Blog

Syllable D900S Bluetooth slušalice za iPhone 6 / 6s Plus

Danas je postalo prilično teško živjeti bez pametnog telefona. Bez obzira gdje ste, što namjeravate; ne biste željeli maknuti pogled s slušalice. Bežične slušalice za uši igrale su značajnu ulogu u olakšavanju ove uvijek zadivljujuće ljubavne veze, zar ne?

Bez obzira želite li trčati ili želite slušati svoju omiljenu glazbu ili upućivati ​​/ primati pozive s optimalnom pogodnošću, Bluetooth slušalice namijenjene su vam da vam pomognu koristiti uređaj onoliko udobno koliko želite.

Iskreno govoreći, imam ogromnu sklonost ka visokokvalitetnim slušalicama. Međutim, nisu svi oni u klasi. Iako većina ne nudi željenu kvalitetu zvuka, neki unatoč skupoj cijeni ne ispunjavaju očekivanja.

Tri su važne osobine poput savršenog zvuka, trenutne veze i fleksibilnog dizajna koji definiraju standard bežičnih slušalica Syllable D900S. To osim što služi glavnoj svrsi s aplombom.

Raspakirati

Bluetooth bežične slušalice Syllable D900S isporučuju se s kutijom za punjenje, USB kabelom za punjenje, naušnicama, žicom, jednom eko ​​torbicom i korisničkim priručnikom. Cijeli paket izgleda impresivno.

Već od samog pogleda znate da je jedinstven i idealno pripremljen za izvrsno iskustvo.

Brzo se povezuje s iPhoneom

Slušalice za uši možete brzo povezati sa svojim iPhoneom. Uključite Bluetooth na uređaju. Zatim pritisnite njegovu tipku otprilike dvije sekunde dok plavo svjetlo ne počne treperiti. Jednom kada slušalica prepozna slušalicu, na ekranu će se pojaviti Savjet za slog. Napokon, dodirnite vezu. (Možda ćete trebati unijeti "0000" kod za raščlanjivanje ako se to zatraži.)

Jednostavno morate upariti odgovarajuću slušalicu sa slušalicom. Lijevi se ne povezuje s uređajem, već se automatski uparuje s desnim.

Ugrađena punjiva baterija osigurava 4 sata razgovora / reprodukcije

Slušalice imaju ugrađenu punjivu bateriju od 65mAh. Nudi četiri sata razgovora / igranja. Kutija za punjenje opremljena je šest puta punim napunjenjem slušalica.

Jednostavno je uključiti slušalice. Samo ih stavite na kutiju za spremanje i pustite da se brzo soče.

Dok slušalicama treba 25-30 minuta za potpuno punjenje, kutiji za punjenje potrebno je 2,5 sata da se potpuno napuni.

Otporan na znoj, fleksibilan dizajn

Bežične slušalice imaju lijep dizajn. Nismo pronašli nikakve neugodnosti tijekom njegove upotrebe. Udobno se lijepe za uho. Budući da su vodootporni i znojni, nema šanse za svrbež.

Dakle, uživat ćete u vremenu sa slušalicama dok trčite, trčite ili vježbate.

Fantastičan zvuk

S 3D stereo zvukom i jasnim govorom u krugu od 10 metara, on se suprotstavlja marki izvrsnim performansama. Tehnologija za uklanjanje buke osigurava da nemate problema dok slušate omiljenu glazbu ili razgovarate čak i na bučnim mjestima.

Kvaliteta zvuka bežičnih slušalica visoke je klase. Zaista sam volio slušati svoje omiljene pjesme koristeći ih.

Presuda

"Cijena je možda malo visoka, ali uzimajući u obzir svestrane značajke, uz željene performanse, D900S ipak ugodno pobjeđuje u utrci."

Kompatibilnost: iPhone 5, 5s, 6, 6s, 6 Plus i 6s Plus

Za više informacija posjetite Syllable.hk.

Pogledajte na Amazonu