Blog

5KPlayer - besplatni Media Player s AirPlay Video Music Streamerom

Mnogo je medija playera koji se natječu da se probiju do vaših računala. U takvim slučajevima jedinstvenost je nedvojbeno tema koja se ponavlja za svaki reproduktor medija koji se želi istaknuti. Međutim, 5KPlayer nije samo DVD uređaj za reprodukciju video glazbe, već je i izgrađen s AirPlay-om, bez napora je ušao u ovu prepunu sferu i urezao je nišu u srca mnogih korisnika Windows i Mac računala.

Možete ga preuzeti bez trošenja lipe na 5kPlayer.com.

Stvari koje biste trebali znati o 5KPlayer Media Playeru

Ovaj novi video video uređaj pruža vam nešto što se rijetko viđa na drugom zajedničkom softveru i pod nečim što mislim na AirPlay. O tome više za trenutak. Ukratko, 5KPlayer je neviđena enkapsulacija HD video playera, glazbenog playera, AirPlay streaming medija i internetskog programa za preuzimanje videa.

Ugrađeni AirPlay

AirPlay je popularna i praktična tehnologija koja se primjenjuje u blizini svih Appleovih uređaja za reprodukciju na više zaslona i smatra se jednom od manifestacija Appleove inovacije. Razvojni programeri koji podržavaju 5KPlayer udovoljavaju potrebama više zaslona i usvajaju ovu tehnologiju na ovom softveru, obdarujući je mogućnost streaminga audio / videozapisa s vašeg iPhonea, iPada i iPoda na Windows / Mac. Pomoću 5KPlayer također možete dijeliti medije sa svojim obiteljima i prijateljima sa svog iOS uređaja. Nakon što se vaš iPhone ili iPad povežu s računalom, Macom ili Apple TV-om, pametne uređaje možete koristiti kao daljinski upravljač.

Za kraj, ulazni prednji dio je još jedan aspekt koji ovaj medijski streamer cementira kao program koji će se dobro držati i narednih godina, podržavajući videozapise u produženju datoteke MP4, H.264 i M4V, a s druge strane audio datoteka u formatu MP3 i ACC.

Kliknite za preuzimanje besplatnog 5KPlayer.

Media Player

5KPlayer Media Player može reproducirati 4K / 5K / 1080p HD video zapise (MKV / M2TS / MP4 / AVI / WMV / FLV), DVD-ove i radio. Ubrizgava još uzbuđenja u vašu zabavu uz MP3 AAC APE FLAC glazbu.

Preuzmite videozapise

5KPlayer je također pun mogućnosti za preuzimanje videozapisa. Možete besplatno preuzeti bilo koji videozapis (4K 5K 8K Ultra HD ili 1080p HD) s preko 300 web lokacija s video zapisima, kao što su DailyMotion, Vimeo, Facebook itd. Osim toga, ovaj media player omogućuje pretvaranje mrežnih videozapisa u MP3 ili AAC format.

Slušajte radio

Možete slušati svoje omiljene radio stanice poput BBC-a, Heart-a, Capital-a, Gold-a, LBC-a, XFM-a, Chill-a, Kiss-a, Kisstory-a, Magic-a, Kerrang-a, Planet Rock-a, Absolute Radio-a i Classic Roc-a s napuštanjem, koji već postoje kao pred- postavite internetske radio stanice ili možete dodati nove unosom postojanog URL-a radija.

Izradite svoj popis za reprodukciju

Osim preuzimanja i strujanja sadržaja, više biste rado postavili vlastiti popis pjesama za uživanje u bogatoj kolekciji glazbe i videa. 5KPlayer vam daje dovoljno prostora za stvaranje vaše osobne multimedijske riznice. Iz ove knjižnice možete jednostavno upravljati glazbom i popisima pjesama, razvrstati omiljene audio / video datoteke i stvoriti klasificirane popise pjesama.

Rip DVD

Prije reprodukcije bilo kojeg DVD filma na računalu ili mobitelu bez diska, morate kopirati DVD u najbolji video format. To možete učiniti do MacX DVD Ripper Pro.

Ovaj DVD ripper donosi vam najbolje rješenje za kopiranje bilo kojeg DVD-a na MP4, H.264, MOV, FLV, MPEG, M4V, AVI, QT itd. Također vam pomaže u kopiranju DVD-a na iPhone 6/6 Plus / 5S / 5C / 5, iPad Air 2, iPad Mini / 3, iPad 4/3/2, iPod, Apple TV / 3, Android, itd. Nije teško navesti tvrdnju da je MacX DVD Ripper Pro vrhunski alat za kopiranje DVD-ova za svaki DVD ljubavnici.