Blog

Kako doći do novog čuvara zaslona Apple TV Aerial Views na vašem Macu

Čuvari zaslona uvijek našim očima daju vizualnu poslasticu kad vidimo te prekrasne dizajne ili panoramske poglede nakon što nekoliko trenutaka ostavimo računalo ili laptop netaknutim. Kad iz dubokog sna protresemo sustave, vratit ćemo se zaslonima na kojima smo radili.

Ako mislite da su čuvari zaslona ograničeni samo na prijenosna računala i računala, razmislite dvaput. Apple TV ima sjajne čuvare zaslona iz zraka; možete uživati ​​u zračnom pogledu na New York, San Francisco, Havaje i još mnogo toga. Ali možete vidjeti potpuno iste čuvare zaslona na vašem Macu.

John Coates, programer, nudi rješenje za donošenje čuvara zaslona Apple TV-a na Mac; John nudi dva brza i jednostavna rješenja za instaliranje čuvara zaslona. Prvo preuzmite datoteku čuvara zaslona Aerial.saver s GitHub-a.

Nakon što preuzmete ovu datoteku, slijedite dvije mogućnosti:

Opcija A: Otvorite Aerial.saver i OS X će vas pitati želite li ga instalirati.

Kako doći do novog čuvara zaslona Apple TV Aerial Views na vašem Macu

Korak 1. Otvorite Postavke sustava na vašem Macu.

Korak 2. Kliknite na Desktop & Screen Saver.

Korak # 3. Sada kliknite na Čuvar zaslona.

Odaberite Zračni čuvar zaslona koji ste nedavno instalirali.

Korak # 4. Kliknite Opcije čuvara zaslona i odredite koje slike želite pregledati.

Uobičajeno, Mac prolazi kroz sve ove postupke i preporučljivo je dopustiti da se to dogodi. Osim vizualne privlačnosti, čuvar zaslona ima i jedinstvenu značajku: sve snimke iz zraka učitavaju se izravno iz Applea, stoga ih korisnik ne mora ažurirati ručno jer ih Apple automatski ažurira. Štoviše, možete popraviti različite zračne snimke na više zaslona.

Imajte na umu da čuvare zaslona iz zraka možete pokretati na OS X Maverick ili novijim verzijama. Podijelite svoje misli s nama u odjeljku za komentare.