Blog

Kako ukloniti naljepnice Memoji s iPhone tipkovnice [Video]

U mnogim aplikacijama kada dodirnete gumb emoji na iPhone tipkovnici, krajnje lijevo područje zauzimaju Memoji. Kao drugo, postoje ikone aplikacija za Animoji i naljepnice na vrhu tipkovnice unutar iMessagea. Poput mene, ako gotovo ne koristite Memoji, možda ćete ih htjeti ukloniti. Dopustite mi da vam pokažem dvije metode za promjenu.

 • Kako ukloniti često korištene naljepnice Memoji s Emoji tipkovnice
 • Kako ukloniti naljepnice Memoji s iMessage tipkovnice

Kako ukloniti često korištene naljepnice Memoji s Emoji tipkovnice

Memoji vidite u odjeljku ČESTO KORIŠTENE emoji tipkovnice unutar iMessagea, aplikacija za chat treće strane, pa čak i Notesa. Evo kako se riješiti Memojija s tipkovnice.

 1. OtvoriPostavke app
 2. DodirniteOpćenito.
 3. DodirniteTipkovnica.
 4. Pomaknite se prema dolje i isključite prekidač zaMemoji naljepnice.

Pro savjet: Ako se prebacite na nezavisnu iOS tipkovnicu poput SwiftKeya koja ima svoje emojije, u njima nećete vidjeti Memoji naljepnice.

U slučaju da ih želite vratiti, slijedite gore navedene korake i UKLJUČITE prekidač u koraku 4.

Kako ukloniti naljepnice Memoji s iMessage tipkovnice

Tipkovnica za poruke ima red na vrhu. Ima Apple, kao i iMessage aplikacije treće strane. Ovdje ćete vidjeti Memoji naljepnice (tri lica). Opet, ako ste poput mene, možda ćete ih smatrati nepotrebnima. Dakle, evo kako sakriti Memoji od iMessagea.

 1. OtvoriPoruke app
 2. Dodirnite bilo koji razgovor.
 3. Prijeđite prstom udesno ulijevo u retku aplikacija. DodirniteViše ikona (tri točke) s kraja.
 4. DodirniteUredi.
 5. Dodirnite crveni gumb minus za Memoji naljepnice. Zatim dodirnite Ukloni iz Favorita.Bilješka: Ova je opcija uklonjena iz omiljenih, ali i dalje će biti tamo iznad tipkovnice. Sljedeći korak pokazuje vam kako ih potpuno isključiti
 6. Sada, ispod VIŠE APLIKACIJA,isključite za naljepnice Animoji i Memoji. Ovo će u potpunosti sakriti Memoji unutar iMessagea
 7. DodirniteGotovo s gornje desne strane. Opet tapniteGotovo s gornje lijeve strane.

Ikone za memoji više neće biti vidljive iznad tipkovnice.

To znači da od sada ne možete slati Memoji. Međutim, to neće utjecati na prethodno poslane memorandume. I dalje će biti vidljivi vama (i prijemniku). Osim toga, ako vam netko pošalje Memoji u razgovoru, i dalje ćete ga moći vidjeti.

Ako vam se jednog dana sviđa, jednostavno slijedite gornji postupak i uključite prekidač za naljepnice Animoji i Memoji.

Video: Kako ukloniti Animoji i Memoji s iPhone tipkovnice?

Odjava ...

Na ovaj način možete isključiti Memoji na iPhoneu i iPadu. Apple se trudi uvjeriti koliko su sjajni i zašto biste ih trebali koristiti. Ako ste iz generacije Snapchat, u redu, ove animirane naljepnice su zabavne. Ali većina nas je zadovoljna redovitim emoji sličicama.

ČITAJ VIŠE:

 • Arhiva Emoji: kratka povijest digitaliziranih izraza
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found