Blog

Najbolji widgeti za iPhone i iPad u 2021. godini

Widgeti na iPhoneu omogućuju vam brzi pregled dragocjenih podataka bez otvaranja određene aplikacije. Također možete brzo izvoditi radnje i uštedjeti vrijeme. Mnoge ugrađene Appleove aplikacije to podržavaju. Nezavisni programeri također su dodali prikladne widgete koji na prvi pogled pružaju detalje. Napravili smo popis 15 najboljih dodataka za iPhone i iPad kako bi bili produktivniji.

 1. Shazam
 2. Waze
 3. ESPN
 4. Fox News
 5. Google Chrome
 6. Isporuke
 7. Pedometar ++
 8. MRKVA Vrijeme
 9. Steve
 10. Džep
 11. DayCount
 12. Skice
 13. Google Keep
 14. Pokretač
 15. ETA - Dolazak na vrijeme

1. Shazam

Shazam je jedna od najboljih aplikacija za prepoznavanje pjesama u nekoliko sekundi. Sada je u vlasništvu Applea i izvrsno se integrira sa Siri. Widget aplikacije Shazam omogućuje vam brzo saznanje koje pjesme svira u vašoj blizini. Aplikacija je brza i ima čisto, ugodno sučelje. Identificiranu pjesmu možete dalje dodavati i slušati na Apple Music ili Spotify. Pročitajte ovdje: - dodajte widget spotify na iPhone.

Pomoću Shazam Charts možete vidjeti pjesme popularne u vašoj zemlji ili gradu. Mogućnost gledanja glazbenih videozapisa s usluge Apple Music ili YouTube, vremenski sinkroniziranih tekstova, mogućnosti izvanmrežnog prepoznavanja i još mnogo toga čini izvrsnu aplikaciju za instalaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Waze

Ova je aplikacija toliko voljena da je milijuni više vole od Google Mapsa (iako Google posjeduje Waze). Pruža vam informacije o tome što se događa na cesti. Nadalje, omogućuje vam da saznate više o prometu, policiji, nesrećama, tekućim građevinama itd. U gustom prometu može vam uštedjeti vrijeme promjenom rute.

Widge widget omogućuje vam da dodirnete Kuća, Posao itd. I brzo izračuna procijenjeno vrijeme. Jednostavno možete dodirnuti ‘Go’ da biste pokrenuli aplikaciju i započeli navigaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ESPN

Ako ste ljubitelj sporta, ESPN je aplikacija koju trebate imati. Pomoću nje možete vidjeti položaj svoje momčadi, gledati utakmice uživo, provjeravati rezultate u stvarnom vremenu i još mnogo toga. To je jedno odredište za praćenje vaših omiljenih sportskih događaja. Prednost dodataka ESPN dodaje šarm jer vam omogućuje brzi pregled stvari jednim pogledom, jednostavnim prevlačenjem po početnom zaslonu.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Fox News

Apple već ima prikladan vlastiti widget Vijesti. Međutim, ako želite imati aplikaciju za vijesti treće strane, Fox News je izvrstan izbor. Aplikacija je robusna s globalnim pokrivanjem vijesti. Također ima izvrsnu podršku za widgete. Možete ga dodati, a zatim odatle pročitati naslove najnovijih najnovijih vijesti. Da biste pročitali cijelu priču, dodirnite stavku i ona će se brzo otvoriti u aplikaciji. Dodatak Fox News također vam omogućuje brzo otvaranje spremljenih priča.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Google Chrome

Ako je na vašem iPhoneu instaliran Google Chrome, to znači da ovaj widget već imate jer je samo njegov dio. Pomoću Chrome predloženih web lokacija možete brzo pristupiti nekim od često posjećenih web lokacija sa zaslona Widgeta. Prijedlozi za web stranice koje ovdje vidite su prema vašoj povijesti pregledavanja i onome što redovito posjećujete.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Isporuke

Dostava je izvrsna aplikacija koja vam pomaže u praćenju svih vaših pristiglih paketa. To vam omogućuje da lako znate kada će stići kako ne biste propustili dostavu. Omogućuje vam da pratite desetke usluga poput UPS-a, FedExa, američke poštanske službe, DHL-a, TNT-a, kanadske pošte, Amazona, Applea i mnogih drugih. Ovaj vam widget prikazuje sažetak svih pošiljaka i odbrojava dane. Ako izvršite više internetskih narudžbi, tada je ovu aplikaciju potrebno isprobati.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

7. Pedometar ++

Pedometar ++ sadrži widget koji prati vaše svakodnevne aktivnosti i daje brze rezultate u postizanju vaših ciljeva u kondiciji. Widget vam omogućuje da provjerite koliko ste hodali ravno u današnjem prikazu.

Aplikacija se integrira s ugrađenom iPhoneovom aplikacijom Health za prikupljanje i prikaz podataka. Kao rezultat, u njemu možete vidjeti broj koraka, udaljenost hoda, podatke o pulsu, kalorijama.

Cijena: Besplatno (izdašan savjet 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. MRKVA Vrijeme

Fantastična vremenska aplikacija koju vole tisuće ljudi širom svijeta! CARROT Weather ima aplikacije za iPhone, iPad, Apple Watch, pa čak i iMessage. Na iPadu podržava više prozora. Sveukupno vrijedi 5 USD!

Sada, vraćajući se na našu glavnu temu, CARROT Weather ima izvrsnu prilagodljivu podršku za widgete. To vam omogućava bez napora vidjeti vremenske prognoze. Ako namjeravate potrošiti nešto dolara na vremensku aplikaciju, ovaj će vam biti jak kandidat.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

9. Steve

U Google Chromeu, kada nema internetske veze, vidite dinosaura, a ako pritisnete razmaknicu, možete igrati jednostavnu igru ​​u kojoj morate skakati, saginjati se i izbjegavati prepreke. Steve je upravo to za vaš iPhone. Dostupan je na zaslonu Widgeta i lako se igra. Ne morate čak ni otvoriti aplikaciju.

