to popraviti?

Razlog zašto opcija brisanja nestaje kad odaberete nekoliko fotografija iz albuma je taj što ih zapravo nema na iPadu. Sinkronizirani su putem iTunesa, pa kad ih pokušate izbrisati, ne možete.

Rješenje je ‘poništiti odabir’ ovih fotografija iz vaše iTunes biblioteke, a zatim ponovno sinkronizirati iPad. Na taj će se način fotografije automatski ukloniti s iPada.

Ova komplikacija sinkronizacije jedan je od razloga zašto je iCloud sinkronizacija daleko bolja, ali s obzirom na to da to nije rješenje za sve, ovo morate učiniti da biste uklonili fotografije koje se na iPadu ne mogu izbrisati:

Korak 1. Uklonite / premjestite fotografije koje se nalaze u mapi koju iTunes koristi za sinkronizaciju fotografija.

Korak 2. Možete i poništiti odabir fotografija iz mape unutar iTunes.

Korak # 3. Spojite iPad i pokrenite iTunes.

Korak # 4. Sinkronizacija Sve fotografije koje su prethodno bile sinkronizirane s iPadom nestat će jer nisu dostupne u knjižnici.

To je to.

To je sve, nadam se da ovo pomaže!