Pretpostavimo da čekate da se učita nešto poput videozapisa ili duge web stranice, samo povucite centar za obavijesti, prijeđite prstom slijeva udesno i možete igrati ovu igru. Živi u vašem centru za obavijesti i zabavna je, mala vremenska igra u kojoj ćete uživati.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji po cijeni od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Džep

Pocket je jedna od najfantastičnijih aplikacija za spremanje članaka koje najviše volite i želite se vratiti kasnije. Postoji već dugo i ima milijune korisnika. Omiljene članke, vijesti, sportske podatke i videozapise možete spremiti od bilo kojeg izdavača ili aplikacije.

Widget Pocket prikazuje popis nedavnih spremanja u pristojnoj veličini. Možete dodirnuti jedan za brzo otvaranje priče u aplikaciji Pocket. Sveukupno, ako ste često na webu, ovo je aplikacija za spremanje budućeg čitanja.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. DayCount

DayCount je aplikacija za odbrojavanje koja vam omogućuje da vidite koliko godina, mjeseci, tjedana, dana, sati, minuta ili čak sekundi ostaje do tog događaja. Pomaže vam da se sjetite svih svojih posebnih dana poput godišnjice, rođendana. Ili ga također možete koristiti za pokretanje odbrojavanja poput "preostalih dana do konačne prezentacije" i sličnih stvari.

DayCount omogućuje vam da se usredotočite na ono što vam je važno. Možete zakazati obavijesti, dodati više događaja, prilagoditi izgled temama i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (DayCount Premium - 8,99 USD)

preuzimanje datoteka

12. Skice

Skice je fantastična aplikacija za bilješke koja je dobro dizajnirana i moćna. Jedan od vrhunaca je da vam omogućuje da brzo napravite bilješku s zaslona widgeta. Verzija koja se plaća daje vam još više vrsta widgeta koji poboljšavaju vašu produktivnost.

Osim što se nalazi na zaslonu widgeta, dostupan je i na Apple Watchu i Macu. Pored toga, Drafts također ima iMessage aplikaciju koja olakšava dijeljenje dok razgovarate u aplikaciji Messages.

Cijena: Besplatno (mjesečna pretplata na Pro - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

13. Google Keep

Aplikacija Notes na iPhoneu ima podršku za widgete. Ali ako ulažete u Googleov ekosustav, Keep je savršena aplikacija za bilježenje. Dostupan je na svim platformama i ima sjajne značajke kao što su - organizacija s oznakama i bojama, automatski prepisani glasovni dopisi, podrška za OCR i još mnogo toga.

Widget za iOS za Google Keep ima ikone za novu bilješku, kontrolni popis, fotografiju, crtež i zvučnu bilješku. Omogućuje vam brzo stvaranje. Kada dodirnete mali gumb strelice vidžeta, također možete vidjeti bilješke ili dodirnuti Prikaži sve bilješke.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

14. Pokretač

Pomoću Pokretača u odjeljku Widgeti možete pokrenuti bilo koju aplikaciju na iPhoneu i pokrenuti većinu zaslona aplikacije Postavke. Čak može omogućiti i onemogućiti Wifi, Bluetooth, mobilne podatke, način rada u zrakoplovu, način rada s malom potrošnjom, DND itd.

Osim toga, aplikacija sadrži još nekoliko korisnih značajki poput mogućnosti otvaranja pokretača weba u Google Chromeu, Firefoxu ili DuckDuckGo. Pro verzija također vam omogućuje da imate određene widgete za jutro, vikend, dom, posao, teretanu itd. Na ovaj način svi vaši relevantni brzi zadaci samo jednim prevlačenjem slijeva udesno od početnog zaslona.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

15. ETA - Dolazak na vrijeme

ETA je virtualni asistent vožnje s kombiniranom snagom Google Mapsa, Apple Mapsa, Wazea i ostalih postojećih usluga na karti. Jednostavno je, brže i pruža točne informacije. Dodatak centra za obavijesti iOS-a 13 na ekranu widgeta trenutno prikazuje sve dolaske na vaša omiljena mjesta. Omogućuje vam da vrijeme dolaska podijelite s prijateljima i obitelji i dodirnete upute za vožnju dodirom u aplikaciji karte po vašem izboru.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Kako koristiti widgete u iOS 13 i iOS 14

Prijeđite prstom slijeva udesno na prvom početnom zaslonu. Ovdje ćete vidjeti widgete. Možete ih jednostavno dodati, ukloniti ili preurediti. Osim toga, također možete dugo pritisnuti ikonu aplikacije.

Za iOS 14 napravili smo cjelovit vodič. Pogledajte. Također, widgeti treće strane nisu dostupni za početni zaslon. No, nakon što iOS 14 bude predstavljen za sve (u / oko rujna), sigurni smo da će većina widgeta ovdje biti ažurirana.

Sumirati…

Ovo su neki od najboljih dodataka koji olakšavaju stvari. Napokon, bilo bi pametno koristiti samo one widgete u odjeljku s widgetima koji su vam potrebni. Ako ih dodate previše, morat ćete se pomaknuti prema dolje, pobijedivši glavnu svrhu ovih widgeta, odnosno brzo izvršavanje zadataka i uštedu vremena.

Možda ćete voljeti pročitati i:

 • Najbolji dodaci centra za obavijesti za Mac
 • Kako dodati, ukloniti i pričvrstiti widgete na početni zaslon iPada u iPadOS-u